Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Ben 10 gun once burada soyledigimde azari yemistim  :bandit:

Gelecegi görmek gibi bir yetenegim yok tabii ki ama gorunen koy klavuz istemez.prekastcilar da en az 3 hafta kazik atti bize boyle boyle stad sarkiyor zaten 3 hafta o 4 hafta bi baskasi 2 hafta bir baskasi vs derken aylarca sarkiyor isler.

Baskan da bunlarin farkinda ve kulaklarini cekmis ama keske bunu 2-3 hafta once yapsaydi giden zaman gelmiyor maalesef
Umarım bundan sonra prekast işleri hızlanır da daha fazla vakit kaybetmeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Umarım bundan sonra prekast işleri hızlanır da daha fazla vakit kaybetmeyiz.
Temenni o yönde tabii ki ama prekastçılar kendilerince bir bahane bulmuş yok kiriş fazla betonlu yok şu yok bu kendi kafalarında devam ediyorlar.
Hadi yeni açıkta sıkıntı vardı yavaşladın numaralı,eski açıkta niye yapmıyorsun işlerini?
Günde 10 prekast takarak iş yaptık gibi görünmeye çalışıyorlar.Avrupadaki stadların hızlarına baktım günde 50 tane takanı var.
Yazınca kabahatli oluyoruz ama neyse..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

antalya ve bursa stadları yeni sezona hazır olacaklar

bursa,antalya,konya,kayseri,mersin gibi çok iyi stadlara gidecek beşiktaş vodafone arena açıldığında ise tüm anadolu takımları korkarak gelecek istanbula :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben 10 gun once burada soyledigimde azari yemistim  :bandit:

Gelecegi görmek gibi bir yetenegim yok tabii ki ama gorunen koy klavuz istemez.prekastcilar da en az 3 hafta kazik atti bize boyle boyle stad sarkiyor zaten 3 hafta o 4 hafta bi baskasi 2 hafta bir baskasi vs derken aylarca sarkiyor isler.

Baskan da bunlarin farkinda ve kulaklarini cekmis ama keske bunu 2-3 hafta once yapsaydi giden zaman gelmiyor maalesef

hayır sarkmıyor iş planına göre bakarsak çatı şuan normal seyrinde gidiyor @Deniz prekastın çatıyı engellediği falan yok onu bi söyleyelim parelel devam ediyor geciktiler mi geciktiler kendi iş planlarına göre ama çatıyla ilgili bi sıkıntı yaratmıyor bu nisan sonu prekast işi bitecek çatı da halatları görmeye başlayabiliriz :)
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2015, 01:28:05 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

antalya ve bursa stadları yeni sezona hazır olacaklar

bursa,antalya,konya,kayseri,mersin gibi çok iyi stadlara gidecek beşiktaş vodafone arena açıldığında ise tüm anadolu takımları korkarak gelecek istanbula :icool:
:super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Prekastcilara bir baskan yine fena kizmis gerekirse Projektörlerle calisin takin demis

kızsa ne olacak saha ana baba günü vinçler hareket edemiyor ne yapsın adamlar ayrıca çatı iş planını engel olmuyorlar en az 1 ay daha sahadalar yapacak bişey yok çünkü kaba geç bitince 1 ay onlarda 1 ay geç bitirecekler 30 martta prekastın bitmesi gerekiyordu kimse bunu bilmiyor ama yapacak bişey yok daha vinçler kalkamadı vinçleri 1 martta sökmeleri gerekiyordu falan filan ama çatıcılar ileri görüşlüymüş planlarını yapmışlar bunlara göre hazırlanmışlar şimdilik sıkıntı yok nisan sonunda prekast biter mayısta halat serme işlemlerine geçilir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

kızsa ne olacak saha ana baba günü vinçler hareket edemiyor ne yapsın adamlar ayrıca çatı iş planını engel olmuyorlar en az 1 ay daha sahadalar yapacak bişey yok çünkü kaba geç bitince 1 ay onlarda 1 ay geç bitirecekler 30 martta prekastın bitmesi gerekiyordu kimse bunu bilmiyor ama yapacak bişey yok daha vinçler kalkamadı vinçleri 1 martta sökmeleri gerekiyordu falan filan ama çatıcılar ileri görüşlüymüş planlarını yapmışlar bunlara göre hazırlanmışlar şimdilik sıkıntı yok nisan sonunda prekast biter mayısta halat serme işlemlerine geçilir :eyes
halatara dokunmak istiyorum artik gelince doya doya dokunucam  :photo:  :)

Çevrimdışı Deniz

hayır sarkmıyor iş planına göre bakarsak çatı şuan normal seyrinde gidiyor @Deniz prekastın çatıyı engellediği falan yok onu bi söyleyelim parelel devam ediyor geciktiler mi geciktiler kendi iş planlarına göre ama çatıyla ilgili bi sıkıntı yaratmıyor bu nisan sonu prekast işi bitecek çatı da halatları görmeye başlayabiliriz :)
işte bu yoruma katılmıyorum engel olduğundan adım kadar eminim şu an sahadan prekastçıların çıktığını düşünürsek çatıcılar rahatça çalışabilecekti ama onda da sıkıntı oldu.prekastçıların sahada olduğu her gün çatıcıları yavaşlatacak,dolayısıyla çatıcılar da onları yavaşlatacak,kaldı ki şu an böyle de oluyor.
Günde 10 prekast takarak nereye kadar gidecek?10 prekastla işlerin sarkacağını hepimiz iyi biliyoruz.
Adamlar son 1 aydır slow motion takılıyorlar,ciddi iş yapsalardı yaklaşık 200 prekast daha fazla takmışlardı.
Bu konuda çok konuşmayacam haftalar öncesinde prekastçılarla ilgili dediklerimin arkasında duruyorum ve her gün de ne kadar haklı olduğumu görüyorum,yakında siz de göreceksiniz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

halatara dokunmak istiyorum artik gelince doya doya dokunucam  :photo:  :)

1 ay içinde onlarda gelir zamanları yaklaşıyor planda fotolarını çekersin :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

1 ay içinde onlarda gelir zamanları yaklaşıyor planda fotolarını çekersin :eyes
gelsin artik ilk defa bi halata dokunucam :) :)

Çevrimdışı Efe

işte bu yoruma katılmıyorum engel olduğundan adım kadar eminim şu an sahadan prekastçıların çıktığını düşünürsek çatıcılar rahatça çalışabilecekti ama onda da sıkıntı oldu.prekastçıların sahada olduğu her gün çatıcıları yavaşlatacak,dolayısıyla çatıcılar da onları yavaşlatacak,kaldı ki şu an böyle de oluyor.
Günde 10 prekast takarak nereye kadar gidecek?10 prekastla işlerin sarkacağını hepimiz iyi biliyoruz.
Adamlar son 1 aydır slow motion takılıyorlar,ciddi iş yapsalardı yaklaşık 200 prekast daha fazla takmışlardı.
Bu konuda çok konuşmayacam haftalar öncesinde prekastçılarla ilgili dediklerimin arkasında duruyorum ve her gün de ne kadar haklı olduğumu görüyorum,yakında siz de göreceksiniz..

bizim göreceğimiz bişey yok deniz çatı işleri zamanında gidiyor eğer gecikirse söyleyeceğim zaten ama bu gecikme prekasttan olmaz sadece kendilerinden olur iş planına göre seyir normal hee prekast bitseydi çatı daha hızlı yapılabilirdi o ayrı ama admalar bi plan yapmış ondan dışarı pek çıkmazlar hızlı olurlarsa bizim yararımıza  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gelsin artik ilk defa bi halata dokunucam :) :)

halatlara fazla dokunma bağımlılık yapmasın  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şunuda söyleyeyim çatı kirişlerinin montaj süresi 45 gün hangi tarihler arasında olduğunu sormayın ama şuan iyi gidiyorlar diyebilirim buda dip not olsun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı samet67

bizim göreceğimiz bişey yok deniz çatı işleri zamanında gidiyor eğer gecikirse söyleyeceğim zaten ama bu gecikme prekasttan olmaz sadece kendilerinden olur iş planına göre seyir normal hee prekast bitseydi çatı daha hızlı yapılabilirdi o ayrı ama admalar bi plan yapmış ondan dışarı pek çıkmazlar hızlı olurlarsa bizim yararımıza  :)
Şimdilik engel değiller ama numaralı da hem prekast hem de çatı kolon ve kirişleri takılmaya başlandığında birbirlerini mutlaka engelleyecekler. Ayrıca merdiven prekastlarını da unutmamak lazım onlar da halatlar serilirken engel olacaktır çünkü kirişler beklediğimizden çabuk  bitecek gibi halat sermeye erken başlayabilirler.

Çevrimdışı A.Ozkul

Beni asıl düşündüren konu bu sarı vinç neden hala sökülmüyor boşuna kira bedeli ödeniyor ve yanında bir dünya işi aksatıyor. Numaralı arkasında belli bir kısıma kadar kamyonlar ilerleyebilir. Malzemeleri sahaya yerine arkadan kamyonlara yükleseydik, hem yer hem zaman kazanırdık. Zorlasak vinci bile birşekilde hallederiz. Yeni açıkta bir dünya demir döşendi sonra yol geçecek dediler patur kütür demirler kesildi. Demirin tonu kaç tl yazık günah. Sürekli hata üstüne hata yapıyoruz ve ne yazıkki plansızlık silsilesi sürekli üstüne ekleniyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu hala vinç engel vs vs diyorsunuz 3-5 gündür yeni açıkda ki vinç de kaldırıldı. ne oldu?

Yavaşlar işte arkadaş. Gerekirse akşam 8 e kadar mesai olsun. artık hava kararmıyor 5 de.

Sabah 8 akşam 8 12 saat. 1 saat ara de, 11 saat. Abi herkes fedakarlık yapmalı ya.

Çatı kirişi diyoruz, günde 1 tane taksalar 1 ayda biter hesabı yapıyoruz. Günde 1 tane ne demek abi, koca 10-12 saatte 1 tane takılsın ne demek.

Elin çinlisi 14 günde gökdelen dikiyor yahu. Yani 1 çatı kirişi 11 saatte takılabiliyorsa ben daha hiç birşey diyemiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla sanırım aylık ödeme yapılıyor bu firmalara çalışanlara, 20 günde bitip çıkmak yok, 30 güne yayın diyorlar ben artık bunu düşünmeye başladım.

Çevrimdışı Deniz

şunuda söyleyeyim çatı kirişlerinin montaj süresi 45 gün hangi tarihler arasında olduğunu sormayın ama şuan iyi gidiyorlar diyebilirim buda dip not olsun  :icool:
Çatıcılara benim kanım ısındı yeni açık tarafına yöneldiler kolon ve kirişlerin takılma performansları güzel.kendi vinçleriyle daha da hızlanacaklardır.
Benim canımı sıkan sadece prekastçılar şimdilik.
Onların da başkan icabına bakar  :icool:

Çevrimdışı Necmi

hangi yoruma katılmıyorsun @Deniz Efe yorum yapmıyorki çatının bir iş takvimi var ve bu takvime uygun gidiyorlar bu bir yorum değilki Bilgi bu öyle adım gibi eminim falan gibi iddaalı konuşmalar yapma istersen adın gibi eminsen ne kadar gecikmişler bana onu söyle derim o zaman takvimin ne kadar gerisindeler demekki biliyorsun o yüzden bu kadar iddaalı konuşuyorsun  :naughty: çatı işinin bir avantajı var birbirini takip eden işler olduğu için gününden önce başlıyabiliyorlar kiriş koymaya gününden önce başladılar kolon koymada geciktiler ama kirişler yapılırken kolonda koyabilecekleri için kolon gecikmesinin bir önemi yok mesela halat sermeyede bence gününden önce başlayacaklar aslında artık dışarda sıkıntı yok bence esas sıkıntı içerlerde oralar çok yavaş ilerliyor gibi geliyor bana bence içerlere odaklanmak daha doğru olur mesela herkesin mutlu olduğu küfegi işleri bu sene bitmez bu hızla açılışa kadar en azından kolonların ve üst kirişlerin kaplanması gerekir oralarda iskele olduğu sürece maç oynanmasına izin vermezler

Çevrimdışı KLEBERR

yormayın kafanızı böyle şeylere elde iskele varken başka iskele kiralanmaz zaten o tarz iskelelerin konmasına müsait değil zemin  :D

her şeye de kafa yoruyorlar be abi  :eyes :eyes prekastlara sinek konmuş gören var mı yok... :evillol: :evillol: :evillol:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

bugün ilk defa stadın oradan geçtim.. inanamadım büyüklüğüne.. stat resmen cehennem çukuru olmuş.. bildiğin gömmüşler yere
resimlere aldanmayın diyenleri daha iyi anladım  :)

:sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı KLEBERR

Yahu hala vinç engel vs vs diyorsunuz 3-5 gündür yeni açıkda ki vinç de kaldırıldı. ne oldu?

Yavaşlar işte arkadaş. Gerekirse akşam 8 e kadar mesai olsun. artık hava kararmıyor 5 de.

Sabah 8 akşam 8 12 saat. 1 saat ara de, 11 saat. Abi herkes fedakarlık yapmalı ya.

Çatı kirişi diyoruz, günde 1 tane taksalar 1 ayda biter hesabı yapıyoruz. Günde 1 tane ne demek abi, koca 10-12 saatte 1 tane takılsın ne demek.

Elin çinlisi 14 günde gökdelen dikiyor yahu. Yani 1 çatı kirişi 11 saatte takılabiliyorsa ben daha hiç birşey diyemiyorum.

:claps: :claps: :claps: aynen...

Çevrimdışı Haldun

Gunaydin bugun itibari ile yeni acik prekast islemi bitecek gibi sadece numarali ust ve eski acik ustun bir kismi kaldi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydın.Birbirini engellemediği sürece iş akışında şu an için sıkıntı yok  bencede.Efe doğru  söylüyor.Ya arkadaş mesela  bir  mucize oldu  diyelim prekastçılar 3 günde tüm işi bitirseler ne olacakki.Yine çatı malzemelerinin gelinmesi  beklenecek ama  gümrükten ama fabrikasından.Onlar  zaten  belli bir takvime  göre geliyorlar  gelmeye de  devam  edecekler.