Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5695635 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet youtube canlı yayınlarına'da son dakika geçiliyor basketbol arena  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet youtube canlı yayınlarına'da son dakika geçiliyor basketbol arena  :biggrinking:
Dinliyordum kapattım ne dediler

Çevrimdışı TØLGA

Dinliyordum kapattım ne dediler
@bjk_mabet mesaj attı yayına işte ölçüm işlemleri başlandı 2 veya 4 yıl içinde başlanılması düşünülüyor dendi
yanlışım varsa düzeltsin  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@bjk_mabet mesaj attı yayına işte ölçüm işlemleri başlandı 2 veya 4 yıl içinde başlanılması düşünülüyor dendi
Ne yayını bu :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yayın derken :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ne yayını bu :alala:
twitterda bjkığdır adli hesabın iyi beşiktaşlılar ile yaptığı bir yayın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

twitterda bjkığdır adli hesabın iyi beşiktaşlılar ile yaptığı bir yayın  :biggrinking:
Bunu öğrendiğim iyi oldu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Fatih

@ALI RIZA Seni tanidigim icin ben de cok memnun oldum kardesim. Kusura bakma o gun gazilere gelemedim islerden dolayi.. 17:30 gibi anca stada gelebildim...

Insallah en kisa zaman da tekrar gelirsin ve daha fazla vakit geciririz...Arada da bana benim laptop'a bi format cakarsin :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı arda

Şu canlı yayın kamerasına ayna koysalarda çatı kirişleri nası konuyormuş onu bir görsek.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

Şu canlı yayın kamerasına ayna koysalarda çatı kirişleri nası konuyormuş onu bir görsek.
:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Büyük Beşiktaş Taraftarı
@ALI RIZA Abi en kısa Zamanda İstanbula Yine Bekliyoruz Seni ...
Dunki Kasımpaşa - Gs maçını izleyince İyiki Beşiktaşlıyım dedim bir kez daha , Resmen Göz göre göre sattılar Maçı :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremd

Aylardan beri hergün  misafir olarak girip forumu takip ediyordum. Üye olmaya karar verdim.

mustafamemiş, canlı yayın, besiktas arena üçgeninde temel atıldığı günden beri her prekastı tek tek takip etmeye çalıştım.

Beşiktaş tribün emekçilerine ve Bu stadı babasının mirası gibi gören tüm arkadaş  kardeş ve abilerime selam olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın vurduğun gol olsun beşiktaşım

ysariusta

• Ziyaretçi

Aylardan beri hergün  misafir olarak girip forumu takip ediyordum. Üye olmaya karar verdim.

mustafamemiş, canlı yayın, besiktas arena üçgeninde temel atıldığı günden beri her prekastı tek tek takip etmeye çalıştım.

Beşiktaş tribün emekçilerine ve Bu stadı babasının mirası gibi gören tüm arkadaş  kardeş ve abilerime selam olsun.
Hoşgeldin aramıza. Günaydın.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

herkese günaydın

Fulya ile ilgili aslında kafamda 2 proje var

bir tanesi mabetin de dediği gibi basketbol veya söyle söyleyelim her türlü amatör branşa ev sahipliği yapabilecek bir salon

ve darphaneye giderkenki Süleyman Seba spor salonunu yıkıp yerine kulübe her sene ciddi paralar kazandıracak bir proje gerçekleştirmek.

Bu arada Akatları nasıl değerlendiririz o da ayrı bir konu bence

Çevrimdışı bjk_mabet

:hosgeldin
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@ALI RIZA bu arada ilk yardım kitini baş ucunda unutmuşum kusura bakma bu sabah uyanınca fark etim :D görmedin duymadın bilmiyorsun...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

ysariusta

• Ziyaretçi

@ALI RIZA bu arada ilk yardım kitini baş ucunda unutmuşum kusura bakma bu sabah uyanınca fark etim :D görmedin duymadın bilmiyorsun...
bir çaycı tam şu saatlerde lazım olsada bizim çaycı bu saatte pek ayakta olmazdı  :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Uyandım Kamereada gördum stada değılım bugun tatıl gunu hafta sonu Beşiktaşımın maçı var :)  :icool: stres hat safada