Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

hadiyin @Çağrı  nın orayı basalım burda fazla konu dışı oldu @ALI RIZA  buraya gelecek diye tırstı temizlik yapmıyor ama dönüşü fene olacak gibime geliyor :o_o:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkadaşlar Oğlum yarın YGS sınavına girecek hepinizden dua bekliyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

hadiyin @Çağrı  nın orayı basalım burda fazla konu dışı oldu @ALI RIZA  buraya gelecek diye tırstı temizlik yapmıyor ama dönüşü fene olacak gibime geliyor :o_o:
@Necmi abi tırstı mı  :upto: :upto: :upto:
@Oktay abi  @ahmet türker abi  @Yunus Emre Dökmeci @Çağrı 
Konu dışılar serbest...! @Necmi abi   ellemeyeceğim ikili tartışmalar olana kadar...! Ben rahatım 100 sayfada yazsanız tek tek okurum 1 tane mesaj silmem...!
Ama tartışma olursa ise mesajı yollamadan uçururum...!  :bandit: :bandit: :bandit:
@Oktay full serbest  :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 00:17:34 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@Eyüp Emir abi Allah emeklerini boşa çıkartmasın...! Gönlüne göre versin..!

Çevrimdışı ahmet türker

kalbimiz oğlun ile başarılı olmasını dilerim.@Eyüp Emir kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bende giriyorum sınava yarın, Dualarınızı esirgemeyin :) Hayırlı geceler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 23:49:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
başarılar abi , Allah muvaffak etsin

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmet türker

Abiler bende giriyorum sınava yarın, Dualarınızı esirgemeyin :) Hayırlı geceler..
başarılı olmanı dilerim kardeşim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seneye gerçekten bütün stadlar harika olacak inşallah. Tabiki en güzel bizimki ama 5 büyüğün stadlari ve sivas antep de yetisir lig almanya ligi gibi olacak stadlar acisindan
Hocam Sizin biraz kafanız Karışık galiba :alala:
İsim @JoseDemba , Profil Fotosu Tolgay Arslan :D :evillol: :evillol:
Bi karar verin Hangisi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

sınava giren bütün kartallara başarılar.bu arada @Yusuf Tekeli  sınava gireceksen uykunu iyi al.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir Sabah kalkıp Foruma giriyoruz bakıyoruz , Hepimiz Yavru Kartalız :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Allah zihin açıklığı versin @Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe neredesin eski açık rampadaki tablaya beton var.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Necmi

Seneye gerçekten bütün stadlar harika olacak inşallah. Tabiki en güzel bizimki ama 5 büyüğün stadlari ve sivas antep de yetisir lig almanya ligi gibi olacak stadlar acisindan
5 büyük kim  :alala: Türkiyede bir tane büyük var öyle şampiyon olmakla büyük olunmuyor Büyüklük başka bir şey önce Beşiktaşın tarihini bir oku sonra diğer büyük dediğin 4 takımın gerçekten büyük nasıl olunurmuş gör bizden sonra bu ünvanı hak edebilecek tek takım fenerdir. Başka yok. Biz cephede şehit olurken işgal kuvvetleriyle futbol maçı yapanlara bu gün büyük denmez gs ye büyük demek Beşiktaşada Fenerede hakarettir. Diğer ikisini saymıyorum bile herhalde söylerken dilin sürçtü. @JoseDemba

Çevrimdışı Tolga

Sınava girecek olan herkese başarılar dilerim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

bu arada yarın sınava girecek tüm kartalların Allah zihinlerini açık etsin @Yusuf Tekeli  sakın sınavdada kendini kaybedip küfürleri dizme bak herkes benim kadar sabırlı davranmaz bilesin

Çevrimdışı halvetifarazi

yarın sınava girecek tüm kardeşlerime şans dilerim.

Çevrimdışı Ali Aba

arkadaşlar işten yeni geldim bugün sınava girecek tüm arkadaşlara ve ögrenci kardeşlerime başarılar
dualarım sizlerle

Çevrimdışı Deniz

Su prekastlari neden bitirmiyorlar cok canim sıkılıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Su prekastlari neden bitirmiyorlar cok canim sıkılıyor
@ALI RIZA ayrıntlı anlatıcak gelsin bi hele  :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ayrıntlı anlatıcak gelsin bi hele  :)
Diyorsun gece 03.00 illa  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: @bjk_mabet mimarı bulun bana mimar efendiyi...! Orta çizgiye çıkış kapısı soracagım taraftarın sesi olarak  :bandit: :bandit: :bandit: