Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Sanirim icerdeki cikamayacagina gore yeni. Buyuk ihtimal ilkinide bununla taktilar.

teşekkür ederiz abi
takılan dışında görünürde başka kiriş var mıydı

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın dostlar. Dökmeyin yüzünüzü kardeşlerim... 90 dk için sevmedik. Ah hele bir arenaya girelim...

Bu arada kiriş gelip takılmış gece operasyonu foto var mı foto.
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın hayırlı Cumalar üzmeyin kendinizi beyler kısmetimiz değilmiş

dün kiriş muhabbeti dönmüş ama sanırım ortada bir şey yok canlı yayında çalışmıyor

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ErsinA.

günaydın hayırlı cumalar.

iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ diyip yolumuza bakalım. sıkmayalım canımızı.

Rüyamda 2 tane çatı kirişi takılmıştı. bi tarafım açıkta kaldı herhal  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın hayırlı cumalar.

iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ diyip yolumuza bakalım. sıkmayalım canımızı.

Rüyamda 2 tane çatı kirişi takılmıştı. bi tarafım açıkta kaldı herhal  :evillol:
eğer malzeme olursa günde 4 tane takarlar :D

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Canlı yayın hakkında bilgisi olan var mı
TURSAN

Çevrimdışı ErsinA.

Canlı yayın hakkında bilgisi olan var mı

@Afyon Kartalı  mesajlarının altındaki TURSAN yazısı ne yaa? Şirket reklamı mı aldın imzana naptın?  :evillol:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Yeni kiriş falan takılmamış yok öyle birşey :akuma:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 10:03:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şu takıma iyi bir kaleci almadılar eldeki kuşlar gidiyor bir bir.
canlı yayın açılmıyor işçiler dönemedi dün stattan galiba :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Factatum

Bozmayalım keyfimizi demekle moraller düzelmiyor. Kötü bir oyun ve skorla veda ettik. Şimdi herkesin kafasında pazar günkü maç için soru işaretleri var. Artık ya nasip diyeceğiz.

Alacalı biraz prekast montaj hızını arttırırsa, bozulan morallere ilaç olabilir. 

Çevrimdışı Afyon Kartalı

@Afyon Kartalı  mesajlarının altındaki TURSAN yazısı ne yaa? Şirket reklamı mı aldın imzana naptın?  :evillol:

:D :D :D :D benim adım o  :halay: :halay: :halay:
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Dun iskeleler hazirdi cati kirisleri icin bugun deniz otobusune giderken kamyonlar duruyordu kapali onunde ama bostu kiris yoktu iclerinde acaba biyere mi indirdiler goremedim kerem stada giderse bi kac foto lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Hayir yoktu
Turgut abi simdi gordum, dogum gunun kutlu olsun..Ailenle beraber mutlu saglikli yillar dilerim.. @rubi_tobin nice senelere..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

yanlız takımın yönetimin taraftarın acil toplanması lazım  yoksa şapiyonlukda gidecek

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Canlı yayına bakamıyorum ya valla bağımlı gibi kriz geldi yenile yenile bu ne ya  :ebebe: :s20:
TURSAN

Çevrimdışı Serbestilker

Canlı yayın niye açılmıyor. Numaralı prekastta süpriz mi yapçaklar acaba  :steamed:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı İrfan

Abi durun sakin şampiyonluk filan bi yere gitmedi, yenilsek ne olacak hafta sonu ? En kötü ihtimal Milli maç arası var 55-54-53 olur 2. girilir araya. Dünü dünde bırakalım sezon sonu hesabı kesilir kesileceklere. Önce bizim taraftar olarak kopmamamız lazım takımdan birbirimizden şampiyonluktan. Takıma da bunu göstermek lazım.

Bu arada o filiz bırakılan yer yol geçeceği için pasif olarak kullanılacaktır muhtemel çim filan yapılır ben öyle düşünüyorum. Projede de biraz bakınca o şekil görünüyor.
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi durun sakin şampiyonluk filan bi yere gitmedi, yenilsek ne olacak hafta sonu ? En kötü ihtimal Milli maç arası var 55-54-53 olur 2. girilir araya. Dünü dünde bırakalım sezon sonu hesabı kesilir kesileceklere. Önce bizim taraftar olarak kopmamamız lazım takımdan birbirimizden şampiyonluktan. Takıma da bunu göstermek lazım.

Bu arada o filiz bırakılan yer yol geçeceği için pasif olarak kullanılacaktır muhtemel çim filan yapılır ben öyle düşünüyorum. Projede de biraz bakınca o şekil görünüyor.
Oktay abi : (

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Canlı yayın için arena dan bilgi alan varmı
TURSAN

Çevrimdışı rubi_tobin

Dün geceki vinç fiber hatlara zarar vermiş giderilmeye çalışılıyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.