Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Loca fotosunda duvardaki logoya dikkat. (2 fotoda da var)
söylemesen dikkat etmezdim :D @rubi_tobin

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ozan062

Bugün bir sitede haber vardi. Vodafone ceo su Çatıda Kartal olacak demis. Ayrıca değişik bir Kartal projesinden bahsetmiş Kartal'ı omuza kondurma diye ibare geciyirdu. Buda muhtemelen kartalli çatı projesi görseli. Yanılıyor muyum @bjk_mabet

bende ilk okudugumda onu sandım ama değil
catıda kartal yine olmayacak sadece gezicek :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

Bide abi butun forum auto cadden sonra 3dmax ogrenir :) stadin 3dsi de var projede :) @Necmi

Çevrimiçi Necmi

aynen abi :) ben kalnca uyunca alirim :) elbet yatar abim :) @bjk_mabet
sen onda kalırsan uyumazki mabet akıllı adam öyle bir hata yaparmı hiç :upto:

Çevrimdışı harunmustak

bende ilk okudugumda onu sandım ama değil
catıda kartal yine olmayacak sadece gezicek :)
Top @bjk_mabet te :) mabet seni dinliyoruz
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı keremfrat1

uyuya kalmayasin sonra:)
yok ben o gun uyumam :) :) hatta sabahlarız @bjk_mabet bakalim kim uyucak ilk :)

Çevrimdışı keremfrat1

sen onda kalırsan uyumazki mabet akıllı adam öyle bir hata yaparmı hiç :upto:
bende beklerim gerekirse sabahalrim :) :) cook sabaha kadar oturdum is zamani bile :) biliyosun abim @Necmi neden sabahladigimi :) @ALI RIZA @ZEKI Bilirler :)

Çevrimiçi Necmi

yok ben o gun uyumam :) :) hatta sabahlarız @bjk_mabet bakalim kim uyucak ilk :)
merak içindeyim şimdi eve kamera bağlayalım bütün forum izlesin :naughty:

Çevrimdışı keremfrat1

merak içindeyim şimdi eve kamera bağlayalım bütün forum izlesin :naughty:
ogun efsane bulusmaya ozel bence skype gorusmesi olsun cunku abimin evine ilk defa gidcem  :) :) :) @bjk_mabet @Necmi @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

uyuya kalmayasin sonra:)
bak sızıntıyı yap yoksa kerem gece evinde bilesin @bjk_mabet  gece tam oniki de ding dong  :o_o:

Çevrimiçi Necmi

ogun efsane bulusmaya ozel bence skype gorusmesi olsun cunku abimin evine ilk defa gidcem  :) :) :) @bjk_mabet @Necmi @ALI RIZA
ne skype si ben o gece forumdan canlı yayınlarım :upto:

Çevrimdışı ZEKI

bende beklerim gerekirse sabahalrim :) :) cook sabaha kadar oturdum is zamani bile :) biliyosun abim @Necmi neden sabahladigimi :) @ALI RIZA @ZEKI Bilirler :)
bildigimden korkuyorum zaten  :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

bildigimden korkuyorum zaten  :kop:
Bana derrs oldu ama huylu huyundan vazgecermi birdaha yaparken dusunerek haraket edicem :) @ZEKI

Çevrimdışı keremfrat1

ne skype si ben o gece forumdan canlı yayınlarım :upto:
olabilir abim de nasil olucak @Necmi insallah bana uyku hapi atmaz cunki normalde uyumam kolay kolay :) :)

Çevrimiçi Necmi

olabilir abim de nasil olucak @Necmi insallah bana uyku hapi atmaz cunki normalde uyumam kolay kolay :) :)
bilemem valla kerem uyku hapımı verir yoksa kafana odunlamı vurur bildiğim bir şey varsa seni uyanık bırakmayacağıdır. mabette çok yaratıcı fikirler var şimdi kestiremedim :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne gerek var zaten elimizin altında yumruğu çakar alırız  :bandit: hacklemekle falan neden uğraşalım :upto:
:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

bilemem valla kerem uyku hapımı verir yoksa kafana odunlamı vurur bildiğim bir şey varsa seni uyanık bırakmayacağıdır. mabette çok yaratıcı fikirler var şimdi kestiremedim :alala:
bana uyar valla ben o riske girerim :) yeterki abime gidiim :) belki benimde bi kurnazliklarim vardir abim :) :) @Necmi

Çevrimiçi Necmi

bana uyar valla ben o riske girerim :) yeterki abime gidiim :) belki benimde bi kurnazliklarim vardir abim :) :) @Necmi
merakla bekliyorum ama o seni dereye götürür bir yudum su içirtmeden geri getirir

Çevrimdışı murat

Bugün bir sitede haber vardi. Vodafone ceo su Çatıda Kartal olacak demis. Ayrıca değişik bir Kartal projesinden bahsetmiş Kartal'ı omuza kondurma diye ibare geciyirdu. Buda muhtemelen kartalli çatı projesi görseli. Yanılıyor muyum @bjk_mabet
@harunmustak haber sitemizi takip etseydin bu habere bir gün önce ulaşırdın. :D

Çevrimdışı harunmustak

@harunmustak haber sitemizi takip etseydin bu habere bir gün önce ulaşırdın. :D
Önemli olan haberin tarihi degil mabet in vereceği bilgi bence buna yoğunlaşalım. Hadi mabet patlat bi bomba @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı asi_kartal

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Yav çatı görürsünüz acele etmeyin 3 ay daha sabredin
mabet evini soruyorsanız Metrodan sık sola dön 50 m yürü sağa dön sonra yürü yürü yürü 12-  13 aradan sola dön 100m içeri gir c 60 merdivenli kapının son katını çal  :ishock: :ishock:
google earttan evi buldurmayın şimdi daha açık adres olamaz  :bandit: :bandit:
Sabahları da aynı adresten stat a gidiyor  :kop: :kop: :kop: @bjk_mabet @Necmi abi @keremfrat1
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 19:55:23 ALI RIZA ]

Çevrimdışı keremfrat1

merakla bekliyorum ama o seni dereye götürür bir yudum su içirtmeden geri getirir
@Necmi cani sagolsun ama bende tehlikeliyim :) :) :)
abim bu arada havalrda yavas yavas duzeliyor bi pazar toplanti ayarlayalim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK