Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5695210 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu bir istanbul yazsıdır.....!
17 Mart İstanbula iniş havaalanında  @Necmi abi @ZEKI hocam @Altuğ hepsine cok cok cok teşekkürler....! @Necmi abi ile tanışın derim..! Mükemmel birisi teşekkürler abi
17 Mart @bjk_mabet (Çaycı iyi çay  demliyor  :bandit:) sonda yazı mı bitireceğğim :)
18  Mart  çanakkale şehitleri  anma günü...! stata ilk girişş hani kadıköyden Beşiktaşa geçersin ya  etrafı denizden  süzersin nerede stat  dersin  sonra karşına çıkar  işte BJK Mabeti....!
Rüya gibi içerisi rüyada statı bitirir maç oynatır bol galibiyet  alırsın ya  işşte  benim girişte böyle birseydi...!
Hayalindeki gibi miydi "Değildi" nasıldı peki sorarsınız....! Oraya geçmeden önce 1 gün öncesi akşamı dönelim Çaycı ile tur atıyor geziyor Saraçoğluna vs gittik yüksekliği gördük Alexle Lefterle foto çektik...! Çirkef olmayan oyuncuları severim.....! Çaycı görüyormusun yüksekliği aklında tut dedi...!
Ertesi güne geri dönelim; Stat  içersinde Önce etrafa kolay gelsin edasıyla Güvenliğe slm çaktık...! Sonra Çay  ocağına gittik erkenden Emekçilerin çay  siparişlerini dagıtalım diye giydik  kıyafetleri her ne kadar çaycı da olsak inşaat alanındayız tehlikeli yanları vardır...! baretimizi taktık Elimize aldık tepsiyi ilk locanın parlak ışığıyla Kapalı alt loca dan girdik içeri girdim ama önceden de dedim ya rüya gibi resimler vs hikaye...! Birden aklıma "bir gün önceki kelime aklıma geldi  Yüksekliği  görüyor musun demişti" o yükseklik sadece deniz altında oldugumuz alan yani yukarı baktıkça bakası geliyor sahaya  baktıkça bakası geliyor insanın....!
Çay dağıtmaya çıktık gezdik...  Şansıma o günde 18 Mart  Rahmetle Çanakkale şehitlerini andık...! Çaycı ocağa çayı demlemişti koşa koşa oraya gitti dibini tutmasın diye...! Emekçilerle foto çektik sonra dem  kokusu geldi taze demlenmiş çayın kokusu yayıldı  statta içi geçiyordu çay dagıtmaya gittik Sadece alt katları gezdik...! Emekçilerle sigara molası verdik  muhabbetettik...!
ilk sorum İşler neden yavaş prekastta ; Yavaş değil dedi Bazı sorunlar var Yeni açıkta kirişlerde vs diyerek prekast birebir yuvaları uygun deil hazır kalıp kullanılmadıgından kaynaklı dedi...! 600 tane kalmıştı normal sürede tüm vinçler vs çıkarsa 6 aydan kısa sürede bitecek iş dedi ustamız hak verdim...
Neden hak verdin stata  gitmeden Asıyordun Kesiyordun Ali Rıza...! Evet haklısınız asıyordum kesiyorum gördüm hak verdim...!
Dışda sadece prekast görüyorsunuz ama İçte Loca işleri, Şap betonu için temizlik işleri, Kartal yuvası, Moda alanı, Elektrik sistemi, Yangın  sistemi, kablolama sistemi hepsi içeride  çalısıyor...! işler yavaş değil anlayacagınız günlük içerden 10 100 tane resim çeker atardım ama ertesi gün hani yapıldı derdiniz işle alan o kadar büyükki hiç yapılmamış diyorsunuz ama öyle değil kaynaklar demirler alçı panlar heralanda 10 dan fazla işçi stat içinde 100 den fazla işçi var...! iç taraftar oldugunda göremiyoruz...! Çay servismiz yaptık bardakları toplamaya gidiyoruz Çaycıyla...!
Dışarıya sahaya indir bardak toplamaya panetli dediğimiz canavar yeni açıktan 8 tonluk 6-7 m genişliğinde prekastı sahanın ortasına koydu sonra alacalı diğer beyaz vinci aldı eski açık köşe tarafa yere bıraktı ve son olarak sarı kız ise oradan alarak numaralıya taktı yani 1 iş oldu 3 iş...! Neden ise Kule vinçler....!
Peki Ali Rıza Kule vinçler neden kalkmıyor diye sormadın mı...! Sormaz mıyım...! içerdeki malzemeleri nasıl çıkartacaksın ? yada üst katlardaki malzemeyi nasıl sahaya indirip toplu halde kamyonlara aktaraacaksın ? bunlar için Kule vinçler lazım...!
Eski açık kule vinç ? Orada da rampa da 2 tabla beton atılacak....! 1. si Rampa giriş üstü 2. ise taraftar yürüyüş yolu....!
Evet arkadaşlar Çaycı 18.00 da ocağı  boşalttık semaveri caydanlıkları boşalttık stattan çıktık Bu sadece  1 Günlük  iş Gözlemi idi...! Yoruldunuz değil mi Gözünüzde canlandı mı ? emin olun hala gözümde canlanıyor 1. gün stat girişşim...!

1. Günün akşamı gelmeyeyim  :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop:

Ertesi gün 19 Mart Perşembe Kara perşembe boşa dememişler...! Maç günü...!
Maç günü Stata gelen tüm abilere kardeşlere herkese tanıştıklarıma SELAMLAR OLSUN Hepsi Ayrı Ayrı değerli Mükemmel insanlar...!
@Yunus Emre Dökmeci den tut @demir_kArtAl  abi ye, @KUMANOVALI dan tutun @Geovani (ufuk abiye), @Yunus abinden tutun @Efe ye , @Necmi abiden tutun @ZEKI hocama
@keremfrat1 tutmayın  :evillol: :evillol: tehlikeli  :bandit: :bandit:
@rubi_tobin den tutun @bjk_mabet ve @AdemG abiye @MURAT abiye 
@SDemirsoy tutun @Altuğ olimpyata geldiniz  :evillol: :evillol: sonra samet göremedim  :alala: :alala: :alala:
@Fatih @Ardau  unutmayayım  :super: :super:
ve Adını sayamadıgım unuttum abiler dostlar kardeşler yaşıtlara tekrardan sizlere SELAMLAR OLSUN
Her biriniz çok çok değerlisiniz maç için istanbula gidin tanışın pişman olmazsınız...!
30 kişilik gurup toplu maça gitmek süper...!
Sonu belki üzüntülü oldu ama Gün değerli bizim için

20 mart Cuma Stat gezisi 2. günü diyelim...!
Çaycıyla stat a gittik güzel idi ocakta oturduk soluklandık sonra muhabbet ettik...! Çaycı servise çıktı bende ocakta çay demliyordum sıkılmıştık aldım makinayı nerelere çekeyim dedim...!
Saldım kendimi üst katlara alttan girdim üstten çıktım büyük alanda yorulmamak elde değildi...!
Hele ki üst katlar Yeni açık üst kat...! tırmanmak için çok çalışmak lazım...! 80 90 100 105 cm bana göre :) prekast boyu en son kat bilet alırsanız 2 kere düşünün 35 m yerden yüksekte neredeyse...! dik dik dik gol olmaması için dua edersiniz yolun sonu saha içerisi...!
Aynısı Kapalı içinde geçerli aynısı Numaralı içinde geçerli...! kapalı alanı geniş orta çıkış  :akuma: bir nevi sizi frenler  :evillol: oradan ucmak cabası...! eski açık kısa oluşu biraz içinizi rahatlatır...!
Anlayacagınız stat resimlerden kat kat büyük rüyadaki gibi değil...! her alanda çalışma her alanda işçi...! Dışarda 10 adam görüyorsanız 100 tanesi içerdedir...! tek tek sayarsanız 150 geçer...!

@bjk_mabet gelelim öncelikle Sadece tanışın...!  :kop: :kop: nefes nasıl alıyor ne zaman uyuyor ne zaman kalkıyor ne zaman yoruluyor bilemezsiniz...! 10 numara güzel insan temiz kalpli alkolü sigarası yok sadece kendi halinde mütavazi birisi...!!!!!!!!

@Altuğa @ZEKI hocama @AdemG abiye  :kop: teşekkürler Adem abi ile tanışmanızı isterim...! @MURAT abiye @Yunus abiye teşekkürler...!
Tekrar diyorum Fırsanıtınız varsa Maç öncesi Gazilerdeki grup a takılın...! Pişman olmazsınız...!
@Yunus Emre Dökmeci  gelince Silme Benim işim  :kop: :kop: :kop:

@Necmi abiye forumu kurduğu ve böyle güzel ortamı yaratttığı için Sonsuz teşekkürler Abi...! İstanbula gelmemin en büyük destekleyici oldu...! uzun Planlarım arasında İstanbul yoktu ama ortamı abileri gördüm Kısa planlarım arasına aldım İstanbulu...!
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 01:48:32 ALI RIZA ]

ysariusta

• Ziyaretçi

ulan bi ben gezi yazısı yazamadım herhalde memlekette. Dimi @bjk_mabet yarın biraz erken gelip uzaktan uzaktan çekeyim bari gene.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı keremfrat1

@ALI RIZA Helal olsun senin gibi bi insani tanidigimiz icin @Necmi abime cok tesekkur ederim iyiki geldin ali riza sana butun sirlarimi anlattim :) seni cok ozliycem

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Helal olsun senin gibi bi insani tanidigimiz icin @Necmi abime cok tesekkur ederim iyiki geldin ali riza sana butun sirlarimi anlattim :) seni cok ozliycem
:naughty: :naughty: :naughty: :duman: :duman: :duman: @keremfrat1    :fkr: :fkr: :fkr: sırlar benimle sonsuza kadar kalacaktır  :kop: :kop: :kop:

Hatta kerem stat içinde yavaşlıgı biliyorsun anlat istersen...! arada bence  :ok: :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

:naughty: :naughty: :naughty: :duman: :duman: :duman: @keremfrat1    :fkr: :fkr: :fkr: sırlar benimle sonsuza kadar kalacaktır  :kop: :kop: :kop:
sen bidaki geldigunde yeni sirlarimida anlatirm ben aksiyonlu biriyim :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Altuğ

@ALI RIZA ilk fırsatta tekrar bekliyoruz :) Brugge maçındaki uçuşunu hiç unutmayacağım :sombrero:

ysariusta

• Ziyaretçi

zaten hep gelmeyecek miydi kendisi. gelsin gelsin ben ancak bir devre görebildim. Körolası İstanbul trafiği

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ilk fırsatta tekrar bekliyoruz :) Brugge maçındaki uçuşunu hiç unutmayacağım :sombrero:
Aynen @Altuğ Konuştuğumuz gibi  :bandit: :bandit: Hedef değiştirdim   :eyes :eyes

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe abi aklima geldi @ALI RIZA nin @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalari beni kopardi efe abiyle izledik bir sure :)

Çevrimiçi Necmi

@ALI RIZA  hayatının en uzun yazısını yazmışsın  :kop:
kendi adıma seninle tanışmış olmaktan mutluyum maçta ilk defa şöyle çevreme baktım bu forum sayesinde çok değerli dostlar kazandığımı düşündüm ve her gün yenileri ekleniyor çok ilginç bütün Beşiktaşlılar aynı hiç birimizin birbirimizden farkı yok ilk kez tanıştığımız insanlarla bile sanki kırk yıllık dost gibi sarmaş dolaş oluyoruz tabi bizim dışımızdada guruplar oluşuyor dostluklar oluşuyor iyiki açmışız bu forumu ülkenin diğer ucunda hatta dünyanın bir ucunda hayatta karşılaşmayacağımız insanlarla dostluklar kurduk

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe abi aklima geldi @ALI RIZA nin @Yunus Emre Dökmeci ile tartışmalari beni kopardi efe abiyle izledik bir sure :)
Siz bir yerde pusuya yatmıştınız göremedik  :alala: Bulamadım da bir girişte gördüm bir çıkışta...!
@Yunus Emre Dökmeci keşke forumda yazaydın nasıl da silerdim :) bagırmaktan ses gitmişti  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  hayatının en uzun yazısını yazmışsın  :kop:
kendi adıma seninle tanışmış olmaktan mutluyum maçta ilk defa şöyle çevreme baktım bu forum sayesinde çok değerli dostlar kazandığımı düşündüm ve her gün yenileri ekleniyor çok ilginç bütün Beşiktaşlılar aynı hiç birimizin birbirimizden farkı yok ilk kez tanıştığımız insanlarla bile sanki kırk yıllık dost gibi sarmaş dolaş oluyoruz tabi bizim dışımızdada guruplar oluşuyor dostluklar oluşuyor iyiki açmışız bu forumu ülkenin diğer ucunda hatta dünyanın bir ucunda hayatta karşılaşmayacağımız insanlarla dostluklar kurduk
@Necmi abi en düzgün yazı olmuş...! 5 kere okudum 3 kere düzelttim  :kop: :kop: 1 kere de onaya sundum  :kop: :kop: :kop: :kop:

Aynen forum mükemmel oldu son bomba da yakında patlayacak o zaman daha güzel olacak...! forum sitesi haber sitesi bir de diğeri

Çevrimdışı keremfrat1

Hatta kerem stat içinde yavaşlıgı biliyorsun anlat istersen...! arada bence  :ok: :ok:
bundan sonra anlatirim yavas diyenler @ALI RIZA Dedigim gibi uzaktan bakmayla olmuyor malesef bizim emeklerimizede haksizlik ediyolar bir gun gezsinler stadi asla demezler icerisi isci emekçi kardeslerimi nasil calisiyolar stada gorsunler cok kiziyorum malesef yavas diyenlere uzuluyorum kizmaktan ote

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi en düzgün yazı olmuş...! 5 kere okudum 3 kere düzelttim  :kop: :kop: 1 kere de onaya sundum  :kop: :kop: :kop: :kop:

Aynen forum mükemmel oldu son bomba da yakında patlayacak o zaman daha güzel olacak...! forum sitesi haber sitesi bir de diğeri
:alala:

Çevrimdışı Geovani

@ALI RIZA kardeşim her zaman bekleriz kusura bakma vedalaşamadıkta yenilgi, olimpiyat çıkış kargaşası derken....Şampiyonluğu kutlayacağımız gençlerbirliği maçına gelirsin inş...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA kardeşim her zaman bekleriz kusura bakma vedalaşamadıkta yenilgi, olimpiyat çıkış kargaşası derken....Şampiyonluğu kutlayacağımız gençlerbirliği maçına gelirsin inş...
Ne olacak abi gençler maçında Şampiyonlugu kutlayacagız O zaman baya bir şekilde sevinç yaşarız...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ALI RIZA