Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle1989

stata gidip su Prekastçılere tezahurat mi yapsak.??? Saldirsana saldirsana Bizim icin prekastleri yerlestirsene Prekastciler...!!!! :ebebe: :ebebe:   her yeni bir Prekaste Oley cekeriz arkasindan..  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar bugun iyi gidiyor aslinda eski acik alt donus bolumu baya toparlanmis yine eski acik loca prekastlari konuyor yeni acikta uste prekast konuyor nunlmarali alttada baya oldu prekastlar ay sonuna kadar bakalim ne ortaya cikacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stata gidip su Prekastçılere tezahurat mi yapsak.??? Saldirsana saldirsana Bizim icin prekastleri yerlestirsene Prekastciler...!!!! :ebebe: :ebebe:   her yeni bir Prekaste Oley cekeriz arkasindan..  :lol: :lol:
Ne zaman prekast diye bağırsak! Kursağımızda kalıyor!
Söylesene! Mühendis efendi! Vinçler niye çaalışşşmıııyoooorr!  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı BlackEagle1989

Prekastcilar bugun iyi gidiyor aslinda eski acik alt donus bolumu baya toparlanmis yine eski acik loca prekastlari konuyor yeni acikta uste prekast konuyor nunlmarali alttada baya oldu prekastlar ay sonuna kadar bakalim ne ortaya cikacak

Ay sonu gine bitmez cunku en fazla 10 kisi calisiyor beyaz Vinc ikici kat koymasi zorlascak geriye 2 vinc kaliyor buyuk siyah olan vincde cati isine girerse cok zor 16 gunde bitmesi.. ay sonu bitmesi icin ektradan personel ve vinc sart bence..

Çevrimdışı darkfather

bit artık ne olur ak düştü saçlarıma... karnım ağrıyor, sağlığım bozuldu... takımın ömrü uçaklarda, otobüslerde geçti. prekast çok yavaş gidiyor. kapalının prekastları çok çabuk bitmişti...

bit artık yahu... 15-16 sezonunun ilk maçına yetiş bari...

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 16 Mart 2015 (15:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiç çalışma yapılmıyo sanki of  :fkr:
Çatı bizim kanserimiz olacak. Şimdiden sakinleştirici yatıştırıcı ilaç stoğu yapmaya başlayın  :ebebe:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

küfekiler için elektrik tesisatı hazırlığı başlamış yeni açıkta en çok kolon orada var burayı döndük mü iş biter

@keremfrat1 eline sağlık kardeşim @Necmi abi teşekkürler

Çevrimdışı ozan062

bu bosluklar kesinlikle birseylerle doldurmak lazım boyle ham betonu kaplamak lazım
ben ilk baslarda cok buyutmuyordum ama bariz gorkuluyorki bi dekorasyon dusunulmeli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet92

bu bosluklar kesinlikle birseylerle doldurmak lazım boyle ham betonu kaplamak lazım
ben ilk baslarda cok buyutmuyordum ama bariz gorkuluyorki bi dekorasyon dusunulmeli

Reklam panoları koyarız bence oraya

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 16:20:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
boş alanlara kumpir,fast food ,tükürük köfte gibi hızlı tüketim büfeler olabilir mi acaba yan yana :acim:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

böyle tarihi resimlerle boydan boya çok güzel bir şey olabilir müze gibi olur orası istenirse

Çevrimdışı Efe

Evt fotolar harika stad bitise hizla ilerliyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

böyle tarihi resimlerle boydan boya çok güzel bir şey olabilir müze gibi olur orası istenirse

bir ara duvarbahçe şeklinde paylaşım olmuştu hatta email yazan bir arkadaşımız vardı belediyeye

bu arada paintin yakıyor  :evillol:

Çevrimdışı Haldun

çok güzel bi fotoşok olmuş tebriklerr  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

bir ara duvarbahçe şeklinde paylaşım olmuştu hatta email yazan bir arkadaşımız vardı belediyeye

bu arada paintin yakıyor  :evillol:
paintim şekil önümden çekil  :evillol: ya bence bahçeye falan gerek yok böyle daha iyi :D @FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

Prekastlar Nisan'ın ortasına kadar devam edecek anlaşılan. Bari çatı hızlansa  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir şey diyorsun

vvvvvvvvvvvvvvvvv
öneri ve istekleri bu sayfada paylaşıyoruz.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-oneri-ve-istekler/
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 17:25:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum