Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

@TimeLapse ve @martin40 çalışmalarınız takdire şayan teşekkürler..

EyvAllah kardesim  :)

Bugünkü çalisma, daha bitmedi, aksam bir daha atarim

Çevrimdışı TØLGA

@anilt artık şansını zorlamadan şu güneş panelleri'nin konulması düşünülen yeri söyle artık?
t(turu geçemedik ygs açıklandı bundan sonraki şartınız ne  :steamed: :steamed:)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı A.Ozkul

Rampa açıldıktan 1 hafta sonra vinç sökülecek diye söylenmişti sanırım @bjk_mabet 'ti. Rampa geçicide olsa açıldı artık numaralıdaki vinci uçursunlar.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Anıl

@anilt artık şansını zorlamadan şu güneş panelleri'nin konulması düşünülen yeri söyle artık?
t(turu geçemedik ygs açıklandı bundan sonraki şartınız ne  :steamed: :steamed:)
@bjk_mabet ten cevap bekliyordum ama gelmedi :D Tamam bildiğimi söylüyorum, eğer sonradan değişmediyse yeni açık arka tarafta olucaktı. @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet ten cevap bekliyordum ama gelmedi :D Tamam bildiğimi söylüyorum, eğer sonradan değişmediyse yeni açık arka tarafta olucaktı. @Tolga
hmmmm oraya ne kadar sığarki diye düşünüyor insan hayırlısı bakalım bu yeni açıkta'da söylendiği gibi yok yok arkadaş herşey orda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

hmmmm oraya ne kadar sığarki diye düşünüyor insan hayırlısı bakalım bu yeni açıkta'da söylendiği gibi yok yok arkadaş herşey orda  :biggrinking:
mübarek yer :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu pilot kamera olayı numaralıda mı olacak?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

mayı 20 yeni açık prekast hala bitmedi tarihe not düşelim  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bu platformda hiç kimse takım futbolcumuza hakaret edemez keşke herkes tolga gibi adam olsa ayıp yahu edep yahu

Çevrimdışı TØLGA

bu platformda hiç kimse takım futbolcumuza hakaret edemez keşke herkes tolga gibi adam olsa ayıp yahu edep yahu
hakaret konusunda sana katılıyorum abi ben maçı izlerken ederim stresten herşeyi maçtan sonra o biter
ama sıkıntı şurda kalede adamlık kurtarmıyo işte artık sizde sıkılmadınız mı?her gol yediğinde sakatlanmasından
akşamda sakatlandı hatta bir topa vuramadı döndü pozisyon oldu falan çıkamadı'da tepki alacam diye
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

Daha anca kendime geldim bugun ofisteydim stada gidemedim oyuzden vol leri yapamadim :(

ARKADAŞLAR BU ADAMIN İLETİSİ HALA ORADA DURUYOR SİLİN LÜTFEN

Çevrimdışı TØLGA

O ADAMIN İLETİSİ S İ L İ N E C E K
abi silinmişte senin yaptıgın alıntıda gözüküyor onuda bi zahmet halledersek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Kim ne hata yaparsa yapsın elbette eleştiririz ama kimse küfürü hak etmiyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

olan oldu maçı artık unutalım

Numaralı alt prekastlar bitmek üzere göze güzel gözükmeye başladı  :)

abi silinmişte senin yaptıgın alıntıda gözüküyor onuda bi zahmet halledersek  :biggrinking:
Sildim kardeşim  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 17:13:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar hayırdır burası futbol başlığı mı oldu :)

Lütfen konu dışı yapmayalım futbol ile ilgili her şey takımımızın başlığında konuşuluyor şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli