Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712391 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

@SDemirsoy vay kardesımm azımle bekledı havada yakaladı montajı  :tabe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy vay kardesımm azımle bekledı havada yakaladı montajı  :tabe:
abi 12 den ber i stattaydım artık dönüyorum yalnız montajdan sonra indirdiler tekrar takıyorlardı

Çevrimdışı TØLGA

fotolar https://www.facebook.com/archilifography aittir

1. fotoda vidalara pafta çekiliyor dişleri betondan temizlemek için  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

abi 12 den ber i stattaydım artık dönüyorum yalnız montajdan sonra indirdiler tekrar takıyorlardı

sevdanın pesındesın kardesım baya resım cekmısındır ınsallah aksam servısı varmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 28 Mart 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI  ve  @SDemirsoy   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ZEKI

En son takilan kirisi indirdiler kolonu duzeltiyorlardi. Elimizden geldigince fotograflamaya calistik. Birazdan siteye yuklenir. Ciddi hızlı is goruyorlar.

Çevrimiçi Necmi

sevdanın pesındesın kardesım baya resım cekmısındır ınsallah aksam servısı varmı
fazla resim çekecek yer yok malesef

Çevrimdışı ZEKI

Son yuklenen indirildikten sonra cati kolonlarindan bir tanesi ile ugrasiyorlardi sanki orda kucuk bir sikinti var gibi. Birde kose donemec olmasi isleri biraz aksatti gibi duruyor.

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi küfeki hızını nasıl görüyorsun iyiler gibi aslında hızlılar bayağı yeni açık tarafında'da ufaktan başlamışlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@serti67 inan disaridan resim cekmenin artik hic espirisi kalmadi, prekastlar takildiktan sonrada zaten disaridan resim cok bir sey ifade etmyecek sadece cati kolon ve kirisleri. Onlarida zaten yeniinonu den isteriz artik.

Çevrimdışı samet67

Son takılan çatı kirişi  kavisli yani dönüşlerde küçük parçalar  değil yine büyük parçalar kullanılacak. Kirişlerin şantiyeye getirilmesinde sorun olmazsa çok kısa sürede montajları biter.

Çevrimdışı Efe

Cati isleri iyiden iyiye kendini hissettirmeye basladi prekastin bitimine yakin tamamiyle catiya konsantre oluruz parcalar bir bir gelecek bu ay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Sanki pazartesi stadayim ama korkuyorum ya gidemezsem :) oyuzden kesin degil :bawling:

Çevrimdışı keremfrat1

Kimse fiskirticiyi gormedi galiba eski acikta  :icool:

Çevrimdışı keremfrat1

Cati isleri iyiden iyiye kendini hissettirmeye basladi prekastin bitimine yakin tamamiyle catiya konsantre oluruz parcalar bir bir gelecek bu ay
baskan inci gibi istiyo artik caticlara bizzat soyledi :) bi gorelim artik dedi  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Şu ana kadar toplamda kaç çatı kirişi takıldı ve daha kaç tane takılacak :icool:
Sorumu tekrardan yineleyeyim :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı omerow

'mod edit' yakıştırmanız hoş olmamış sonuçta orası bizim mabedimiz evimiz iyisiyle kötüsüyle fakat locanın kötü olduğu hatta berbat ötesi olduğu konusunda bende katılıyorum kesinlikle. Tam emin değilim ama örnek loca galiba bunlar aralarından seçilecek diye biliyorum yine de daha iyi bilen bir arkadaş bilgilendirir umarım

ben de zaten orasi bizim mabetimiz oldugu icin, bu kadar emek harcandigi ve en guzelinin yapilmasini bekledigimiz icin bu kadar hayal kirikligina ugradim. her neyse, umarim hatalarindan donup daha profesyonel, avrupadaki amerikadaki orneklere benzeyen iyi bir is cikar ortaya.   

Çevrimdışı Efe

baskan inci gibi istiyo artik caticlara bizzat soyledi :) bi gorelim artik dedi  :icool:
insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Sorumu tekrardan yineleyeyim :evillol:
bu 7 veya 8 di galiba toplamda 41 olçak deniyordu  hesabını yap işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bu 7 veya 8 di galiba toplamda 41 olçak deniyordu  hesabını yap işte  :biggrinking:
7-8 tane oldu demek iyi iyi güzel :biggrinking:

41 de az değilmiş ama olsun halledilir bir şekilde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

bu çatıcıların vinçlerde yakıyor haa

Çevrimdışı Efe

Eski acikta perdelere beton var heralde fiskirtici dikilmis yine
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski acikta perdelere beton var heralde fiskirtici dikilmis yine
Muhtemelen; sabah kırmızı üçgen dayanaklarını taşıyordu vinç

Çevrimdışı Efe

Su 3 gun prekast islerinin biraz daha ilerlemesi lazim numaraliya baslamalari lazim artik ay basiyla beraber seri sekilde dizmek lazim gecikme olmasin
Şampiyon Beşiktaş JK