Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Yarın gece yarısı (27.03.2015) sunucu güçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapılacaktır.
Tahmini 6-8 saat arası erişim sağlanamayacak olup Cumartesi sabahı erişim sağlanabilecektir.
Tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.
Sunucu bakım çalışması tamamlandıktan sonra siteye ulaşamayanların internet tarayıcılarının geçmiş (cache) dosyalarını temizlemeleri rica olunur.
Beşiktaş Arena Yönetim
Bir onceki sdayfanin sonunda kalmis uyeleirmizin gozunden kacabilir diye alintiladim @Altuğ

Çevrimdışı martin40

nesi güzel anlamadım olimpiyatında merdivenleri aynı :alala: çift şeritli yol gibi renkli epoksi sıvayla kaplandımı tamamdır ama bizim federasyon kraldan çok kralcı olduğu için izin vermez  bence siyah yapılıp üzerine beyaz fosforlu çizgiler çekilse güzel olur ama siyah renge federasyonu ikna etmek zor olur

Cok fazla merdivenlerin rengi konusuldugu için söyledim ;)

Çevrimdışı ALBATROS

merdivenler olmasada beton görünen yerlere siyah kaplama yada boya gibi birşey yapılabilirse çok iyi olur mesela şu yeni açığın 2 çıkıntısı öyle beton gözükürse çok kötü gözükür

Çevrimdışı bjk3358

Çoktandır bakamamıştım stada maşallah şu haliyle bile çok güzel  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

klübü herseyiyle stada tasıma olayı vardıya o daha netleşmemiş arkadaslar
iki üç saat once besiktas tvde pazarlama sorumlusunun katıldıgı programda soyledi
yani dusunuyoruz dedi, onunla beraber  alısveris merkezleri restaurantlar  konserler planlanıyor coktan bunların anlasmaları imzalandı diyede ekledi

alışveriş merkezini nereye koymayı planlıyormuş :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Fatih multimedia bölümüne belgeseli eklemiş izleyin mutlaka. Yanlız şu örülen demirle bugün örülmüş olanlar...  Ne yapılıyor farkında değiliz bence
http://besiktasarena.com/multimedya/inonu-stadyumu-tarihce-ve-veda-belgeseli/msg73002/#new
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 23:55:41 MURAT ]

Çevrimdışı ozan062

bende baya sasırdım ondan yazdım zaten
bide o yetmiyor klübüde tasıcaklar:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Fatih multimedia bölümüne belgeseli eklemiş izleyin mutlaka. Yanlız şu örülen demirle bugün örülmüş olanlar...  Ne yapılıyor farkında değiliz bence
http://besiktasarena.com/multimedya/inonu-stadyumu-tarihce-ve-veda-belgeseli/msg73002/#new
gereksiz israf yapıyoruz diyende çıkabilir.zira diğer stadları görünce bizimki biraz abartılı olmuşta olabilir.hatta san mamesin demirinide görmüştük.bizim stadta kullanılan demirle 3 toki stadı veya bir barnebeu stadı yapılabilir.

Çevrimdışı ALI RIZA

klübü herseyiyle stada tasıma olayı vardıya o daha netleşmemiş arkadaslar
iki üç saat once besiktas tvde pazarlama sorumlusunun katıldıgı programda soyledi
yani dusunuyoruz dedi, onunla beraber  alısveris merkezleri restaurantlar  konserler planlanıyor coktan bunların anlasmaları imzalandı diyede ekledi
Avm mi o nerde çıktı kartal yuvası olmasın avm dediği  :alala: :alala:
Restaurant anladık biliyoruz da...!
Kulübü biliyorum nereye taşınacagını
AVM süpriz resmen  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

belgeseli daha yeni izledim gözüm köşedeki skora takıldı kayseri kasımpaşayı 1 0 yeniyodu noldu acaba  :D

Çevrimiçi Necmi

Avm mi o nerde çıktı kartal yuvası olmasın avm dediği  :alala: :alala:
Restaurant anladık biliyoruz da...!
Kulübü biliyorum nereye taşınacagını
AVM süpriz resmen  :alala: :alala:
hiç ihtimal vermiyorum ben

Çevrimdışı Ardau

yaklaşık 45 dk 1 saat önce kapalı-yeni açık tarafından bir tır giriyordu içeriye ama üzerinde branda vardı göremedim birşey :s20:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimiçi Necmi

yaklaşık 45 dk 1 saat önce kapalı-yeni açık tarafından bir tır giriyordu içeriye ama üzerinde branda vardı göremedim birşey :s20:
dalsaydın peşinden içeri sağ yap sol yap derken seni şoförün yardımcısı sanırlardı şoförde saha görevlisi sanırdı çaktırmadan sızardın zaten bir girdinmi bir hafta kalsan kimse farketmez seni kafaya baret sırta önlük tamamdır. Ama  @bjk_mabet  e görünmemen lazım o iş sakat

Çevrimdışı Efe

prekasttır yarın paletli içeri alır onları :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

dalsaydın peşinden içeri sağ yap sol yap derken seni şoförün yardımcısı sanırlardı şoförde saha görevlisi sanırdı çaktırmadan sızardın zaten bir girdinmi bir hafta kalsan kimse farketmez seni kafaya baret sırta önlük tamamdır. Ama  @bjk_mabet  e görünmemen lazım o iş sakat
arabayla geçiyordum abi tam önümden dönüş yaptı, branda olmasaydı iyiydi de  :) aslında mantıklı fikirmiş bir daha denk gelirsek bunu deneyelim; hiç olmadı @bjk_mabet abiye bi selam verir çayını içer kalkarız  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ALI RIZA

Tecrübe burada  :bandit: :bandit: @Necmi abi ben içeri giriyordum ZEKI hocam izin alıyordu  :evillol: :evillol: benle hocamı gören güvenlik hocamızın iznin görünce beni de 10 m geçtikten sonra çağırıyordu nereye diye  :kop: :kop: :kop:
sonra da çözdüm olayı baret ve yelek ile  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gene yagmur yagıyor...! iyiki güneşli gün gördük...! hemen cıvıttı hava...!

Çevrimdışı Deniz

278 mesaj okudum oglenden beri.

Çalışmalar hizlanmis epey..muhtemelen yonetim iyi bir firca cekti.prekastcilar ve caticilar iyi calisiyor.
Ben ilk gunden beri elektrik isini yapan firmadan memnunum adamlar guzel calisiyor.
İvme biraz daha artarsa cok iyi olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bugün resimlerden de görük ki gerçekten de içeride çalışmalar baya yoğun.

Aslında benim kafamı hep ince işçilikler kurcalıyordu zaman kaybettireceğini düşünüyordum ama stadın oynanabilecek duruma gelmesiyle eş zamanda bitecek gibi gözüküyor :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugün resimlerden de görük ki gerçekten de içeride çalışmalar baya yoğun.

Aslında benim kafamı hep ince işçilikler kurcalıyordu zaman kaybettireceğini düşünüyordum ama stadın oynanabilecek duruma gelmesiyle eş zamanda bitecek gibi gözüküyor :ok:
İç taraflar deli gibi çalışma diyorum...! 1 şirket yok...! 10 a yakın firma var...!

Çevrimdışı Tolga

İç taraflar deli gibi çalışma diyorum...! 1 şirket yok...! 10 a yakın firma var...!
Güzel güzel inş böyle devam eder hep  :) :halay:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

Çalışmaya devam ...

Çevrimdışı ebabil

gece tayfasından vardiyayı devralalım. günaydınlar  :super:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydınlar ...
@Efe @FARUK maket fotosu açıklayıcı oldu :ok: Şuan yapılan doğru gözüküyor makete göre , Ama Gökhan Turkmenin Belediye Sınır kuçulttu demesi kafamı karıştırdı , Çünkü Sonradan betonu delerek , Demirleyip sonra betonladılar , Böylesine kritik bir hata yapmış olamazlar :iscrewy: Bence Orası için izin alındı projeye dahil edildi yol iptal edildi daha sonra belediye vazgeçip araziyi geri istedi oyuzdende sonradan demirleyip betonlayarak böldüler bence , Gökhan turkmenin sözünden bu anlam çıkıyor :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık