Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702914 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Stadın dışında böyle görkemli heykeller görmek istiyoruz

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydinlar Ankara yolculugu baslamadan once, sinava girecek tum arkadaslara basarilar diliyorum. Gonlunuze gore bir puan alirsiniz insallah.
Uyandirma servisine baslayalim @Necmi @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

Gunaydinlar Ankara yolculugu baslamadan once, sinava girecek tum arkadaslara basarilar diliyorum. Gonlunuze gore bir puan alirsiniz insallah.
Uyandirma servisine baslayalim @Necmi @bjk_mabet
Çayı demledim bekliyorum :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı yusuf koca

sınava girecek tüm kardeşlerime başarılar dilerim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese günaydın.Sınava  girecek tüm kardeşlerimize,tanıdıklarımıza başarılar.

Çevrimdışı serti67

günaydın ahalı sınava gırceklerre zıhın açıklığı dılerım statta sınav sebebıyle çalışma yokmu acaba cameradan çalışanlar görünüyor ama vınclerın alayı yatarda
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

günaydın ahalı sınava gırceklerre zıhın açıklığı dılerım statta sınav sebebıyle çalışma yokmu acaba cameradan çalışanlar görünüyor ama vınclerın alayı yatarda

Eski açık altta bir kaç kişi var ama ölçü alıyor gibiler

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi abi @MURAT abi @Geovan bi araçta mehmet oktay ve @zeki abi bi araçta Ankara yollarinda
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Sınava giren tüm KARTAL YÜREKLİLERE başarılar...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sınava giren tüm KARTAL YÜREKLİLERE başarılar...
Mabet  günaydın.Sen Ankaraya gitmedin mi  maça.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Altuğ

Almadan dönmeyin Ankara'dan. Sınava giren/girecek kardeşlerimize de başarılar diliyorum.

Çevrimdışı smtcglr

Ankara ya gidenlere hayırlı yolculuklar kazasız belasız cezasız.. inşallah güzel bi galibiyet alırız  :D

mabet stad da gelişmeler hakkında bizi biraz aydınlatsan  :iblush:

Çevrimiçi Kartal Ç

Günaydınlar. Bu eski açık önündeki kırmızı renkli üçgen çelik malzemeler nerede kullanılacak?

herkese başkent yolunda kazasız belasız iyi yolculuklar dikkatli sürün. Kendisi yada yakını sınava gireceklere de başarılar ve bol şanslar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yoldayız gidiyoruz
Maç ekibine çok selamlar.Almadan  gelmek yok ona  göre.   :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı cagdas44

Günaydınlar. Bu eski açık önündeki kırmızı renkli üçgen çelik malzemeler nerede kullanılacak?

herkese başkent yolunda kazasız belasız iyi yolculuklar dikkatli sürün. Kendisi yada yakını sınava gireceklere de başarılar ve bol şanslar.

Onlar perde beton kalıplarının desteği muhtemelen rampadan söküldü.

Sarı vinç çalışmaya başlamış, ufaklık ile paletli yatışta ama paletli için numaralı köşe tarafında hazırlık var gibi eniştelerden birisi semini düzenliyor. Sabah işin geç başlamasında sanırım yakıt sıkıntısı etkili oldu ortalıkta variller var, sabah görmemiştim

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla betonlandimi acaba bi foto gerek oradan ama bu gun stadta kimse yoktur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Eski acik tabla betonlandimi acaba bi foto gerek oradan ama bu gun stadta kimse yoktur

Eski  :alala: :icool:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Hava şartları bugün prekast işlerini engelliyor