Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Akyazı Locası :kop: :kop: :kop:
İlk BaşTa Fena değil gibi geldi ama O ÇEKYATı görünce istemsizce gülmeye başladım :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 17:20:06 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Necmi

Akyazı Locası :kop: :kop: :kop:
İlk BaşTa Fena değil gibi geldi ama O ÇEKYATı görünce istemsizce gülmeye başladım :evillol: :evillol:
alt tarafı maç izleyecekler ne olması gerekiyorki gayet yeterli işte İstanbuldaki stadlarla bir tutmak yanlış burası başka bir dünya oraya ordaki insanın gözüyle görmek gerekiyor modern bir stada kavuşuyorlar bu trabzon için çok şey ifade edecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

alt tarafı maç izleyecekler ne olması gerekiyorki gayet yeterli işte İstanbuldaki stadlarla bir tutmak yanlış burası başka bir dünya oraya ordaki insanın gözüyle görmek gerekiyor modern bir stada kavuşuyorlar bu trabzon için çok şey ifade edecek
Abi Zaten Dizayn Fena değil , Beni bitiren Çekyat oldu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

trabzonlularla fazla dalga Geçme inşaatında müteahhitliğinde dekorasyonunda en âlâsını bilirler bide her gördüğün koltuğu cekyat zannetme

Çevrimdışı Necmi

ne koyacaklardı karyolamı koltuk koymuşlar işte daha ne olsun bizde farklı bir şeymi var sanki bizdede emin ol çoğu loca sahibi değiştirecektir eşyaları 3 yıl onların ona göre dizayn ederler

Çevrimdışı Necmi

trabzonlularla fazla dalga Geçme inşaatında müteahhitliğinde dekorasyonunda en âlâsını bilirler bide her gördüğün koltuğu cekyat zannetme

çek yat koltuktan pahalı zaten  :D  vodafonda locam olsa bütün günümü orda geçiririmson limite kadar kullanırım herhalde :evillol: deplasman maçlarınıda orda izlerim gecenin bir vakti evemi gideceğiz yatarız orda :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

bak kardeşim sana bir abi nasihatı hayatın boyunca hiç kimsenin imkanlarıyla alay etme herkes bir şeylere ulaşabilmek için emek harcıyor kimisi azınla yetinmek zorunda kalır kimisi fazlasıyla bu hayat herkese eşit davranmıyor bir şeyi kesin unutma biz Beşiktaşlıyız insanarın zaafıyla imkansızlıklarıyla dalga geçmeyiz Trabzonluların tercihi değil bu devlet yapıyor veriyor eminim teslim aldıktan sonra bazı şeyleri kendi imkanları doğrultusunda istedikleri gibi yapacaklardır birde o stad trabzonun değil Türk halkına aittir yani kendi malınla dalga geçiyorsun aslında o stad bizden alınan vergilerle yapılıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Seneye çok güzel statlarda oynanacak lig. Bizimki en güzeli olacak.

Çevrimdışı Oktay

çek yat koltuktan pahalı zaten  :D  vodafonda locam olsa bütün günümü orda geçiririmson limite kadar kullanırım herhalde :evillol: deplasman maçlarınıda orda izlerim gecenin bir vakti evemi gideceğiz yatarız orda :ebebe:
yazın ne eser orası açıcaksın locanın camını sonuna kadar serin serin uyuyacaksın ;)

Çevrimiçi Kartal Ç

yazın ne eser orası açıcaksın locanın camını sonuna kadar serin serin uyuyacaksın ;)

bi de gece fıskiyeleri açarlar su sesiyle mis gibi. yalnız loca kapısına kayan sineklik yapmak lazım sivriler yer adamı :D

Çevrimdışı Oktay

bi de gece fıskiyeleri açarlar su sesiyle mis gibi. yalnız loca kapısına kayan sineklik yapmak lazım sivriler yer adamı :D
gece bunaltımı geldi giy şortu fıskıyenin altına gir mis gibi serinle ;)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hergün 3-5 prekastla haziranda ancak bitirilik prekastlar.

Yeni açık otopark da çarşamba- Perşembe biter.

İşimiz allaha kalmış, bol bol sabır çekeceğiz prekastlar için.

Çevrimdışı Oktay

Şimdiden söylüyorum gs bugün 1-1 berabere kalacak yarın Ankara'ya liderliği almaya gideceğiz

Çevrimdışı Necmi

Şimdiden söylüyorum gs bugün 1-1 berabere kalacak yarın Ankara'ya liderliği almaya gideceğiz

hemide seninle :nerd:

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık rampadaki tabla betona hazırmış @Oktay .(stad ile ilgili yazdığını görmek kısmet olmayacak galiba.  :kop:  :kop:  :kop: )

Çevrimdışı Oktay

eski açık rampadaki tabla betona hazırmış @Oktay .(stad ile ilgili yazdığını görmek kısmet olmayacak galiba.  :kop:  :kop:  :kop: )
Ahmet abi benim raporum var alirıza doktordan;) ne yazarsa karışmayın dedi;)

Çevrimdışı Türkay

Duyuralım:

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber
Beşiktaş sponsoru Beko ile harika bir reklam daha çekti. 19.03.2015'te yayına girmesi bekleniyor.

Bu arada vodafone ile sponsorluk hakkında söyleşi yapılmış ben görmemiştim görmeyenler için:

http://www.marketingturkiye.com.tr/content/sponsorlu%C4%9Fun-kitab%C4%B1n%C4%B1-yaz%C4%B1yor-0
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi benim raporum var alirıza doktordan;) ne yazarsa karışmayın dedi;)

@ALI RIZA perşempe günü maça geleceği için konu dışı yazılara izin verdi ,gelene ağam gidene paşam diyor ,ama @KUMANOVALI ve saz arkadaşları perşembeye hazırlık yapıyor  :tyson: :kar: :s19: @Oktay kardeşim ,maç içinde maç yapılacak gibi geliyor bana. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimiçi Kartal Ç

senin 1-1 lik skor yattı 2-2 ye güncellicen mi  :D

Çevrimdışı Oktay

senin 1-1 lik skor yattı 2-2 ye güncellicen mi  :D
buz gibi penaltıyı vermedi döndü gol oldu Bülent Yıldırım Türkiye cumhuriyetine gelmiş geçmiş eyyamın feriştahını yapan tek hakem
Bukadarda yüz ifadesinden Galatasaray'ı her türlü kollarım dermi bi hakem

ysariusta

• Ziyaretçi

maçla ilgili sayfamız var @Oktay bey bekleriz. olmadı @Çağrı ya bildiririz durumu.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 20:34:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maç zamanları kimin maçı varsa o kelimeleri bloklayacağım en güzeli o olacak  :akuma:  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yalçın

Keske federasyon zorunluluk getirse de tum stadlar hybrid cim olsa.. O zaman cok sey daha guzel olur, mesela futbol bile daha goze hos gelir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba