Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 @bjk_mabet e saldık mı yeter @KUMANOVALI ve @Geovani abilere gerek kalmaz zaten :evillol:
:halay: benim cok guzel planlarim var kalinca abimde ps4 ude getircem belki @bjk_mabet @Necmi

Çevrimdışı Efe

:halay: benim cok guzel planlarim var kalinca abimde ps4 ude getircem belki @bjk_mabet @Necmi

iyi başka bişeyler getirmede  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

bilmem :) :) artik ama yok o kadar yeter :) butun gun otrurz :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bnymnd

Bursanın stadının çatı germe işlemi.

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursanın stadının çatı germe işlemi.

Vaaay VSL Heavy Lifting'e yaptırmışlar :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe abi akşam ustu yazdım ama gormedin galiba :alala:
Otopark ta Bizim O yol olacak dediğimiz Sonradan demirlenip , Betonlanan bolum için Gökhan Türkmen , Maalesef Belediye Sınırı küçülttü demiş :alala: :alala:
Ozaman proje öyle değildi , Son anda Degiştirildi , Oyuzden Sonradan Demirlenip Betonlanarak bolundu o alan :iscrewy: @Efe
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Otopark ta Bizim O yol olacak dediğimiz Sonradan demirlenip , Betonlanan bolum için Gökhan Türkmen , Maalesef Belediye Sınırı küçülttü demiş :alala: :alala:
Ozaman proje öyle değildi , Son anda Degiştirildi , Oyuzden Sonradan Demirlenip Betonlanarak bolundu o alan :iscrewy: @Efe

ilk makette ve vodafonearena resmi görsellerinde şuan yapıldığı gibi ama
daha önce dikkatimizi çekmedi amagörsel ve maketteki yol kenarında bizim inşaat sınırlarındaki  gibi köşeli bir yer yok

Çevrimdışı ZEKI

daha önce dikkatimizi çekmedi amagörsel ve maketteki yol kenarında bizim inşaat sınırlarındaki  gibi köşeli bir yer yok

@FARUK hep bunu soyluyordum, bence basindan beri vardi bu, projede degisklige gidilmedi. Bence bizimkiler dahil etmeye calistilar. O koseli yer su anki yemek yenilen prefabrik yapi ile birlikte doldurularak duzlestirilecektir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK hep bunu soyluyordum, bence basindan beri vardi bu, projede degisklige gidilmedi. Bence bizimkiler dahil etmeye calistilar. O koseli yer su anki yemek yenilen prefabrik yapi ile birlikte doldurularak duzlestirilecektir.
abi eskidende vardı yol olan bir yeri tamamen kapatamazsınız sadece izinle geçici süre ile kapanır

Çevrimdışı Efe

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/251913/kendi-kendini-onaran-beton

Hosunuza gidebilecek bi video buldum... Kirilan beton kendiliginden duzelmesi..

@Efe ve @keremfrat1 ilgi alaniniz :lol:

ilginç bi gelişme ilk defa gördüm ama muazzam bişey :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gördüm olsun çok sıkıntı değil bize bi yararı yok zaten o bölümün altta bir sürü alan kazandık üstte köprü bölümleri  hariç bi yararı yok zaten güzelde bi kavis verdiler güzel görünecek üstten bakıldığı zaman bana sorarsan ordan yolda geçecek ama nasıl olacak göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrıca yolda tam şuan yapılan kavisten dönüyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen o şekilde olacak ve bence çokta güzel olacak kuş bakışı stadın harika görüntüsüyle bütünleşecek arka taraf :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk3358

bir şey sorabilir miyim bu çatıdaki beyaz iskeler sökülecek mi yoksa çatı bu şekilde mi yapılacak?

Çevrimdışı SDemirsoy

bir şey sorabilir miyim bu çatıdaki beyaz iskeler sökülecek mi yoksa çatı bu şekilde mi yapılacak?
sökülecek tabi ki destek için kondu onlar

Çevrimdışı Efe

sökülecek ama çatı havaya kalkmadan sökülmeyecekler gibi görünüyor çatı havaya kalktıktan sonra hem saha içindekiler hemde kolonların yanındakiler alınacak ayrıca strand jacklerde onlarla beraber sökülecektir ve çatının son evresi olan atkı imalatı ve mebran döşeme işleri başlayacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Keske Türkiyede'de böyle merdivenler görsek..

Çevrimdışı keremd

olimpiyat stadına biraz daha dikkatlice bakmak lazım :)

bu arada Numaralıdaki Vinç ne zaman sökülecek ?   eski açıkta vinç ne zaman sökülecek arkadaşlar

Çevrimdışı samet67

Daha önce forumda yayınlanmadı galiba ben de yeni rastladım. Drone ile çekilmiş hemen hemen 2-3 hafta önceki bir video ama yine de  izlemek lazım  :icool:

Çevrimdışı martin40

olimpiyat stadına biraz daha dikkatlice bakmak lazım :)

bu arada Numaralıdaki Vinç ne zaman sökülecek ?   eski açıkta vinç ne zaman sökülecek arkadaşlar

Ben renk olarak diyordum ;) , adamlar kale arkalarini bile kapliyolar görsel için.

Eski açiktaki vinç rampa bittikten sonra kalkar, numaralidaki kalkmasi lazim isi bitti arik.

Çevrimdışı Altuğ

Yarın gece yarısı (27.03.2015) sunucu güçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapılacaktır.
Tahmini 6-8 saat arası erişim sağlanamayacak olup Cumartesi sabahı erişim sağlanabilecektir.
Tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.
Sunucu bakım çalışması tamamlandıktan sonra siteye ulaşamayanların internet tarayıcılarının geçmiş (cache) dosyalarını temizlemeleri rica olunur.
Beşiktaş Arena Yönetim

Çevrimdışı ozan062

klübü herseyiyle stada tasıma olayı vardıya o daha netleşmemiş arkadaslar
iki üç saat once besiktas tvde pazarlama sorumlusunun katıldıgı programda soyledi
yani dusunuyoruz dedi, onunla beraber  alısveris merkezleri restaurantlar  konserler planlanıyor coktan bunların anlasmaları imzalandı diyede ekledi

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

nesi güzel anlamadım olimpiyatında merdivenleri aynı :alala: çift şeritli yol gibi renkli epoksi sıvayla kaplandımı tamamdır ama bizim federasyon kraldan çok kralcı olduğu için izin vermez  bence siyah yapılıp üzerine beyaz fosforlu çizgiler çekilse güzel olur ama siyah renge federasyonu ikna etmek zor olur