Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Böyle bir çalışma nasıl olur sizce kulelerin bulunduğu alanda ya da daha uygun bir yerde?
Gerçekten muhteşem :claps: :claps: :claps:
Umarım yönetim Bunu Es geçmez ve muhteşem Eser muzemize Koyulur...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

İnce İşler ne durumda..? foto gelmiyor hiç localardan vs
localar yapılıyor demir aksamları ve alçıpan montajları...! oradan resim gelmesi fark edilecek durum değil hergün aynı işlem yapıyor iç dizany bitince yapılacak...! kabasını tamamını bitirmeleri lazım..!

Çevrimdışı sallapati

Geçenlerde Fikret Orman açıkladı .. Stadın sadece sanatsal işlerine 1,5 milyon dolar harcanacak vb birşey söyledi sanırım

Çevrimdışı sallapati

localar yapılıyor demir aksamları ve alçıpan montajları...! oradan resim gelmesi fark edilecek durum değil hergün aynı işlem yapıyor iç dizany bitince yapılacak...! kabasını tamamını bitirmeleri lazım..!

144 tanesinin kabası ne zamana biter acaba?

Çevrimdışı ALI RIZA

144 tanesinin kabası ne zamana biter acaba?
Emin ol orada Demir kesimi kaynak alcı pan kesimi vs işer devam ediyordu gezdiğimde...! dış demir kaynak kapalıdan eski açığa numaralı tarafa ileriliyordu...!
alcıpan montajları kesilip yukarılara götürülüyordu...! tam bitimi bilmem ama ayrıca şap beton atılması için bazı yüzeyler temizleniyordu...!
İç taraf dış tarafdan daha hareketli...! Nereye bakacağını şaşıryorsun her yerde iş var sürekli..!
Elektrik işleri Yangın söndürücü sistem...! Havalandırma...! Kaba temizliği...! Loca Yapımı...! Alçı Pan kesimi...! saymadıklarımda vardır

Çevrimdışı Kemal

akşam mesaisi prekastta olmaz sabah bile çok tehlikeli yine çatıda belli çalışmalar hariç çalışma olması imkansız güvenlik herşeyden önce düşecek bir çatı kolonu bi kaç kişinin ölümüne sabeb olabilir saatler ileri alınınca çalışma saatleri uzayabilir sadece

Efe millet göktaşı üzerine tesis inşa ediyor biz gece mesaisi mi yapamayacagiz?  Gündüz gibi aydınlatılır inşaat alanı bu devirde bu zor bir olay değil

@Efe

Çevrimdışı Efe

Yönetimin böyle bir seyi es gecmemsi laizm. harika olmus. Anlamlarida cok guzel

süper yapmış hemen bu eser müzeye konmalı vodafone areneda yerini almalı bu arada o kupayı topraktan çıkarmak lazım artık futbolculara duyrulur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe millet göktaşı üzerine tesis inşa ediyor biz gece mesaisi mi yapamayacagiz?  Gündüz gibi aydınlatılır inşaat alanı bu devirde bu zor bir olay değil

@Efe

aydınlatırsın göktaşıda inşaa edersin gece 12 de bi işçi düştüğü zaman dünyaya hesabını veremezsin öyle kolay değil bu iş stadta gündüz vakti yürüyemiyorsun tehlike altındasın heran gece o yorgunlukla prekastı bi yanlış takarsan ve düşerse kimse seni affetmez o yüzden gece çalışma olmayacak bu şekilde devam edecek isterse 1 sene geç açılsın kimseye bişey olmasın :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Efe
amerikan propagandasına inanma senin dediğin filmlerde oluyor :kop: hem uzayda yer çekimi yok yani düşme tehlikeside yok :D @Kemal

Çevrimdışı Kemal

aydınlatırsın göktaşıda inşaa edersin gece 12 de bi işçi düştüğü zaman dünyaya hesabını veremezsin öyle kolay değil bu iş stadta gündüz vakti yürüyemiyorsun tehlike altındasın heran gece o yorgunlukla prekastı bi yanlış takarsan ve düşerse kimse seni affetmez o yüzden gece çalışma olmayacak bu şekilde devam edecek isterse 1 sene geç açılsın kimseye bişey olmasın :bandit:

Aynı işçilerle çalışıp onların posasini çıkarmaktan bahsetmiyorum kardsm , aslında mesai sözü yanlış oldu , çift vardiya demem lazımdı.

Profesyonel islere bu şekil yaklaşılmaz , Neyse o olur yetiştirilir. Uygun şartlar sağlanarak . 1 yıl niye geç açılsın , niye birine bişey olsun.  :icool:

Çevrimdışı Kemal

amerikan propagandasına inanma senin dediğin filmlerde oluyor :kop: hem uzayda yer çekimi yok yani düşme tehlikeside yok :D @Kemal

Abi yarım yüzyıllik bilgi ve tecrübeye saygım sonsuz biliyosun  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet92

1 adet çatı direğinin kayıp olduğu kadıköy civarlarında görüldüğü bilgisi geldi,bazı zatların zoruna gitmiş sanıyorum.

Çevrimdışı emre1

1 den 608. sayfaya kadar takip etmişimdir sizi üşendiğimden üye olamıyodum şimdi nolduysa birden atağa geçtim üye oluverdim :) :) merhaba herkese :icool:

Çevrimdışı Efe

Aynı işçilerle çalışıp onların posasini çıkarmaktan bahsetmiyorum kardsm , aslında mesai sözü yanlış oldu , çift vardiya demem lazımdı.

Profesyonel islere bu şekil yaklaşılmaz , Neyse o olur yetiştirilir. Uygun şartlar sağlanarak . 1 yıl niye geç açılsın , niye birine bişey olsun.  :icool:

stadın içinde gece bir işçi düşerse ve ölürse stadın inşaatının devam edeceğinimi düşünüyorsunuz anında mühürlerler inşaatı bu tarz bi risk alınır mı hadi onu geçtim vay gidene gece sabahtan 2 kat risk taşıyor o yüzden İŞ GÜVENLİK  buna zaten izin vermiyor gece vardiyası kaba inşaatta yapılırdı yazın  ona bile izin verilmedi hee verilebilir yapılabilir o ayrı bu kadar az zaman kalmışken 10 gün önce bitirmek için bu tarz bi risk alınamaz almayacaklarda gerek yok yani  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 den 608. sayfaya kadar takip etmişimdir sizi üşendiğimden üye olamıyodum şimdi nolduysa birden atağa geçtim üye oluverdim :) :) merhaba herkese :icool:

iyi yapmışsın takılıyoruz işte beşiktaşın peşinden koşup duruyoruz stad bizi mutlu ediyor takım tokat atıp duruyor neyse  :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

stadın içinde gece bir işçi düşerse ve ölürse stadın inşaatının devam edeceğinimi düşünüyorsunuz anında mühürlerler inşaatı bu tarz bi risk alınır mı hadi onu geçtim vay gidene gece sabahtan 2 kat risk taşıyor o yüzden İŞ GÜVENLİK  buna zaten izin vermiyor gece vardiyası kaba inşaatta yapılırdı yazın  ona bile izin verilmedi hee verilebilir yapılabilir o ayrı bu kadar az zaman kalmışken 10 gün önce bitirmek için bu tarz bi risk alınamaz almayacaklarda gerek yok yani  :icool:

Tamam ya sizin esseginiz k a NC ik olsun , Sizinkini sevelim  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

gece mesaisi yapmıyorsun diye bir yıl geç açılmazki kaldıki stadın aydınlığından bahsetmiyoruz etraf karanlık ve karanlık ortam insanların algısını farklı çalıştırır. evdeki bütün ışıkları yak Balkona çık ne dediğimi anlarsın karanlıkta çatı işine izin vermezler iş güvenliği denetleyicileride izin vermez bu işi bilen biri olarak söylüyorum gece iskeleye çıkmak bile insanı ürpertir. ama dediğim gibi içerlerde aydınlatma sağlanarak yapılabilir ama emin ol hiç bir şekilde yeterli aydınlatma olmayacaktır. yeterli aydınlatma sağlamaya kalksan zaten maliyeti yaptığın işi karşılamaz gece zaten stad içi aydınlık biz @ZEKI  ile girdik belki içerlerde lokal işler yapılabilir ama ciddi anlamda bir çalışma zor heleki dış kısımlar bırak çalışmayı gece insanların dolaşmasına bile izin verilmemeli benim hep korktuğum gece beton dökümleriydi allahtan kazasız belasız atlattık gerçi tek kaza oldu ama ondada melekler yardım etti mucize eseri ciddi bir durum olmadan atlatıldı. Verilmiş sadakamız varmış @Kemal

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin o kadar takip ettin üşenmedinde üye olmayamı üşendin :alala:

Çevrimdışı Kemal

Tamam abi vazgeçtim ve gündüzün şerri gecenin hayrindan iyidir dedim :)

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Necmi

Abi yarım yüzyıllik bilgi ve tecrübeye saygım sonsuz biliyosun  :tabe:
hey çeyreklik sen fazla konuşmaya başladın :bandit: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı emre1

iyi yapmışsın takılıyoruz işte beşiktaşın peşinden koşup duruyoruz stad bizi mutlu ediyor takım tokat atıp duruyor neyse  :hosgeldin

hoşbulduk.. :) bende aslında bu stadla yatıp kalkıyorum ya sürekli burdayım zaten güncel bilgileri sizden alıyorum sürekli canlı yayın falan stad benide ziyadesiyle mutlu ediyo inş yeni sezona yetişir malum beşiktaş bu ülkenin yetim çoçuğu gibi bu stadı bi kalkınma olarak görüyorum bu stad ve bu seneki şampıyonluk cok önemli inş yeni sezona ikisininde sahibi olarak başlarız :)

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
bekleseydin 608 sayfa aşagı inebilirdi  :bandit: :bandit: :bandit: @emre1

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...