Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5695688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Uyandım Kamereada gördum stada değılım bugun tatıl gunu hafta sonu Beşiktaşımın maçı var :)  :icool: stres hat safada
allah seni napsın @keremfrat1 yok öyle bi şey göremedim ben

Çevrimdışı keremfrat1

allah seni napsın @keremfrat1 yok öyle bi şey göremedim ben
@Yunus abi kameraya dıkkatlı bak uzaklaşınca sol tarafa :D yenı açık numaralı bırleşımı vıncıne anlarsın :D

Çevrimdışı FARUK

Yeni açık arkasında bir vinc var ama bilmiyorum ne yapıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

bunu sökecek bir vinç olması lazım, öyle duruyor durduğu yerde dur biraz daha zliyim

Çevrimdışı keremd

koltuk montajına başlasalar keşke. kertenkelelerin stadındaki gibi sürerse koltuk montajı epey zaman alacak gibi. bir yandan başlasalar...  hem yüksek bir motivasyon sağlar camia için

Çevrimdışı FARUK

koltuk montajına başlasalar keşke. kertenkelelerin stadındaki gibi sürerse koltuk montajı epey zaman alacak gibi. bir yandan başlasalar...  hem yüksek bir motivasyon sağlar camia için
Çatı gerilmeden başlaması mümkün değil iskeleler celik halatlar gelecek prekastlar üzerine

Çevrimdışı keremd

Çatı gerilmeden başlaması mümkün değil iskeleler celik halatlar gelecek prekastlar üzerine

6 ay sonra 15 gün sonra oğlum doğacak inşallah. göbek bağını çimlere gömeceğim...  benim acelem var bilmem anlatabiliyormuyum :)

Çevrimdışı Efe

cati gerildikten sonra ancak baslanir daha var koltuga hatta en son is o
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

6 ay sonra 15 gün sonra oğlum doğacak inşallah. göbek bağını çimlere gömeceğim...  benim acelem var bilmem anlatabiliyormuyum :)
yani şimdi acele etsin o zamana kadar çim zaten serilmiş olacak diyecem ama sağlıklı olsun saha kenarına falan gömersin artık göbek bağını. ya da sakla sen en iyisi onu basketbol sahasına artık. (Sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir hayatı olur umarım.)

Çevrimiçi murat

Hoşgeldin aramıza. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Çevrimdışı Serkan7738

bu çatı iskelelerini koyan sarı vinç te pedro franco gibi ağzı var dili yok kendi başına dolaşıyo saha içinde sessiz sessiz işini yapıyo

ysariusta

• Ziyaretçi

bu çatı iskelelerini koyan sarı vinç te pedro franco gibi ağzı var dili yok kendi başına dolaşıyo saha içinde sessiz sessiz işini yapıyo
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Obitasin vincini sokmek icin gelmistir o vinc okadar buyuk vinc ne yapiyor yoksa orda sonrasinda numaralidakinide soker insallah artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Obitasin vincini sokmek icin gelmistir o vinc okadar buyuk vinc ne yapiyor yoksa orda sonrasinda numaralidakinide soker insallah artik
doğru görmuşum :D :D :ebebe: :claps: :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

doğru görmuşum :D :D :ebebe: :claps: :bandit:
Evet bende ön tarafta arıyorum vinci. İkisini de söker artık obitaşın. Yanlız tabi saha obitaş otoparktaki vincin yerini de kapatacak.  :s20:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Anıl

Buyur @keremfrat1 abi çektim :D Vinç için ayrılan yeri de çektim vinç yazmışlar :D

Çevrimdışı Easthanbool

Kerem kardeşim çatı kolonu takmiyor mu? Emin misin?

Çatı kolonu olsa direk oraya gitmez bence kule vincin orada bir şeyler yapıyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı FARUK

Kerem kardeşim çatı kolonu takmiyor mu? Emin misin?

en tepedeki kısım söküldü hocam

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı pado

Teşekkürler @Yunus
Forumdaki herkese merhaba ve iyi pazarlar..
Bugünkü maçta '2004 yılını yeniden yaşayalım' dilerim.
Takıma iyi bir moral ve güven lazım hem böylece Bay Slaven Biliç için 'büyük maç kazanamıyor' geyiği de son bulur.

Çevrimdışı FARUK

Teşekkürler @Yunus
Forumdaki herkese merhaba ve iyi pazarlar..
Bugünkü maçta '2004 yılını yeniden yaşayalım' dilerim.
Takıma iyi bir moral ve güven lazım hem böylece Bay Slaven Biliç için 'büyük maç kazanamıyor' geyiği de son bulur.

Merhaba hocam hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı pado