Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Muhtemelen; sabah kırmızı üçgen dayanaklarını taşıyordu vinç
o zaman kesin tabla veya kolon yoktu cunku kesin perdedir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bugun takılan. 2 taneyle birlikte 6 tane takılmış Oldu
Toplam 41 tane olacak bu büyüklükte ise digerleride

Çevrimdışı Tolga

Teşekkürler @FARUK hocam :ok: :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK hocam sanırım bu kirişlerin hepsi ayı boyda

Çevrimdışı ZEKI

Biz cikarken bir tanesi sokulup yere indirildi @FARUK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam sanırım bu kirişlerin hepsi ayı boyda

bu son takılıp geri sökülen diğerlerine göre daha kısadır aynı şekilde köşelerdede değişiklikler olacaktır
ama sonuç olarak uzunluk değişse de 2 aralık mesafesi kapatıyor her biri
son parçanın yeni açığa bakan kısmı eğimli
bu köşede de bu şekilde tek parça olacağı şeklinde yorumlanabilir o zaman 41 parçada tamamlanır  :ok:

Çevrimdışı Erçin

bugün ilk defa stadın oradan geçtim.. inanamadım büyüklüğüne.. stat resmen cehennem çukuru olmuş.. bildiğin gömmüşler yere
resimlere aldanmayın diyenleri daha iyi anladım  :)

Çevrimdışı Efe

35 tane kaldi 1 ayda bitirmeleri gerekiyor gunluk 1 tane takmalari yetecek rahat rahat yaparlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bu son takılıp geri sökülen diğerlerine göre daha kısadır aynı şekilde köşelerdede değişiklikler olacaktır
ama sonuç olarak uzunluk değişse de 2 aralık mesafesi kapatıyor her biri
son parçanın yeni açığa bakan kısmı eğimli
bu köşede de bu şekilde tek parça olacağı şeklinde yorumlanabilir o zaman 41 parçada tamamlanır  :ok:
Yalnız bunlar biraz köşeli gibi geldi bana hocam tam oval değil @FARUK

Çevrimdışı FARUK

Yalnız bunlar biraz köşeli gibi geldi bana hocam tam oval değil @FARUK

beton üst yatay kirişte o aynı şekilde sanırım
2 sütun arası uzanan beton bölüm düz hepsi birleşince ovallik ortaya çıkıyor

Çevrimdışı SDemirsoy

beton üst yatay kirişte o aynı şekilde sanırım
2 sütun arası uzanan beton bölüm düz hepsi birleşince ovallik ortaya çıkıyor
diğer parça yeni açığa doğru devam ederse anlaşılır inşallah bu gece gelir yarın 2 tane daha montaj yaparlar
baştan sona kadar izledim montajı olay gayet basit yalnız çatı kolonlarının çok iyi ayarlanması gerekiyor bugün oturtamadılar geri çektiler kirişi 1 kaç defa

Çevrimdışı Fatih

fotodan anlaşıldığı üzere
küfekeci arkadaşlar kapalıdan numaralıya doğru hızlı adımlarla ilerliyorlar  :biggrinking:
Yeni acigi daha sonra mi yapacaklar abi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Yeni acigi daha sonra mi yapacaklar abi?
yeni açıkta başladı yaa ufaktan en son numaralı eski açık tarafından dolanırlarsa yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

yeni açıkta başladı yaa ufaktan en son numaralı eski açık tarafından dolanırlarsa yani  :biggrinking:
Catı kirisleir bitince bir turda ust taraflari kaplamak icin donerler  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Catı kirisleir bitince bir turda ust taraflari kaplamak icin donerler  :biggrinking:
o iş düşündürüyor beni işte nasıl yapacaklar bakalım abi iskeleme kuracaklar tekrardan :alala:
ayrıca bu çatı kolonlarının ayakları kahverengi gibi umarım boyanır çok kötü duruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

o iş düşündürüyor beni işte nasıl yapacaklar bakalım abi iskeleme kuracaklar tekrardan :alala:
ayrıca bu çatı kolonlarının ayakları kahverengi gibi umarım boyanır çok kötü duruyor
Oralarda kaplanacak diye biliyorum elektirk hatlari internet hatlari vs gecirmek icin oralari bos biraktilar. Alttan ve ustten aydınlatma olacak.

Çevrimdışı sallapati

prekast , çatı , küfeki bir yandan ilerliyor.. beni korkutan ince işler.. En çok o sarkıtabilir süreci.. Tabi İz inşaat işi kıvırabilirse..

Çevrimdışı sallapati

bu arada koltuk montajı ile hibrit çimin kurulması senkronize yapılacak değil mi?  BUrsa stadı kaç aydır koltukları dizemedi... O da başlı başına bir iş...

Çevrimdışı SDemirsoy

onlar sonradan sökülecek galiba @Tolga sabitlemek için pim gibi bir şey var onu koyacaklar

Çevrimdışı ZEKI

bu arada koltuk montajı ile hibrit çimin kurulması senkronize yapılacak değil mi?  BUrsa stadı kaç aydır koltukları dizemedi... O da başlı başına bir iş...
Bizde bence ilk sene icin sadece BJK yazarlar. Motif isini ikinci sezona birakirlar.

Çevrimdışı TØLGA

onlar sonradan sökülecek galiba @Tolga sabitlemek için pim gibi bir şey var onu koyacaklar
hmm bunu duyduğum iyi oldu inşallah öyle birşey vardır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

hmm bunu duyduğum iyi oldu inşallah öyle birşey vardır  :biggrinking:
çünkü onlar dikkat ettiysen ilk geldiğinde çatı kolonları yatık oluyor yukarıda kilitliyorlar en sonda o pimlerle esneme payları ile birlikte kilitleybilirler tabi tahmin :D @Tolga

Çevrimdışı cisse557

Amsterdam Arena'nın merdivenleri simsiyah çok şık görünüyor. Bizde de öyle olsa keşke.

ysariusta

• Ziyaretçi

Asansör gibi bir sistem var. Mobil bi şey. İç tarafta kullanılan var hatta. Onlarla yapılacak tekrar iskele olmayacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

asansörlü iskeleler abi bunlar sağa sola da kaydırılıyor bu sistem uygun olur @Yunus