Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692530 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Ben San Mames falan anlamam daha bitmeden Kartal'ın yuvası Dünyanın en iyi stadı oldu :super:
@Yusuf Tunaoğlu 1. resmin filigramsız hali var mı süpermiş
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

bu kristal aksesuar da güzel ama ben kendi yapacağımız bir maket bekliyordum

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 19 Mart 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1 'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yucel11

Çevrimdışı serti67

Gökhan turkmenın bılgısıne gore yenı Açıkta bırakılan fılzlerrr yol ıcınmıss nası ole bıse olcak anlamadım kımseden bı bılgıde gelmedı bu konuda sanırım sonradan cıktı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı martin40

fotolar görünse sayacağım,siz de görünüyor mu?  :D

Mobilmisin ? .GIF fotograflar

Çevrimdışı Afyon Kartalı

fotolar görünse sayacağım,siz de görünüyor mu?  :D

1+2+2+2     +6+7 = 20 adet
TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

Mobilmisin ? .GIF fotograflar
mobil değilim ama herhalde kıstlamardan dolayı açılmıyor.

Çevrimdışı ahmetx

@Yucel11 hocamın çalışmasına bir de bu açıdan bakın .

Çevrimdışı ebabil

20 tane gayet iyi
bi de şu vinçler gitse

Çevrimdışı ekesicil

Paletli boynunu büykmüs. Ne zaman aksamdan boynunu bükse bidaki gün calismiyor..

Insallah yarin calisir

Günler artik uzuyor prekastcilar biraz fazla calissa olmazmi

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 18:21:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErmanS

@Yucel11 hocamın çalışmasına bir de bu açıdan bakın .

abi bu ne kadar guzel bi koltuk duzeni ya. sosyal medyada falan yaysak bi sinerjiyle yaptırılabilir mi acaba

Çevrimdışı Tolga

abi bu ne kadar guzel bi koltuk duzeni ya. sosyal medyada falan yaysak bi sinerjiyle yaptırılabilir mi acaba
Açıkçası kimsenin umutlarını kırmak istemem ama ne yaparsak yapalım koltuk düzeni bu şekilde olmayacaktır.

Hatta bana kalırsa koltuk düzeni çoktan belli olmuştur bile sadece açıklama yapılmıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Açıkçası kimsenin umutlarını kırmak istemem ama ne yaparsak yapalım koltuk düzeni bu şekilde olmayacaktır.

Hatta bana kalırsa koltuk düzeni çoktan belli olmuştur bile sadece açıklama yapılmıyor.

milletin moralini bozma yahu bizimkisi bir aşk hikayesi ...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hocam ufacık saksıya ağaç dikiyorlar kökler sorun çıkarmaz emin ol :)

Belli periyotlarda saksisindan cikarip kok budamasi yapman gerekiyor bonzai isinde.. o yuzden buyuk ebatli agaclara uygulamasi cok zor olur.:)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

milletin moralini bozma yahu bizimkisi bir aşk hikayesi ...
Tamam ses etmeden ben kenara çekiliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

neden olmasın sosyal medyanın gücü artık inkar edilemez yeter ki bizler bu işin ardına düşelim....