Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Su toplanan malzemeye bak ya obitas ve ciceklerin kac kamyon malzeme var gercekten cok iyi calistilar ve bitirdiler yeni projelerde basarilar dileriz besiktas tarihinde onlarda yerlerini aldilar simdi sira alacali ve iz insatta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kirişler de geldikçe böyle takır takır yerleştirilir  :tabe:
kirsler butun geldigi icin cok kisa surede takiliyorlar kolon kadar ugrasmayacaklar bile vok iyi planlama var catida en kisa surede en iyi catiyi yapiyoruz harika gercekten orta yuvarlakta ugrastirmazsa cok kisa suredr bitebilir isler iyi gidiyor prekast nisan sonu bittiginde iz insaatin onu ardina kadar acilacak haziranda catiyla ilgili cok iyi gelusmelerin olacagini dusunuyorum temmuz ve agustos aylarinda stad biter ama acilacak duruma gelirmi bilmiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

181 tane toplam kolon @SDemirsoy
hala ısrar ediyorum ben sayarken yeni açıkta iki boşluk arasını aldım 25 çıktı sağda ve solda 21 var yeni açık toplamda 67 ediyor numaralı ve kapalı 31 er adet var 53 adette eski açık toplamda 182 ediyor @FARUK  :D ben yeni açığı sayarken ortadan ikiye bölmedim ortayı bir bütün olarak saydım

Çevrimiçi Necmi

Plana gore sahanin alti da betonlacak degil mi? Oyle ise o isi kim yapacak Cicekler mi yoksa Obitas mi? @Necmi
sahanın altı betonlanmayacak o proje değişti zaten o yüzdende toprak dolguyla yükselttiler @mkap26

Çevrimdışı FARUK

hala ısrar ediyorum ben sayarken yeni açıkta iki boşluk arasını aldım 25 çıktı sağda ve solda 21 var yeni açık toplamda 67 ediyor numaralı ve kapalı 31 er adet var 53 adette eski açık toplamda 182 ediyor @FARUK  :D ben yeni açığı sayarken ortadan ikiye bölmedim ortayı bir bütün olarak saydım

bende öyle yaptım abi :)
orta kısımda o farklılık olunca belki diğer kısımda farklıdır diye saydım 66 buldum :)

Çevrimdışı mkap26

sahanın altı betonlanmayacak o proje değişti zaten o yüzdende toprak dolguyla yükselttiler @mkap26
Tesekkur ederim @Necmi abi

Çevrimdışı Efe

Kamera acilmiyor yine saat 17.30 gibi yeni acik tarafindan foto gonderebilecek varsa seviniriz hem cati kolonlari hemde otoparkin en arka tarafi cekilirse sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Kamera acilmiyor yine saat 17.30 gibi yeni acik tarafindan foto gonderebilecek varsa seviniriz hem cati kolonlari hemde otoparkin en arka tarafi cekilirse sevinirim
kamera çalışıyor abi eski açık numaralı üst kat prekastları takılıyor şuan  :) @Efe

Çevrimdışı Efe

Yanliz catida strand jackleri unuttuk onlarin takilmasida zaman alacak toplamda 42 tane takilacak son catalli halat duzenine gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kamera çalışıyor abi eski açık numaralı üst kat prekastları takılıyor şuan  :) @Efe
heralde bana denk geldi calismayacagi tuttu  :D kolon takiliyormu peki yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

heralde bana denk geldi calismayacagi tuttu  :D kolon takiliyormu peki yeni acikta
yok paletli ile yer değiştirdi sarı vinç daha takılmıyor şuan için abi @Efe

Çevrimdışı Efe

yok paletli ile yer değiştirdi sarı vinç daha takılmıyor şuan için abi @Efe
paletli prekast takiyormu peki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Yanliz catida strand jackleri unuttuk onlarin takilmasida zaman alacak toplamda 42 tane takilacak son catalli halat duzenine gore
strand jackler ve çelik yayların konması için bir ay koyduk ya @Efe halatlarla birlikte toplam 75 gün

Çevrimdışı Efe

bende de kamera çalışmıyor.
yerine gore degisiyor kamera belkide bellu bi sayiya geldigi zaman calismiyor bazi bolumlerde normaldir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı B@RoL

Canlı yayın kamerasının başına kim geçti yaww. Staddaki röportaja zoom yapti. Yakın çekim onu gösteriyor  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

paletli prekast takiyormu peki
şuan takmıyor sanırım arkadan yeni gelen prekastları taşıyacak
bu arada @rubi_tobin abi kamerayla oynuyorsun galiba  :kop:

Çevrimdışı samet67

Çevrimdışı ErsinA.

wayyy. kamera zoom yapıyor prekastçılara..

@rubi_tobin  gün içinde vermişti işareti

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

strand jackler ve çelik yayların konması için bir ay koyduk ya @Efe halatlarla birlikte toplam 75 gün
mayis haziran temmuz diyelim o zaman hizli yapacaklar gibi bir his var icimde su 1 aylik kaba gecikmesi 1 ay ileri atti herseyi olsun yine iyi gidiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Çatı havaya kalkınca vakit kaybetmeden çim için çalışmalara başlanacağını, membran ile beraber sürdürüleceğini düşünüyoruz. Peki çatıya monte edilmesi gereken routerlar, ışıklandırmalar, elektrikli ısıtıcılar vs. membran gerdirilmeye başlanmadan monte edilebiliyo mu?
Soruma cevap alamadım yok mu bi bilen?  :alala: :alala:

Çevrimdışı rubi_tobin

Zafer Şef fırça atıyor sanırım prekastçılara
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

Soruma cevap alamadım yok mu bi bilen?  :alala: :alala:

hocam çatının gerim işi sonlanınca membran ,vodafone anten yerleşimi ve çim aynı anda ilerleyecek iş planına göre
@bjk_mabet paylaşmıştı çatı iş planını orada bu 3 ü aynı anda yapılacağı görülüyor