Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Buğra

Dayı oğlu atmış güzel stad diyor 13:30

Çevrimdışı FARUK

Bu gün takım otobüsü geçecek oradan tabi plan değiştirmedilerse @FARUK

futbolcular mı gelecek abi?

Çevrimdışı Serkan7738

çatı mayısta havaya kalkar demiştik temmuzda germeye başlarlarsa şükredelim ilk kez bukadar olumsuz konuştum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:46:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
çatı mayısta havaya kalkar demiştik temmuzda germeye başlarlarsa şükredelim ilk kez bukadar olumsuz konuştum
vincin kaklma süresini de güncelledin mi :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

vincin kaklma süresini de güncelledin mi :naughty:
o vinc gitmiycekmis maclardada durucakmis stad bitsr bile

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 13:56:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
düzelt butonu vardı düzeltme yapıyorduk.
başka bir yere mi kaydı ben mi göremiyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dünden Beri bende Bu sorunun cevabını arıyordum , Demekki sorun benim Tel de değilmiş :bandit:
İyide Neden kaldırıldıki , Yanlış yazdıgımızda duzeltebiliyorduk en azından :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rubi_tobin

futbolcular mı gelecek abi?
Evet gelecekler bugün işim olmasa gidecektim ama olmadı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Dünden Beri bende Bu sorunun cevabını arıyordum , Demekki sorun benim Tel de değilmiş :bandit:
İyide Neden kaldırıldıki , Yanlış yazdıgımızda duzeltebiliyorduk en azından :iscrewy:
kaldırıldı çünkü herhangi bir küfür vs olunca müdahale edemiyorsunuz siliyor ben küfür etmedim diyor iyi yanı da var kötü yanı da ama böyle yapıldı :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Akşam nasıl kaçıştı öyle arkandan koştuk durmadın @rubi_tobin

Aaaa gerçekten mi? @Necmi abi araba doldu ben kaçıyorum dedim sana ama. O değilde @ZEKI hocamın bir düşüşü vardı. Görmeliydin  :halay:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

abi yarın gelmeyecekler miydi ? @rubi_tobin

Çevrimdışı FARUK

iyi düşünce futbolcuların ve ekibin kendini silkelemesi lazım biraz
nasıl bir camia için top koşturduklarının ve ne zorlukların çekildiğinin farkına varmalılar

Yok yok bugün geliyorlarmış @SDemirsoy , Dün konuşulmuştu ama bu Mağlubiyet planı degiştirirmi acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

@rubi_tobin abi sanırım iptal olmuş futbolcuların işi öyle duydum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok yok bugün geliyorlarmış @SDemirsoy , Dün konuşulmuştu ama bu Mağlubiyet planı degiştirirmi acaba :alala: :alala:
hiç bir haberde çıkmadı zaten gelirlerse taraftar yüklenir stada bağırırlar falan

kaldırıldı çünkü herhangi bir küfür vs olunca müdahale edemiyorsunuz siliyor ben küfür etmedim diyor iyi yanı da var kötü yanı da ama böyle yapıldı :)
Sağlık olsun diyelim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

hadii leeyyyn

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyi düşünce futbolcuların ve ekibin kendini silkelemesi lazım biraz
nasıl bir camia için top koşturduklarının ve ne zorlukların çekildiğinin farkına varmalılar

@FARUK  kardeşim bencede  kendilerini silkemeleri  lazım sonucta  futbolun dogasında  olan bir durum  bu tura kadar yenilmeden gelen bir ekipti vlub brugge. dunyanın sonu  değil cıkıp kara kartallar gibi derbiye o maçtan BEŞİKTAŞ için iyi  skoru alacaklardır..

ne olduk ya uefa da son  16 da elenmeyle öldükmü arkadaşlar herkes kendine  gelsin , bu takım 2 senedir imkansızlar içinde bir gelişim gösteriyor statsız zor sartlarda ekonomik olarak cok iyi  bir seviyede değilken her zaman çeyrek finalmi görüyorduk da bu cocukları öldürüyoruz yapmayalım etmeyelim  2 gün sonra derbi var hiç birşey kaybetmedik  herşey yeni başlıyor bu sene ki  tecrube seneye inşallah bize cok şey kazandırdı..

bence  dün herkes cok kızgındı ama  cocuklara bir teşekkür edilmeliydi  hiç hoş olmadı sanki  ligde 10. avrupada gruplara bile kalamamış bi takıma verilecek tepki verildi takıma dün gece  sinirden  uyuyamadım , bu brugge ye elendiğiimiz için değil . yok yere olusan  olumsuz hava için..

buraya yazıyorum bu takımı ligi zirvede bitirecek ve VodafoneArena da muthiş  seneler bizi bekliyor olacak..

Çevrimdışı FARUK

rampa açılmışken yeni açık-numaralı köşedeki ve numaralıdaki vinci kaldırsak bugün ne güzel olmaz mı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler dün gece bir rüya gördüm.
Böyle 5-6 tane aslan bi tane ceylana saldırıyolardı, kocaman bi kartal geldi, açtı kanatlarını, hepsini dağıttı.
Sonra ateş kırmızısı bi kartal gördüm. O da büyüktü baya. Bitane tavuskuşunun tepesine binmiş, kanatları açık bi şekilde duruyodu baya heybetliydi.
Hayırdır İNŞALLAH.. :bandit: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

ayrıca dün maçtan önce bjk tv de stattan canlı yayın sırasında konuşuldu
bülent ülgen stattan sorumlu birisiyle bjktv için stata gelmiş
yeni açık -numaralı köşesinden yanyana 2 yer ayrılacakmış geniş camla kaplı olacak dedi
benim tahminim burası