Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

asansörlü iskeleler abi bunlar sağa sola da kaydırılıyor bu sistem uygun olur @Yunus
o sistem olmaz, alttan yukselen koruklu sistemden bahsediyordur Yunus

Çevrimdışı SDemirsoy

neden abi olur bence :D Yunus abinin dediği o kadar yükseliyor mu ki

Çevrimdışı ZEKI

neden abi olur bence :D
Zaten kufekileri doseyecegin yere sen sistemi getirip kuruyorsun. Doseme yapacagin alani kısıtlarsin. Ya tekrardan isekeleler kurulur yada koruklu alttan yukselen sistem getirilir.

Çevrimdışı ZEKI

@SDemirsoy bunlar nasil ama hic sanmiyorum, mevcut iskeleleri yeniden kurarlar

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Makaslı  platform  sanırım  demek  istediğin.Aynı zamanda  tekerleklidir istendiği yere  çekilebilir.

Çevrimdışı ZEKI

Makaslı  platform  sanırım  demek  istediğin.Aynı zamanda  tekerleklidir istendiği yere  çekilebilir.
İsin teknik terimlerinden anlamiyorum Coskun abi, ama internette arasgtirirken az onceki gorselleri buldum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bunlar nasil ama hic sanmiyorum, mevcut iskeleleri yeniden kurarlar
@ZEKI  abi bunlar meşakatliye benziyor körüklü olanlar kaç metre yükseliyor acaba yoksa onlar güzelmiş

Çevrimdışı Fatih

Gırgır değil mi abi o  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

Yalnız bunlar biraz köşeli gibi geldi bana hocam tam oval değil @FARUK
koseli olması biraz benim canımı sıktı acıkcası gerci devam etsin diğerlerinide gorelim tam kararı veririz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı A.Ozkul

Bunlar makaslı platform diye geçiyor ancak bundan kullanıldığında iş yapılabilen alan kısıtlı oluyor. Kısa zamanda çok iş için çok sayıda kiralamak lazım ya da tekrardan iskeleleri kuracaklardır.

Çevrimdışı Efe

çatıyı görelim artık çatıcılar inci gibi istiyorum fikret başkan temsili :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

koseli olması biraz benim canımı sıktı acıkcası gerci devam etsin diğerlerinide gorelim tam kararı veririz

tam oval olamaz zaten hiç bi çatıda bu şekilde değil bütün olarak güzel görünecek b
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bunlar makaslı platform diye geçiyor ancak bundan kullanıldığında iş yapılabilen alan kısıtlı oluyor. Kısa zamanda çok iş için çok sayıda kiralamak lazım ya da tekrardan iskeleleri kuracaklardır.
yormayın kafanızı böyle şeylere elde iskele varken başka iskele kiralanmaz zaten o tarz iskelelerin konmasına müsait değil zemin  :D

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Rampa ne durumda acaba? Ne kadar kaldı bitimine?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

neden abi olur bence :D Yunus abinin dediği o kadar yükseliyor mu ki
Bunlar Krosnodar'da kullanıldı. ama bize olmaz bunlar. çatı direkleri engel olur gibime geldi.

ysariusta

• Ziyaretçi

yormayın kafanızı böyle şeylere elde iskele varken başka iskele kiralanmaz zaten o tarz iskelelerin konmasına müsait değil zemin  :D
İyide abi söküyorlar bunları. gene gene kurulacak mı yani?

Çevrimdışı keremfrat1

Prekastcilara bir baskan yine fena kizmis gerekirse Projektörlerle calisin takin demis

Çevrimdışı Tolga

Prekastcilara bir baskan yine fena kizmis gerekirse Projektörlerle calisin takin demis
Kızılmayacak gibi değil ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Iskele konusunu yeni gordum kinuyu acikca tekrardan iskele kurulacakmis o takilmayan yerlere

Çevrimdışı Necmi

İyide abi söküyorlar bunları. gene gene kurulacak mı yani?
evet yapacak başka bir şey yok kirişleri çatı aparatları yüzünden yapamıyorlar iskeleleri bıraksalar bile kuruluş şekillerinden boşlukları yapamazlar mecburen sök tak yapmak zorundalar zaten iskeleleri ustalar söküp takmaz yani iş kaybına sebep olmaz sıkıntı olmaz @Yunus

Çevrimdışı Necmi

@ozan062  zaten senin canın sürekli sıkkın  :D şimdi bunların sıktığını nasıl ayırt edebildin :alala: oval yapmak maliyeti hem 3e 4e katlar hemde oval bir şeyi 3 ayak üzerine oturtursan ağırlık merkezleri dışta kalır içerden çekeceği için ağırlık merkezlerinin dışta kalması sakınca doğururmu bilemedim ama maliyeti düşününce deymez zaten belli bile olmaz

Çevrimdışı Deniz

Ben 10 gun once burada soyledigimde azari yemistim  :bandit:

Gelecegi görmek gibi bir yetenegim yok tabii ki ama gorunen koy klavuz istemez.prekastcilar da en az 3 hafta kazik atti bize boyle boyle stad sarkiyor zaten 3 hafta o 4 hafta bi baskasi 2 hafta bir baskasi vs derken aylarca sarkiyor isler.

Baskan da bunlarin farkinda ve kulaklarini cekmis ama keske bunu 2-3 hafta once yapsaydi giden zaman gelmiyor maalesef
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba