Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 28 Mart 2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @SDemirsoy   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı samet67

Gökhan Türkmen alıntıdır. Takılmayı bekleyen çatı kirişi  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Beyler pusudayım çatı kirşi montajını bekliyorum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı serti67

ajan bos bekleme deklanşör Aktıf olsun arada baska resimlerde at kabul ederiz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

@SDemirsoy hacı beyaz ıskeleden bırtane daha koymaları Lazım ona odaklan her 3taneye bır kriş gelıyor sanırsam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi çimlerde uzandım yatıyorum dur ya kiriş montajını bekliyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi çimlerde uzandım yatıyorum dur ya kiriş montajını bekliyorum

Bi de keyif cuğarası yaksaydın abi :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy hacı beyaz ıskeleden bırtane daha koymaları Lazım ona odaklan her 3taneye bır kriş gelıyor sanırsam
abi buradaki kiril sanırım farklı bekliyorum bende

Çevrimdışı serti67

@SDemirsoy broo cımlere fazla basma tezahüratlara maruz kalmayasın  :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

sıradaki kiriş tam köşenin başlangıcı galiba

Çevrimdışı Tolga

Köşelere gelecek çatı kirişlerini çok merak ediyorum  :)

Çevrimdışı harunmustak

iskeleler konuyor şuan

sıradaki kiriş  tüm bjk düşmanlarına ve 20 numaraya gelsin.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı omerow

Simdi bu soyleyecegime kizanlar olacaktir ama soylemeden edemicem. Bu loca nedir Allah askina ya? Bildigin "mod edit" gibi. bir de kirmizi neon isik koysunlar da tam olsun. Bu kadar zevksizlik, gorgusuzluk olur mu ya. Bir baksinlar Avrupada, Amerikada adamlar nasil yapmis, bu kadar zor mu ya. Milyonlar harcaniyor su stada, yazik gunah yeminle. Neyse daha fazla birsey soylemiyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2015, 17:35:25 Deniz ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yerdeki 2.ci kirişin Montajınıda yapacaklar galiba , Harika haber :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc @SDemirsoy
Tam takılırken :photo: Çekersen süper olur.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bugun islerde kipirdanma var hem prekast hem catida gunu iyi gecirdik nisana girden ne yaparlarsa kardir ki iyi de calisiliyor kaldi 3 gun iyi gecer insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

beyler bu köşeli düz değil

hayirli olsun bugun guzel bi calisma oldu stadta aynen devam bundan sonra 5 ay iyi calismayla bu is olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şu ana kadar toplamda kaç çatı kirişi takıldı ve daha kaç tane takılacak :icool:

Çevrimdışı Uğurcan

Simdi bu soyleyecegime kizanlar olacaktir ama soylemeden edemicem. Bu loca nedir Allah askina ya? 'mod edit' bir de kirmizi neon isik koysunlar da tam olsun. Bu kadar zevksizlik, gorgusuzluk olur mu ya. Bir baksinlar Avrupada, Amerikada adamlar nasil yapmis, bu kadar zor mu ya. Milyonlar harcaniyor su stada, yazik gunah yeminle. Neyse daha fazla birsey soylemiyorum.
'mod edit' yakıştırmanız hoş olmamış sonuçta orası bizim mabedimiz evimiz iyisiyle kötüsüyle fakat locanın kötü olduğu hatta berbat ötesi olduğu konusunda bende katılıyorum kesinlikle. Tam emin değilim ama örnek loca galiba bunlar aralarından seçilecek diye biliyorum yine de daha iyi bilen bir arkadaş bilgilendirir umarım
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2015, 18:39:54 SDemirsoy ]
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-