Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar ...
@Efe @FARUK maket fotosu açıklayıcı oldu :ok: Şuan yapılan doğru gözüküyor makete göre , Ama Gökhan Turkmenin Belediye Sınır kuçulttu demesi kafamı karıştırdı , Çünkü Sonradan betonu delerek , Demirleyip sonra betonladılar , Böylesine kritik bir hata yapmış olamazlar :iscrewy: Bence Orası için izin alındı projeye dahil edildi yol iptal edildi daha sonra belediye vazgeçip araziyi geri istedi oyuzdende sonradan demirleyip betonlayarak böldüler bence , Gökhan turkmenin sözünden bu anlam çıkıyor :iscrewy:
Yunus yol UKOME mahkeme kararı olmadan iptal edilemez belediye sınırı küçülttü demek farklı bir anlam olabilir yada Gökhan net bilmiyordur bu işe çok takılmamak lazım var olan yol tekrardan inşa edildi bu kadar :) @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus yol UKOME mahkeme kararı olmadan iptal edilemez belediye sınırı küçülttü demek farklı bir anlam olabilir yada Gökhan net bilmiyordur bu işe çok takılmamak lazım var olan yol tekrardan inşa edildi bu kadar :) @Yunus Emre Dökmeci
Yok takılmıyorum zaten , Orası olsa ne olur olmasa ne olur , Altı bize ait nasıl olsa Ama Tabla betonu atılırken Demir filizi bırakılmadı daha sonra beton atıldıktan sonra beton delinerek Demir filizi yapılıp oruldu kafamı kurcalayan konu bu , Bu kadar kritik bir şeyi unutmuş olamazlar diye düşünüyorum sadece :ok: @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydınlar ...
@Efe @FARUK maket fotosu açıklayıcı oldu :ok: Şuan yapılan doğru gözüküyor makete göre , Ama Gökhan Turkmenin Belediye Sınır kuçulttu demesi kafamı karıştırdı , Çünkü Sonradan betonu delerek , Demirleyip sonra betonladılar , Böylesine kritik bir hata yapmış olamazlar :iscrewy: Bence Orası için izin alındı projeye dahil edildi yol iptal edildi daha sonra belediye vazgeçip araziyi geri istedi oyuzdende sonradan demirleyip betonlayarak böldüler bence , Gökhan turkmenin sözünden bu anlam çıkıyor :iscrewy:

sana tavsiyem gökhan ın sadece resimlerine bak  :ok: :icool: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Oktay

paletli vinç komyondan prekast indirmekten angarya işlerle uğraşmaktan prekast takmaya fırsat bulamıyor bide sahanın ortası çiçeklerin malzemesi dolu bunu numaralı arkaya kamyon yanaştırıp sarı kule vinçle aldıramıyolarmı
 bukadar zormu geliyor....

paletli vinç komyondan prekast indirmekten angarya işlerle uğraşmaktan prekast takmaya fırsat bulamıyor bide sahanın ortası çiçeklerin malzemesi dolu bunu numaralı arkaya kamyon yanaştırıp sarı kule vinçle aldıramıyolarmı
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi şu saha ortası temizlense gözümüz gönlümüz açılsa çok malzeme var istiflenmiş haklısın valla

Çevrimdışı AsYeHvAdNa

Herkese Günaydın, Uzun süredir takip ediyorum ama kayıt olmak bugüne nasip oldu..
Proje en başından beri aynı, Yol üst kullanım hakkı karayollarında, alt kullanım hakkı kulübe tahsis edilmiş..Resimerde işaretli yerlerde cok net gözükmektedir.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 10:36:51 ZEKI ]

Çevrimdışı ahmetx

merdivenler olmasada beton görünen yerlere siyah kaplama yada boya gibi birşey yapılabilirse çok iyi olur mesela şu yeni açığın 2 çıkıntısı öyle beton gözükürse çok kötü gözükür
ya kaplama ya da füme epoksi yaptıracağız korkuluk duvarlarını merak etme @ALBATROS
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

sarı vinç kapalıda güvenlik ağı yerleştiriyor sanırım

Herkese Günaydın, Uzun süredir takip ediyorum ama kayıt olmak bugüne nasip oldu..
Proje en başından beri aynı, Yol üst kullanım hakkı karayollarında, alt kullanım hakkı kulübe tahsis edilmiş..Resimerde işaretli yerlerde cok net gözükmektedir.
Oncelikle :hoşgeldin
Projeye ve maket resimlerine göre şuan yapılan işlem Doğru :ok:
Benim kafamı kurcalayan olay Tablada demir filizi bırakılmayıp daha sonra Beton delinerek demir filizi çıkarılıp öyle betonlanması :ok: Proje de değişiklik mi oldu acaba daha sonrada vazmı geçildi diye düşündüm sadece , Yinede teşekkurler fotolarda herşey açıkça ortada :ok: @AsYeHvAdNa

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır hastane ve cenaze işlerimden dolayı foruma giremedim. Bu sebepten gerek forumda mesajlarla, gerek telefonla arayanlara  , gerek vakit ayırıpta cenazemize teşrif eden ve gelmek isteyipte gelemeyen ve selam gönderen tüm dostlara  teşekkür ederim.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır hastane ve cenaze işlerimden dolayı foruma giremedim. Bu sebepten gerek forumda mesajlarla, gerek telefonla arayanlara  , gerek vakit ayırıpta cenazemize teşrif eden ve gelmek isteyipte gelemeyen ve selam gönderen tüm dostlara  teşekkür ederim.

başın sağolsun abi @ahmet türken

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başın sağolsun @ahmet türken
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

Başınız sağolsun @ahmet türken allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun.

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet artık çatı planları,koltuk dizilimi ve üst kat koltuklu planı ne zaman sızdıracaksın, beklemekden saçlarım beyazladı yahu :bawling:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

Tekrardan hos geldin ve basiniz sagolsun mekani cennet olsun. Cenazeye Gelemedim kusura bakma

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Rasim

Günaydin arkadaşlar kaba tam anlamiyla bittimi bitmediyse nerelerde is yapiliyor daha @Efe
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Günaydin arkadaşlar kaba tam anlamiyla bittimi bitmediyse nerelerde is yapiliyor daha @Efe
sadece eski acik rampa bolumu var oda yavas yavas yapiliyor cok onemli degil yeni acikta perdeler var az bisey bitmek uzere baska bisey yok bu arada 2 vinc prekast takimina devam ediyor palaetli dun gelen prekastlari iceri almis bugun biraz hizli calissalar bare
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

başınız sağolsun @ahmet türken  mekanı cennet olsun .

Çevrimiçi Kartal Ç