Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692532 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeşillendirilmeyeceğine bahse girerim. Türkiyede istersen site yap, istersen organize sanayi bölgesi, projelerin maketlerine bak, fotoğraflarına bak sanırsın, ormanlık alan içine yapılıyor. Sonra yapı ortaya bir çıkıyor, 2 ağaç, 2 çimen, köpeği gezdireceğin yer yok.  :lol:

İnşallah yeşillendirilir ne diyeyim. Orası zaten boş bir alan kullanışlı bir bölge değil bari gösterişli bir bölge olsun

Çevrimdışı Kartal Ç

İnşallah yeşillendirilir ne diyeyim. Orası zaten boş bir alan kullanışlı bir bölge değil bari gösterişli bir bölge olsun

alt kısmı beton olduğu için köklerinden dolayı ağaç dikilebileceğini sanmıyorum ama en azından çalı ve çim olmalı. hatta çalıları kartal veya beşiktaş amblemi şeklinde budayabilirler. kenar kısımlar için de bu kadar beton alanda bence duvar-bahçe en anlamlı iş olur.

Çevrimdışı Factatum

Yeşillendirilmeyeceğine bahse girerim. Türkiyede istersen site yap, istersen organize sanayi bölgesi, projelerin maketlerine bak, fotoğraflarına bak sanırsın, ormanlık alan içine yapılıyor. Sonra yapı ortaya bir çıkıyor, 2 ağaç, 2 çimen, köpeği gezdireceğin yer yok.  :lol:

Aynen.

Ben zemin, Taksim'deki gibi beton kalmasın istiyorum. En azından taş döşensin veya asfaltlansın.

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Bu forumda gerek paintleri, gerek fotoğrafları, gerek muhabbetleri gerekse de güzel bilgiler için bütün abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.4000 sayfanın hemen hepsini keyifle okudum. Yarın iskenderun da birliğime katılacağım. 6 ay sonra geldiğimde umarım stadımız zor da olsa bitmiş olur. Söylemek istediğim çok şey var aslında. Neyse allaha emanet olun abilerim, kardeşlerim. Sizi seviyorum. Saygılar
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu forumda gerek paintleri, gerek fotoğrafları, gerek muhabbetleri gerekse de güzel bilgiler için bütün abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.4000 sayfanın hemen hepsini keyifle okudum. Yarın iskenderun da birliğime katılacağım. 6 ay sonra geldiğimde umarım stadımız zor da olsa bitmiş olur. Söylemek istediğim çok şey var aslında. Neyse allaha emanet olun abilerim, kardeşlerim. Sizi seviyorum. Saygılar
Allah'a Emanet ol Hayırlı teskereler hocam
Vatan Sana Emanet Beşiktaş Bize Sağlıcakla Git Tez Gel  :) @Yigit Kerimoglu 

Çevrimdışı Altuğ

Hayırlı teskereler. Sağ salim git gel geldiğinde artık tribünde oluruz kimbilir  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

alt kısmı beton olduğu için köklerinden dolayı ağaç dikilebileceğini sanmıyorum ama en azından çalı ve çim olmalı. hatta çalıları kartal veya beşiktaş amblemi şeklinde budayabilirler. kenar kısımlar için de bu kadar beton alanda bence duvar-bahçe en anlamlı iş olur.

Hocam ufacık saksıya ağaç dikiyorlar kökler sorun çıkarmaz emin ol :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 16:15:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
askerlik biter stat bitmez :bigstar:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

içinde kalmasın söylede git  :evillol:

Çevrimdışı Serbestilker

Hayırlı teskereler kardeşim :steamed:  Açılışa yetişirsin  :halay:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 16:32:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
içinde kalmasın söylede git  :evillol:
son mesajını atıp askeriyeden içeri girdi telefonunu aldılar yazamaz artık :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralı alt prekastlar az kaldı #Sabret :D
yeni açıkla birleşmek üzere

Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği güney kale arkası ve maraton tribünde infaz edilmesine,

Geçmiş olsun... İBB macında 2 trubun kapalı yazık ya arrtık küfür edilmesin ya bu nedir arkadaş ya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği güney kale arkası ve maraton tribünde infaz edilmesine,

Geçmiş olsun... İBB macında 2 trubun kapalı yazık ya arrtık küfür edilmesin ya bu nedir arkadaş ya
Bu küfür olayı yeni stadımızda da olursa yuh derim artık. İnsanlar eşleriyle çocuklarıyla gelecek maçlara sadece gençler olmayacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

Birde ilgili trübünlerde olanların 1 maçlığına biletleri bloke edilmiş maça giremesinler diye bunu ilk defa duyuyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Ben San Mames falan anlamam daha bitmeden Kartal'ın yuvası Dünyanın en iyi stadı oldu :super:

Çevrimdışı arda

Hayırlı teskereler, güle güle git güle güle gel  :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

Ben San Mames falan anlamam daha bitmeden Kartal'ın yuvası Dünyanın en iyi stadı oldu :super:
:lol: :lol: :ok: :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ahmetx

çatı iskeleti benim yüklediğim fotodaki gibi ama burada sanki şeffaf iç halka var  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum