Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  57 sn.57 saniye önce
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman , az sonra ''CANLI'' yayında Beyaz Futbol'da olacak.

Çevrimdışı Efe

hmm fulya basket ip uclarini birlestirince.. :halay: :halay: :halay:

hemen ülker sports arenayla kıyasladım alanı 10 bin kişilik harika bi salon yapılabilir yeterli alanımız var  :ishock: :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Factatum

bilmem ben o kadar uzun boylu değilim :D

Şu stad bittikten sonra, bir de basketbol arena falan takip edemem. Yok fore kazığıydı, tablasıydı, prekastıydı, çatısıydı. Stressi çok. Tıpkı maçlarımız gibi.  :D

Çevrimdışı TØLGA

Şu stad bittikten sonra, bir de basketbol arena falan takip edemem. Yok fore kazığıydı, tablasıydı, prekastıydı, çatısıydı. Stressi çok. Tıpkı maçlarımız gibi.  :D
o daha zevkli onur kanısındayım akatlar yıkılmadan yapılacak ise aheste aheste para geldikçe yaparız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

o daha zevkli onur kanısındayım akatlar yıkılmadan yapılacak ise aheste aheste para geldikçe yaparız  :biggrinking:

Latife ediyorum yahu! Stressiz yapabilir mi, Beşiktaş taraftarı?  :busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

hemen ülker sports arenayla kıyasladım alanı 10 bin kişilik harika bi salon yapılabilir yeterli alanımız var  :ishock: :ishock:
san oktem tesisleri ve fulyadaki alt yapi tesisleir iel genis arazi var. Ama trafik icin sikinti olabilir. Acikcais ben cok isterim bana 10 dakikalik yurume mesafesinde

Çevrimdışı TØLGA

san oktem tesisleri ve fulyadaki alt yapi tesisleir iel genis arazi var. Ama trafik icin sikinti olabilir. Acikcais ben cok isterim bana 10 dakikalik yurume mesafesinde
şöyle bir durum var o tesisleri daha yenileyeli 6 ay flen oldu heralde yıkarlarmı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

yer teslimi yapılmıştır belkide abi :icool:

Çevrimdışı ZEKI

şöyle bir durum var o tesisleri daha yenileyeli 6 ay flen oldu heralde yıkarlarmı  :bandit:
Hangisini yenilediler san oktem tesisleri yikildi yikilacak..Baskan canli yayina cikacakmis bu arada

Çevrimdışı TØLGA

gecenin bu saatinde ben şok neler oluyor yaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

banada bizim ev tam vodafone arena ve fulyanın ortasında kalıyor vodafone arena yürüyerek 20 dakika fulyada 15 dakika falan sürüyor harika :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

anlaşılan o ki basket arena için geri sayıma geçilmiş vodafone arena bitip belimizi bi doğrultalım bi kaç sene içinde forumda vodafone basket arena inşaatı diye başlık açarız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

anlaşılan o ki basket arena için geri sayıma geçilmiş vodafone arena bitip belimizi bi doğrultalım bi kaç sene içinde forumda vodafone basket arena inşaatı diye başlık açarız :icool:
Bi kac sene mi ? 2016 ortalarinda baslariz gibime geliyor.

Çevrimdışı Anıl

Yeni basket salonu Fulyada diyebilir miyiz abi :bandit: @bjk_mabet birde ulaşım kolay mı fulyaya ? Akatlar gibi değildir inşallah...

Çevrimdışı TØLGA

basketbol için sağlam sponsor bulunursa bencede 2016da başlanır abi
öyle bir çalışma var diyede duymuştum varmı abi bir bilgin vodafone gibi bir sponsor gelirmi baskete?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Beko Arena :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

rakıyla benden birşey öğrenemessin bu öğrenmen gereken ilk şeydi:)
@bjk_mabet Rakı deme @AdemG abi  aklıma geliyor eve bıraktığı an   :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı bjk_mabet

2016 sonu gibi şu an ama mali durum el verirse sonuçta stat yapıldı bakalım.

Çevrimdışı Efe

inşallah harika olur başkan tarihe geçti bu hamleleriyle takım yarın bi galibiyet alırsa çok farklı bi konuma geleceğiz artık şampiyonluk şart parasal konuda belimiz doğrulacak yarını sabırsızlıkla bekliyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

basketbol için sağlam sponsor bulunursa bencede 2016da başlanır abi
öyle bir çalışma var diyede duymuştum varmı abi bir bilgin vodafone gibi bir sponsor gelirmi baskete?  :biggrinking:
Koç grubu olabilir @Melekcik  de bahsetmişti
Beko arena kulaga guzel geliyor :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Beko Arena :icool:
takımın ismi'de BEŞİKTAŞ BEKO olur fena durmadı aslında  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK