Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691766 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

olan oldu maçı artık unutalım

Numaralı alt prekastlar bitmek üzere göze güzel gözükmeye başladı  :)

Hafta sonu alt katlar tamamen biter. Vinç olan yerler hariç.

ben biraz daha düşünerek eleştiri yapmayı kabullenebilirim kimseye lakap takmadan hakaret etmeden tolga nın avukatı değilim ama bu tolga annesi vefat ettiği zaman takımını yanlız bırakmayacak kadar doğru bir adam

Çevrimdışı rubi_tobin

hahaha @rubi_tobin ben sana dedim abi fiberler uçacak diye :kop: :kop: :kop:
Dedin yalan yok. Senden de şüphelendim bi ara.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar hayırdır burası futbol başlığı mı oldu :)

Lütfen konu dışı yapmayalım futbol ile ilgili her şey takımımızın başlığında konuşuluyor şuan.

haha bekliyordum böyle birşey ben sene sonu konuşmak istiyorum bunları şuan lige konsantreyim sene sonu uğrayacam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doctore

tahmini kaç prekast kalmıştır acaba? :iscrewy:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 17:17:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
haha bekliyordum böyle birşey ben sene sonu konuşmak istiyorum bunları şuan lige konsantreyim sene sonu uğrayacam  :biggrinking:

Bile bile yaptın yani. Tüylerini yoldurma karakartal  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

mabet en son 598 demişti
şuan yaklaşık 550civarı olmalı

dur hesaplayayım  :alala: yeni açık 50 numaralı üst 265 eski açık köşe 111 içeri = kafam karıştı bitecek elbet  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mabet en son 598 demişti
şuan yaklaşık 550civarı olmalı
Vay be. Numaralı üste az kaldı. Buralara kadar geldik demek :D
Bide çatı başlayaydı :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

Hafta sonu alt katlar tamamen biter. Vinç olan yerler hariç.
orası da biter sonra balkonlara geçerler benim tahminim 15-20 nisan gibi prekast işi biter paletli yeni açığın arkasından prekast taşımaktan başka bir iş yapmıyor 3-5 gündür

orası da biter sonra balkonlara geçerler benim tahminim 15-20 nisan gibi prekast işi biter paletli yeni açığın arkasından prekast taşımaktan başka bir iş yapmıyor 3-5 gündür
aynen aslında rampa bitseydi yeni açık üst çoktan bitmiş olurdu paletli o yüzden verimli olamadı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar hayırdır burası futbol başlığı mı oldu :)

Lütfen konu dışı yapmayalım futbol ile ilgili her şey takımımızın başlığında konuşuluyor şuan.

:by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Bu beyaz vinçin derdi nedir bilen var mı? Hep yatış hep yatış.

Zaten sadece alt kat prekastları takıyordu, şimdi onlar da bitti.

Bari basamaklara falan  başlasa beyaz vinç.

Çevrimdışı Efe

Yenilince sadakatimiz,yenince sevgimz dahada artar...Alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ........Şu kule vinçler gidin artık yaaaaa....
herkes isyanda ama beşiktaşımiz herseye deger hic problem yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Daha anca kendime geldim bugun ofisteydim stada gidemedim oyuzden vol leri yapamadim :(
Canın sağ olsun yarın çekersin artık :)
Bu Arada Dun hiç bagırmadın dikkatımi çekti , Golde @ALI RIZA 5 basamak , Ben 2 Basamak Aşagı uçtuk :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

Canın sağ olsun yarın çekersin artık :)
Bu Arada Dun hiç bagırmadın dikkatımi çekti , Golde @ALI RIZA 5 basamak , Ben 2 Basamak Aşagı uçtuk :bandit:
Sen oyle san stresten ben bagirmam fazla macta bağırdım golde sesim kisildi

Sen oyle san stresten ben bagirmam fazla macta bağırdım golde sesim kisildi
Biz Vodafone Arenada Ne yapacağız çok merak ediyorum :iscrewy:
Olimpiyatta Golden sonra Herkes 3er 5er basamak aşağı uçtu , Vodafone Arenada Öyle bi şansımız yok Direk Alt kata uçarız heralde , Bariyer mariyer kurtarmaz :by2:
Her maç 10-15 kişi hastanelik olur .....

Çevrimdışı keremfrat1

Biz Vodafone Arenada Ne yapacağız çok merak ediyorum :iscrewy:
Olimpiyatta Golden sonra Herkes 3er 5er basamak aşağı uçtu , Vodafone Arenada Öyle bi şansımız yok Direk Alt kata uçarız heralde , Bariyer mariyer kurtarmaz :by2:
Her maç 10-15 kişi hastanelik olur .....
ben de dusunemiyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

ayrıca dün maçtan önce bjk tv de stattan canlı yayın sırasında konuşuldu
bülent ülgen stattan sorumlu birisiyle bjktv için stata gelmiş
yeni açık -numaralı köşesinden yanyana 2 yer ayrılacakmış geniş camla kaplı olacak dedi
benim tahminim burası
@FARUK hafiye gibisin yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yalnız bjk tv eski açık köşede olaydı,yeni açık kapalı numaralı troykası güzel görünürdü tv den...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

son olarak kapasitenin 42-44 bin olması çok iyi oldu ,birde 30 bin kombine olursa  daha da iyi olacak.Seviyeli ,taraftarlığın ne olduğunu bilen,tek maçlık değil sezonluk taraftarlar olacak bu sayede.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

son olarak kapasitenin 42-44 bin olması çok iyi oldu ,birde 30 bin kombine olursa  daha da iyi olacak.Seviyeli ,taraftarlığın ne olduğunu bilen,tek maçlık değil sezonluk taraftarlar olacak bu sayede.
bunu kim soyledi ki  ???
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

neyi anlamadım?
kapasitenin  41903 degil de  43903  olacagini kim soylemis  diyorum hocam :)  ??
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

haha  :D  o benim hesaplamam aslında biraz daha fazla...