Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

aynen küfür edecekseniz bu foruma yazmayın arkadaşlar forumu sıkıntıya sokmayın sizde sıkıntıya girmeyin ben ali rıza deniz vs hiç birimiz direk yönetici veya moderatör olarak bu foruma başlamadık üye olarak girdik ama tek bir küfür etmedik etmeyizde kimsede etmesin düzeyli tartışalım
yok Ali Rıza sanırım direk yönetici olarak girmişti :alala: kaldıki yönetici olsak ne olur olmasak ne olur sonuçta burdaki tek ayrıcalık Beşiktaşlı kimliğidir. Hepimiz taraftarız aynı duyguları yaşıyoruz kimimiz dişini sıkıyor kimimiz sıkamıyor hoş küfür edenle farklı düşünmüyoruz tek fark yazıya dökmüyoruz :D bunuda forumu korumak için yapıyoruz

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar, kolonlar ve kuleler konulduktan sonra, çati'nin parçalari, kirisler hariç, kaç zaman sürer sizce, kablolarin takilmasi filan ?
45 gün sürüyor sonra bir ayda üstüne gelecek oval çelik yayları monte etmek sürer yani halat işi başladığında 75 gün sayın ufukta membran kaplamayı göreceksiniz :D

Çevrimdışı Tolga

45 gün sürüyor sonra bir ayda üstüne gelecek oval çelik yayları monte etmek sürer yani halat işi başladığında 75 gün sayın ufukta membran kaplamayı göreceksiniz :D
2.5 ay iyi bir süre mi sizce :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı martin40

O zaman bence stat sezon basina tam yetisir

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar, kolonlar ve kuleler konulduktan sonra, çati'nin parçalari, kirisler hariç, kaç zaman sürer sizce, kablolarin takilmasi filan ?

en fazla 45-50 gün sürer :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

açıklama gelmiş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

temmuz-ağustos aylarında mebran kaplama bitme aşamasına bile gelebilir önemli olan saha ne halde olacak o önemli temmuz ortası net fikir verir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Eylül sonu diyelim biz ona  :D iki üç maç kaçırabiliriz tabi iş gecikmeleri olurmu bilmiyoruz ama önümüz yaz hava şartlarından dolayı sorun yaşamayız günler uzun çalışmalar daha düzenli yürür

Çevrimdışı Necmi

temmuz-ağustos aylarında mebran kaplama bitme aşamasına bile gelebilir önemli olan saha ne halde olacak o önemli temmuz ortası net fikir verir
başlasın ben razıyım @Efe  :bandit: ben söylüyorum membran kaplama biter ertesi gün maç oynarız :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

başlasın ben razıyım @Efe  :bandit: ben söylüyorum membran kaplama biter ertesi gün maç oynarız :D

oynarız bencede  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:dontknow:

aslında uzun bi süre tüm işlerin en fazla 3-4 ayda bitmesi lazımdı ama kaba gecikti o gecikince prekast gecikti o gecikincede çatı gecikti şubat-ağustos arasında bi sürede bitecek bakalım ne zaman
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Gece gece bombayı bırakim bari buraya  :icool:

Hibrit çim time lapsesi:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

1 ay sonra anca oynarız membrandan  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ferhat Türk

Hibrit çim time lapsesi:

Şu hibrit çim zamanını hiç göremeyeceğiz gibi geliyor nedense  :iscrewy: Allah tez zamanda bize şu günleri göstermeyi nasip etsin  :pray:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hibrit çim time lapsesi:

Lapsesi :kop:
Abi gece gece iyi kıkırdadım eline sağlık :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Hibrit çim time lapsesi:

İzlerken gözlerim yoruldu ne kadar fazla iş yapılıyormuş öyle :D

Peki en can alıcı soruya geleyim tüm bu çim işleri ne kadar sürmüş @Deniz  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tayfunyasar

İzlerken gözlerim yoruldu ne kadar fazla iş yapılıyormuş öyle :D

Peki en can alıcı soruya geleyim tüm bu çim işleri ne kadar sürmüş @Deniz  :)

herekese gunaydın iyi geceler,

ben 32 saydım. +-3 olsa vay bana vaylar bana bir süreymiş. 7 ila 10 hafta deniyordu. Demek ki daha hızlı da yapılabiliyor.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı haluk.m

Sanırım yeni sezonda 3-4 maç kaçıracağız ve muhtemelen bu maçlar sarı kardeşlerin olacak. Federasyon kesin ayarlama çeker, en önemli maçlarımızı bu 3-4 hafta içinde oynatacaklardır.  Bu ihtimalden bile korkuyorlar.  Az kaldı sabret.

Çevrimdışı aşığımsana

Geçen yıl sanki kendi stadimizda oynamisiz gibi geliyor bana zaman çık hızlı geçiyor aslında. Çok bir şey kalmadı artik öyle boyle bitecek. Ozlemimiz son bulacak. Yazın ramazan çatı koltuk cim transfer derken stadımızı açmış olacağız. Bembeyaz bir sayfa acacagiz geleceğe mutluluklar bizim olacak kedere selam vermeyeceğiz :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Sezai

Günaydın ahali , her zamanki gibi #sabret bir numaralı kuralımız  :)

Çevrimdışı KLEBERR

:hosgeldin ne kadar büyük yaparsan yap hep birileri dışarda kalacak 20 Milyonluk stad yapmadığın sürece :D

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena catı kirisleri takilmis mi ? gece takilacakti suzerden foto guzel gelir simdi mesela @SEDAÖYKÜ hnm dan  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın küçük beyaz vinç çalışıyor Aman Allah'ım ne güzel bir şey bu  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydin Besiktas Arena catı kirisleri takilmis mi ? gece takilacakti suzerden foto guzel gelir simdi mesela @SEDAÖYKÜ hnm dan  :D
:photo: