Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı salih

demir korkuluklar  üst katın her sırasında olacak mı?
yoksa bursa stadı gibi 4 sırada bir mi olacak.?
açıklandımı...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yönetim kurulu başkanı vefat etti diye iş mi durur yahu?

Ben ilk kez böyle birşey görüyorum. Nedir yani, tüm çalışanlar taziyeye mi gidecek?

Hadi fabrikasında dursun 1 gün işler de, bu şekilde iş yaptıkları yerde durmasını anlayamadım açıkcası.

Başı sağolsun yakınlarının, iyi insan kötü insan bilmediğimden birşey de diyemiyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

@ahmetx abi orası kaldırım ile birleştirilecek eskisi gibi sanırım yeşil alan kalacak

Çevrimdışı Kemal

Statda şuan prekast çalışması yok mu ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben ilk kez böyle birşey görüyorum. Nedir yani, tüm çalışanlar taziyeye mi gidecek?

Hadi fabrikasında dursun 1 gün işler de, bu şekilde iş yaptıkları yerde durmasını anlayamadım açıkcası.

Başı sağolsun yakınlarının, iyi insan kötü insan bilmediğimden birşey de diyemiyorum.
bencede sonuçta kurumsal bir şirket taziye ilanını buraya attılar ama belki başka bir sebep olabilir

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı samet67

hayır hangi parça arıza gördüyse onu söküp alırsın taşlarda hiç bir parçanın birbiriyle bağlantısı yok @samet67
Küfekiler duvara vidalanmıyor mu @Necmi abi? Taşı duvara yerleştirdiklerinde etrafı kapalıyken duvarla küfeki arasındaki  vidaları nasıl sıkacaklar?

Çevrimdışı ozan062

işaretlediğim duvar bu kadar yüksek olmak zorunda mıydı? Stadın görünümünü bozuyor. Stadı yakından gören arkadaşlar bilgi verebilir mi?

oradan muhtemel sahaya ucuslar gerceklesebilir o güvenlik mecburiyet gibi ben cok kafa yordum daha bunun gibi seyler dahada cok yapılabilirdi malum Türkiye  burası:)
o koca yeni acıktaki deliklerden korkuyorum ben esas:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

ölen firmanın sahibi Allah rahmet etsin elbette durur en azından saygı için durmalı her şey iş demek değildir. Staddada bir çok insan cenazeye gidecektir. Bazı şeylere saygı göstermek gerekir.

Çevrimdışı yavvuzz

Şuan düşünmemiz gereken en son yer orası , herhangi bir sezon sonunda halledilir. Önemli olan sezon başı. :ishock:

Çevrimdışı ozan062

açıkçası şimdilik çabucak bitirsinlerde nasıl bitirirlerse bitirsinler
ilk revizyonda icabına bakılır

BİT ARTIK İKİ GÖZÜM....

öyle birsey olmuyacak işte usta:))
unutalım revizyonları vs bizimkiler
paranın tadını alacaklar hiçbirsekilde ek maliyet cıkarmıcaklardır
bu konuda iddaa oranı acılsa 1.01 olur o derece:)

Çevrimdışı Necmi

oradan muhtemel sahaya ucuslar gerceklesebilir o güvenlik mecburiyet gibi ben cok kafa yordum daha bunun gibi seyler dahada cok yapılabilirdi malum Türkiye  burası:)
o koca yeni acıktaki deliklerden korkuyorum ben esas:D
bence orası basın ve protokol girişi olduğu için dış temas kesilmiştir. o duvarı yapmasalar bu sefer orayı polis kordanına alıp insanları geçirmezler

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle.

Bana bu biraz bahaneymiş gibi geliyor nedense.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bence orası basın ve protokol girişi olduğu için dış temas kesilmiştir. o duvarı yapmasalar bu sefer orayı polis kordanına alıp insanları geçirmezler

aynen abi cok mantıklı
yüksek ihtimal budur sebebi bide cok buyuk alan kaplıyor bu medya için ayrılan tribün yani üzülüyorum
bide bu ahlaksızlar yalan haberide cok seviyorlar
bu cıkısın orada olması bi nevi güzel olmus aslında hesap sorabiliriz onlardan :ssss: :naughty:

:us: :us:

Çevrimdışı Kemal

[/quote]
ölen firmanın sahibi Allah rahmet etsin elbette durur en azından saygı için durmalı her şey iş demek değildir. Staddada bir çok insan cenazeye gidecektir. Bazı şeylere saygı göstermek gerekir.

@Necmi abi, tabiiki Allah rahmet eylesin ama profesyonel işte böyle şeyler olmaz. İş durmaz , o zaman Rahmi Koç vefat edince tüm Yapı Kredi şubeleri kilit vursunlar. Veya Sabancı öldüğünde tüm Akbank Şubeleri kapandı mı ?

Sonuçta 25 milyon kişiyi ilgilendiren yüzmilyonlarca dolarlık proje.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Vol 1 geliyor  :icool: :halay:
prekastta calisma olmayinca keyfim olmuyor fotolara bakalim biraz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

prekastta calisma olmayinca keyfim olmuyor fotolara bakalim biraz :icool:
caticilar var :) olsun

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, tabiiki Allah rahmet eylesin ama profesyonel işte böyle şeyler olmaz. İş durmaz , o zaman Rahmi Koç vefat edince tüm Yapı Kredi şubeleri kilit vursunlar. Veya Sabancı öldüğünde tüm Akbank Şubeleri kapandı mı ?

Sonuçta 25 milyon kişiyi ilgilendiren yüzmilyonlarca dolarlık proje.
aynı şey değil bir tarafta dev finans şirketinden bahsediyoruz diğer tarafta olsa olsa en fazla 200 çalışanı olan küçük işletmeden bahsediyoruz bu tip işletmede herkes birbirini tanır belli gönül bağları oluşur kaldıki allah uzun ömür versin ama koç vefat etse ve bu işi koç yapıyor olsa iş gene durur durmalıdırda finans sektöründe bir bankanın kapalı kalması o bankayla çalışan binlerce şirketi zor durumda bırakır ve bankaların çalışma koşulları yasalarla belirlenir ama burda aynı şey söz konusu değil onlar çalışmak isteseler bile Beşiktaşın buna izin vermemesi gerekiyor biz Beşiktaş kulübüyüz bizimle yola çıkmış birine saygı göstermiyeceğizde kime göstereceğiz Süleyman seba nın ölümünde cenazesinin kalktığı gün iş devam etseydi hoşunuza gidermiydi o zamanda profesyonel bir iş böyle şeyler olmaz iş durmazmı denseydi aynı şey değil demeyelim bire bir aynı emin olun eğer işin profesyonelliğine bakacak olursak. Bana insanlığımdan taviz verdirecekse olmasın profesyonellik lazım değil

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 30 Mart 2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Oktay

bizim insanımızda bi acayip olmuş,yahuu şirketin yönetim kurulu başkanı vefat etmiş matemleri var yas içindeler bide adamlara gelin çalışınmı diyeceğiz ... yemişler profesyonelliği matem tutmak için amatörmü olmak lazım

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açıkta bir çatı kolonunu değiştirdiler galiba

Çevrimdışı Oktay

maşallah ne göz varmış sende @SDemirsoy  :icool:

Çevrimdışı Efe

hemen bilgi alip bana soyluyorsun neden degismis  :D
Şampiyon Beşiktaş JK