Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Gerçekten muhteşem :claps: :claps: :claps:
Umarım yönetim Bunu Es geçmez ve muhteşem Eser muzemize Koyulur...
arkadaşlar beyanname yapmaktan hiç siteye giremedim girince de bu muhteşem tabloyla karşılaştım gerçekten muhteşem

Çevrimdışı Melekcik

Eee ne var ne yok statda. eskiden hafriyat kamyonu sayardık hey gidi günler hey yaşlanıyoruz artık  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kemal

hey çeyreklik sen fazla konuşmaya başladın :bandit: :evillol: :evillol:

Hahaha , abi nerde %34 umuz şarj oldu :) :D

@Necmi

Çevrimdışı emre1

:hosgeldin o kadar takip ettin üşenmedinde üye olmayamı üşendin :alala:
:D :D öyle oldu gibi abi hergün istisnasız girip takip ediyorum yazıları ama nedense üye olmadan cıkıyordum. nese geç olsun güç olmasın zaten gene okuyucu kısmında olurum malum izmirdeyim stadla ilgili bilgiler haberler veremem yazma konusunda pek online olmam büyük ihtimalle, varlığım yoluğum belli olmaz  :D

Çevrimdışı Necmi

Tamam abi vazgeçtim ve gündüzün şerri gecenin hayrindan iyidir dedim :)
ben perili köşkü yaparken bırak çalışmayı gece şantiyeye girmek istemezdim bir yapı adına ancak bu kadar yakışır insanın beynini bir başka çalıştırıyor :o_o: biliyorsun şantiyede senden başka kimse yok ama yapının her yerinden sesler geliyor konuşma kahkaha sesleri ve arkada fon müziği olarak bir rüzgar uğultusu hırlamalar varya sesin geldiği yere gidiyorsun bakıyorsun hiç bir şey yok ama yanında birileri sohbet ediyor ne bilimsel teoriler ürettim sanırım dış sesler içerlerde yankı yapıyordu stadı dolaşırkende gece büyüklüğünden ürperdim perili köşk anılarım aklıma geldi gece şantiyelerde çalışma olmaz sakat iş :bandit: @Kemal

Çevrimdışı ALI RIZA

Eee ne var ne yok statda. eskiden hafriyat kamyonu sayardık hey gidi günler hey yaşlanıyoruz artık  :money: :money:
Çatı ve pprekast sayıyorUZ

Çevrimdışı Necmi

:D :D öyle oldu gibi abi hergün istisnasız girip takip ediyorum yazıları ama nedense üye olmadan cıkıyordum. nese geç olsun güç olmasın zaten gene okuyucu kısmında olurum malum izmirdeyim stadla ilgili bilgiler haberler veremem yazma konusunda pek online olmam büyük ihtimalle, varlığım yoluğum belli olmaz  :D
herkes bilgi vermiyor bazılarıda bilgi alıyor bilgi veremezsen soru sorarsın sohbetlere katılırsın ben buraya üye olupta yabancılık çekene rastlamadım :D

Çevrimdışı Melekcik

Hahaha , abi nerde %34 umuz şarj oldu :) :D

@Necmi
Uğraşmayın baklım 20 lik @Necmi ile onun ruhu genç :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kemal

ben perili köşkü yaparken bırak çalışmayı gece şantiyeye girmek istemezdim bir yapı adına ancak bu kadar yakışır insanın beynini bir başka çalıştırıyor :o_o: biliyorsun şantiyede senden başka kimse yok ama yapının her yerinden sesler geliyor konuşma kahkaha sesleri ve arkada fon müziği olarak bir rüzgar uğultusu hırlamalar varya sesin geldiği yere gidiyorsun bakıyorsun hiç bir şey yok ama yanında birileri sohbet ediyor ne bilimsel teoriler ürettim sanırım dış sesler içerlerde yankı yapıyordu stadı dolaşırkende gece büyüklüğünden ürperdim perili köşk anılarım aklıma geldi gece şantiyelerde çalışma olmaz sakat iş :bandit: @Kemal

@Necmi abi ben küçükken Berna Laçin in sunduğu Sinir Ötesi diye bir program vardı aklıma o geldi , zaten bizim nesil hep evliya yatır 3 harfli hikayeleri bunlarla büyüdü :)

Evet katılıyorum gece çalışılmaktadır  :D

Çevrimdışı Melekcik

Çatı ve pprekast sayıyorUZ
Yok be @ALI RIZA hafriyat gibi heyecanlı değil iki kamyon gidiyorsa 5 geliyordu şimdi vinç çalışın,a aksiyon var diye seviniyoruz

Çevrimdışı emre1

herkes bilgi vermiyor bazılarıda bilgi alıyor bilgi veremezsen soru sorarsın sohbetlere katılırsın ben buraya üye olupta yabancılık çekene rastlamadım :D
teşşekkürler abi tabi arada merak ettiğim şeyleride sorarım bu arada ortamınız sıcak yabancılık cekmem cunkü ben sizi tanıyorum her ne kdar siz beni yeni tanısanızda :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok be @ALI RIZA hafriyat gibi heyecanlı değil iki kamyon gidiyorsa 5 geliyordu şimdi vinç çalışın,a aksiyon var diye seviniyoruz
vinç çalışsa da iyi :) kapalı ve Yeni açıktaki kameraları aktif etmek lazım taraftar daha güzel olur  :bandit: :bandit: :bandit: @Melekcik

Çevrimdışı Kemal

Nefret ettim şu telefondan yazma işinden :)

Sinir Ötesi değil , sınır  ötesi Ve Gece calisilmamalidir olacak :)

Çevrimdışı Melekcik

vinç çalışsa da iyi :) kapalı ve Yeni açıktaki kameraları aktif etmek lazım taraftar daha güzel olur  :bandit: :bandit: :bandit: @Melekcik
Aksiyon olmadıktan sonra istersen ultrahd kamera ile donat boş bak efe bile eki forumu kalmadı @ALI RIZA  :money: :money:

Çevrimdışı Necmi

Nefret ettim şu telefondan yazma işinden :)

Sinir Ötesi değil , sınır  ötesi Ve Gece calisilmamalidir olacak :)
biz anladık takma kafana ben her gün what sapp dan @AdemG  ile konuşan biriyim o yüzden kelimenin başını  görelim yeter gerisi tahminle geliyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:12:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben yine @Çağrı abinin bolume gideyim biraz , Orasıda iyide Ben Biliçe çok yardırıyorum ona kızıyorlar bu sefer :bandit: :bandit:

Sık 9 hafta daha kendini  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Sık 9 hafta daha kendini  :evillol:

valla bu 9 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum forumun ilk senesinde neler oldu takım stadsız şampiyon olmaya çalışıyor stad bi yerden sürüyor sıkıntılar içinde bu 9 hafta nasıl bitecek bilmiyorum ya biz biteceğiz ya takım aralarında kral vodafone arena nasıl olsa bitecek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar küfürlü ve hakaret içeren yazılar yazıyorsunuz ama bu yaptığınız sadece buraya zarar verir bunlar hukuki konulardır siteyide kapatırlar davada açarlar yani ben yazdım oldu olmuyor eleştirilerinizi küfür etmedende yapabilirsiniz bundan sonra küfür edenin mesajı silinecek ve sonraki mesajları mod onayına alınacak sizin için önemli olmayabilir ama bizim forumu korumamız gerekiyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Temizlik olsun hafiften Yunus emre kızmasın sonra :bandit:

Çevrimdışı Tolga

valla bu 9 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum forumun ilk senesinde neler oldu takım stadsız şampiyon olmaya çalışıyor stad bi yerden sürüyor sıkıntılar içinde bu 9 hafta nasıl bitecek bilmiyorum ya biz biteceğiz ya takım aralarında kral vodafone arena nasıl olsa bitecek :D
9 haftada geçer bu statta biter elbet :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar küfürlü ve hakaret içeren yazılar yazıyorsunuz ama bu yaptığınız sadece buraya zarar verir bunlar hukuki konulardır siteyide kapatırlar davada açarlar yani ben yazdım oldu olmuyor eleştirilerinizi küfür etmedende yapabilirsiniz bundan sonra küfür edenin mesajı silinecek ve sonraki mesajları mod onayına alınacak sizin için önemli olmayabilir ama bizim forumu korumamız gerekiyor

aynen küfür edecekseniz bu foruma yazmayın arkadaşlar forumu sıkıntıya sokmayın sizde sıkıntıya girmeyin ben ali rıza deniz vs hiç birimiz direk yönetici veya moderatör olarak bu foruma başlamadık üye olarak girdik ama tek bir küfür etmedik etmeyizde kimsede etmesin düzeyli tartışalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Selam olsun denizliden tüm dostlara.  :claps: :claps: Rampa açılmadı mı hala fotolardan açılmış görünüyor hatta cengaver vinç girmiş içeri ama neden çiçeklerin sarı kızı sökülmedi anlamadım??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Tolga

aynen küfür edecekseniz bu foruma yazmayın arkadaşlar forumu sıkıntıya sokmayın sizde sıkıntıya girmeyin ben ali rıza deniz vs hiç birimiz direk yönetici veya moderatör olarak bu foruma başlamadık üye olarak girdik ama tek bir küfür etmedik etmeyizde kimsede etmesin düzeyli tartışalım
Aynen öyle.

Özellikle maç günlerinde sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar biraz kafayı dağıtıp öyle gelsinler o zaman bu küfür sorunu ortaya çok çıkmayacaktır :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Selam olsun denizliden tüm dostlara.  :claps: :claps: Rampa açılmadı mı hala fotolardan açılmış görünüyor hatta cengaver vinç girmiş içeri ama neden çiçeklerin sarı kızı sökülmedi anlamadım??

yüksek tonajlı araçlar için temel daha hazır değil galiba prekastta giremiyor vinci soktular şimdilik ay başı komple giriş çıkış olur heralde özellikle prekast şöyle 10 kamyon falan gelse rahatlasak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, kolonlar ve kuleler konulduktan sonra, çati'nin parçalari, kirisler hariç, kaç zaman sürer sizce, kablolarin takilmasi filan ?