Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yucel11

@Yucel11 hocamın çalışmasına bir de bu açıdan bakın .
Rica ederim abi, İstediğin gibi 1903 de yerleştirdim :)

http://i.hizliresim.com/bl1jkZ.jpg

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

neden olmasın sosyal medyanın gücü artık inkar edilemez yeter ki bizler bu işin ardına düşelim....
O zorda başkanla görüşe bilecek biri göstere bilir ben beğeneceğine eminim zor olmasa gerek
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ErmanS

O zorda başkanla görüşe bilecek biri göstere bilir ben beğeneceğine eminim zor olmasa gerek

demba ba ve yalçın ayhan transferlerinde gördük bence sosyal medyanın etkisini. forumun twitter hesabından paylaşılabilirse 2000 2500 kişiye ulaşmış olur. zaten takipçiler paylaşmaya devam etmezse de taraftar istemiyor demek olur ve yapılmaz. ama genel olarak begenilirse olma ihtimali var bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

demba ba ve yalçın ayhan transferlerinde gördük bence sosyal medyanın etkisini. forumun twitter hesabından paylaşılabilirse 2000 2500 kişiye ulaşmış olur. zaten takipçiler paylaşmaya devam etmezse de taraftar istemiyor demek olur ve yapılmaz. ama genel olarak begenilirse olma ihtimali var bence
Hakkaten biz Demba Ba'yı nasıl almıştık yav :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Az önce tt arenanın önünden gectim karanlıkta guzel gozukuyor  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

Gerçekten zor en etkilisi başkanla birebir görüşmek ayrıca başkan taraftar istiyor diye oyuncu almaz örnek ronaldinho
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Gerçekten zor en etkilisi başkanla birebir görüşmek ayrıca başkan taraftar istiyor diye oyuncu almaz örnek ronaldinho
Ronaldinhoyu isteyen kadar istemeyen de vardi belki de istemeyen daha fazlaydi iyi ki de gelmedi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yucel11

Videodan görüntü alıp çatıyı ekledim. Açık olan % 55 ,diğerinde % 70 şeffaflık var.

http://i.hizliresim.com/ZL6Dkz.jpg
http://i.hizliresim.com/YvyBqa.jpg

Çevrimdışı martin40

Yeniden yükledim, eski linker çalismiyordu  :ok:

Çevrimdışı uğur07

Hocam stadin uzun kenarina kanatlar kisa kenarin birine kartal kafasi birine bacaklari yerlestirme fikri nasil olur acaba

Çevrimdışı Factatum

Prekastlar, Kapalı'da bu kadar yavaş ilerlemiyordu. Yoksa bana mı öyle geliyor?  :akuma:

Çevrimdışı toonch

@martin40 ellerine sağlık gifler çok açıklayıcı oluyur.

Çevrimdışı Tolga

Prekastlar, Kapalı'da bu kadar yavaş ilerlemiyordu. Yoksa bana mı öyle geliyor?  :akuma:
Geçen gün aynısını ben de düşündüm Kapalı'da bu kadar yavaş ilerlemiyordu prekast işleri.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yucel11

Hocam stadin uzun kenarina kanatlar kisa kenarin birine kartal kafasi birine bacaklari yerlestirme fikri nasil olur acaba
Önceden bende böyle birşey düşünüyordum.Aklıma getirdiniz maçı beklerken olduğu kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım.En azından fikir vermesi için paylaşıyorum. Sağlam birşey için üzerinde baya çalışmak lazım :)

http://i.hizliresim.com/WVzEoN.jpg

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Önceden bende böyle birşey düşünüyordum.Aklıma getirdiniz maçı beklerken olduğu kadarıyla birşeyler yapmaya çalıştım.En azından fikir vermesi için paylaşıyorum. Sağlam birşey için üzerinde baya çalışmak lazım :)

http://i.hizliresim.com/WVzEoN.jpg

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :super: :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Batu K.çetin

helal olsun mabedimizde çalışan kartallarımızı sarı baretleriyle maça götürmüşler.kaynak bjk tv maç önü programında fotosuda vardı.

Çevrimdışı FARUK

helal olsun mabedimizde çalışan kartallarımızı sarı baretleriyle maça götürmüşler.kaynak bjk tv maç önü programında fotosuda vardı.
  :)

Çevrimdışı izorlu85

Adamlar bize arifeyi gösterip bayramı göstermedi yine  ya  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Kartal Ç

Napalım canları sağolsun. Bu aşamaya kadar getirenler de onlar. İnsan liverpool gibi denizi geçip brugge deresinde boğulunca kızıyor tabi ama gencecik takımla oynamanın da böyle handikapları var. Şimdiye kadar ki emeklerine teşekkür edip stadımıza prekastımıza betonumuza geri dönelim. Bu gece eski açık rampada duvar veya tabla betonlaması var mı?

Çevrimdışı fatih06

Hayırlısı olsun,lig şampiyonluğu herşeyden önemli.Umarım bu ağır ezimet takım için bir tokat olur.Fenerbahçe maçı ya tamam ya devam maçı olacak.Slaven Biliç eğer derbiyide alamazsa tüm kredisi tükenir.

En çok Tolga'ya kızıyorum.Zorla golü çağırdı.Profösyonel bir kaleci böyle şeyler yapmaz.2.lig takımı kalecisi görüntüsü verdi Tolga.Cenk'i beğenmeyenler olabilir ama yıllardan beri saç baş yolduracak hata sayısı çok azdır.Yüreğini ortaya koyan bir insan.Feda sezonunda kaleyi ona vermedikleri için çok kızmıştım.

Bu akşamın 1.numaralı sorumlusu Tolga'dır bana göre.Takıma güven vermiyor,güveni geçin ha yedi ha yiyecek korkusu salıyor herkese.Lig maçlarındada az hatalı gol yemedi.Muslera bizde olsaydı eğer çok farklı olurduk.

Çevrimdışı rubi_tobin

Bu kotu gecede guzel bir haber vereyim az once stadin oradan gectim. Cati kirisi (adini bilmiyorum bu tek basina yere paralel olan direk ustundeki) takiliyordu. Disarida devasa bir vinc vardi.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ALBATROS

Bu kotu gecede guzel bir haber vereyim az once stadin oradan gectim. Cati kirisi (adini bilmiyorum bu tek basina yere paralel olan direk ustundeki) takiliyordu. Disarida devasa bir vinc vardi.

yeni bir vinç yani

Çevrimdışı FARUK

yeni bir vinç yani

dikkat çekmesi gereken kirişin takılıyor olması :)
o vinç seyyar içeri girilemediğinden dışardan işini yapıp gidiyor cengaver yazandır yüksek ihtimal

Çevrimdışı rubi_tobin

yeni bir vinç yani
Sanirim icerdeki cikamayacagina gore yeni. Buyuk ihtimal ilkinide bununla taktilar.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.