Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717377 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

hangi basamaklara abi ? @Sutlas

Merdiven basamakları, bildiğim kadarı ile onlar da prekast olacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

Merdiven basamakları, bildiğim kadarı ile onlar da prekast olacak.
onlar basit abi yapılır yani sıkıntı olmaz tamda denk geliyor mu bilmiyorum ama

Çevrimiçi murat

yuvarla gelsin kardeş :)
herkese selamlar sevgiler, ben de dayanamadım aranıza katıldım en sonunda, bu bilgi platformu için emeği geçen herkese tşk ler
Aramıza  :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

herkese selamlar sevgiler, ben de dayanamadım aranıza katıldım en sonunda, bu bilgi platformu için emeği geçen herkese tşk ler
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

mühendis bey  :hosgeldin

Çevrimdışı Sutlas

onlar basit abi yapılır yani sıkıntı olmaz tamda denk geliyor mu bilmiyorum ama

Denk geliyor gibi ama tam da emin olamadım  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Denk geliyor gibi ama tam da emin olamadım  :alala:
bence tam denk gelmiyor gibi abi

Çevrimdışı ErsinA.

Merak ediyorum. Saatler ileri alındıktan sonra prekast çalışmaları kaça kadar devam edecek?

Yine 17:00-17:30 gibi paydos edecekler mi?  Yarın göreceğiz inşallah.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak ediyorum. Saatler ileri alındıktan sonra prekast çalışmaları kaça kadar devam edecek?

Yine 17:00-17:30 gibi paydos edecekler mi?  Yarın göreceğiz inşallah.
6'da bitecekti sanırım mabet abi öyle söylemişti abi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Statta Çalışanların Mesaisi 18.00 kadar uzatıldı...! Prekast vs işler mesai sonra devam edilebilir...!

Çevrimdışı Altuğ

sahanın ortasında ki dayı yarım saattir orada şantiyeyi izliyor bende onu :money:
bu arada küçük enişte çalışmaya başlamış saha düzenlemesi var @kcptl hocam nerelerdesin  :bandit:

Ben o dayıyı birisine benzettim  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

10 dkya bende stada doğru yola çıkıyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin @muhendis  :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ErsinA.

inşallah @ALI RIZA @Yusuf Tekeli

Yoksa Mayıs ayına sarkacak gibi bu prekast işleri.

Bugün bi karamsarım nedense.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 30 Mart 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldin @muhendis

Çevrimdışı KUMANOVALI

@muhendis   :hosgeldin

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler

yalnız stadımızın sexapalitesi 10 numara 5 yıldız....  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

hocam kapasite 43900 yazmışsın yanlış mı yazdın acaba ?
yanlış değil de ,42 bine izin var  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@muhendis   :hosgeldin

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler

yalnız stadımızın sexapalitesi 10 numara 5 yıldız....  :biggrinking:
bir de koltuklar armalı dizaynda dağılırsa of off  :-*
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Yeni sunucumuzdaki alt yapı çalışmaları bitti bu gece yarısından sonra sunucu değişikliği yapacağız giriş yapamayanlar geçmiş (cache) dosyalarını temizleyerek giriş yapsın