Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706850 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce yazdığım espriydi .
Gerçeği Şu : Vodafone bize sponsor oldu , Stadımızın adı da Vodafone Arena ya , Stadı siz yapmıyorsunuz , Vodafone yapıyor demeye getiriyorlar lafı :tabe: Ama bilmiyorlar ki Vodafone O parayı bize hemen vermiyor , Yıllık 15 milyon $ dan 10 Yılda verecek :bandit:
Unuttukları birşey daha var , Birisi Şunlara Basketbol sahasının adının Ulker Arena , Ş.Saraçoglu stadınında Bir tribünün adının Migros tribünü olduğunu hatırlatsın :busted_cop: @drango
Sağır duymaz uydurur :)
Çamur at izi kalsın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

senin mesajını görmeden yazmışım  @Tolga  :iblush:
no sıkıntı no problem  aynı anda yazma ihtimalimizde var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sozkul

Onların Neyin kafasını yaşadığını , Henüz hiç bir Bilim adamı tespit edemedi
Onların stadı Gecekondu olduğu için , Tugla kullnadılar , Oyuzden bizimde Tugla kullandıgımızı sanıyorlar , Bilmiyorlar ki Biz Gecekondu Değil , Dünya standartlarında Son teknoloji stad yapıyoruz :ok:

Peki onlar hem stadın hem arsanın sahibi mi? statüleri bizimkinden farklı mı?

Çevrimdışı Oktay A.

aslında bayadır var bunlar kenarda duruyorlardı diye biliyorum
yani hızlanan birsey yok :naughty: :angryrazz:
Çatı kolon ve kiriş takma hızından bahsediyorum yani ellerinin ayaklarının altında çekilince engel olmayınca  hızlı iş yapıyorlar @ozan062   :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Fatih

Peki onlar hem stadın hem arsanın sahibi mi? statüleri bizimkinden farklı mı?
Tabiki hayir... Onlar sponsor olarak Migros ve Telsim'den destek aldilar stat yapiminda...Simdi ki Turk Telekom tribunu 2009'dan once Telsim'in sponsorlugundaydi...

Biz de Vodafone'la anlasma yaparak daha fazla nakit girisi yaptik...Arsalar kuluplerin degil devletindir... Sadece 49 yilligina kiralama olanagi veriyorlar...Sanirim biz 1998'de anlasma yapmistik 49 yilligina...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Az önce yazdığım espriydi .
Gerçeği Şu : Vodafone bize sponsor oldu , Stadımızın adı da Vodafone Arena ya , Stadı siz yapmıyorsunuz , Vodafone yapıyor demeye getiriyorlar lafı :tabe: Ama bilmiyorlar ki Vodafone O parayı bize hemen vermiyor , Yıllık 15 milyon $ dan 10 Yılda verecek :bandit:
Unuttukları birşey daha var , Birisi Şunlara Basketbol sahasının adının Ulker Arena , Ş.Saraçoglu stadınında Bir tribünün adının Migros tribünü olduğunu hatırlatsın :busted_cop: @drango

Şimdi mesela sponsor olayını çok garıştırdılar. Aralarında bir fark galdı. O fark da çok güzel oldu.Herkesin sponsorluk gelirine kimse karışamaz. Ha nasıl garışamaz? Ben bu şekil harcarım, bu takım şu şekil harcar. şu şekil harcar. amma  hiçkimse kimsenin sponsorluğuna garışmaya bi hakkı yok. örgürlüğü bidir. aa paralar kurban olduğum ya vodafonedan gelmiş olabilir amma lakin ki öyle değildir. Şindiye gadar stada 200 milyon harcadıysak bunun 30 milyonu($) gurban olduğum vodafonedan gelir. Galanını kendim toparlarım kredilerle haacarım. Gredileri de uzun vadeye yaymış olabilirim lakin ki öyledir.
Fenerbahçede o seviyesiz açıklamaları yapanlara bu seviyede anlatmak gerekiyor. Sanırsın saraçoğlu prekastlarını aziz kendisi taktı..

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Ömer Güvenc: türkiyede bundan baska güzel statlarda yapiliyor..Bursa belediye baskani: bundan güzel olamazda diyor :D

tamam gercekden ligtvden izliyorum kale arkalari fena duruyor ama yinede Bizim Stat ile kiyaslamam :)

Çevrimdışı serdart

yeni açıkta sanırım kolon işleri bugün bitecek. baya hızlılar.

Çevrimdışı TØLGA

Ömer Güvenc: türkiyede bundan baska güzel statlarda yapiliyor..Bursa belediye baskani: bundan güzel olamazda diyor :D

tamam gercekden ligtvden izliyorum kale arkalari fena duruyor ama yinede Bizim Stat ile kiyaslamam :)
ben tasarım olarak begeniyorum tam bir bitsin o zaman yorumu'mu yapacam Türkiye'ye hayırlı olsun  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ErsinA.

Her çatı kolonundan aşağıya doğru kablo gibi bir şey sarkıyor.

Merak ettim ne için olduğunu  :alala:

Çevrimdışı rubi_tobin

Kamera şu kolon montajına yaklaşsa mı acaba?
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TØLGA

Kamera şu kolon montajına yaklaşsa mı acaba?

:D yaklaşsın tabi ya prekastçılar yatıyo zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Her çatı kolonundan aşağıya doğru kablo gibi bir şey sarkıyor.

Merak ettim ne için olduğunu  :alala:

oralara hidrolik kriko gibi bişeyler gelecek sanırım, onlar için elektrik kablosu çekiyor olabilirler.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

@Necmi bilgin varmi bu konuda
hangi konuda boş insanların konuşmalarınımı tartışacağız burada demekki kendi stadımızı yapıyor olmamız onların yaptığı gibi paldır küldür yapmak yerine dünyanın en iyi sitadlarından birini yapıyor olmamız fena koymuş  biz renklileri forumlarımıza taşıyacak kadar dikkate almayız bizi kendi pislikleri içine çekmeye çalışmasınlar bırakalım kendi pislikleri içinde boğulsunlar @drango

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta montaji yapilmadik 5-6 tane kolon var goruntuye gore yarin biter heralde bugun kasarlarsa bitiredebilirler tek numarali eski acik bir bolum kaldi onlari bi kac gunde koyarlar yerlerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

kirişler de geldikçe böyle takır takır yerleştirilir  :tabe: