Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA kardeşim gel sen vazgeç. Maç öncesine kadar takıl. Maça girerken sana vip den falan bilet alalım. Git paşa paşa seyret çıkışta yine alırız seni. Yoksa güzel bir hoşgeldin yapacaklar
@ahmet türken abi bilmiyorum artık :) orada güzel fasıl geçecekler...! Sağlamlaştıryorum :) @bjk_mabet ten önce davransam problem kalmıyor aradaki dengeyi sağlarım  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı FARUK

lınc edılmeyı gectımde orası nasıl halledılecek ogrensek ııdı aklıda kalmaması acısından :)

hocam 2.sıra bir ytong çekilir yada panelle kapatılır oralar
iç kısımda çok fazla wc var ve şuan görünmüyor hiçbir atıksu borusu

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Şuan prekast isleri suruyor numarali uste tam olarak ne zaman gececekler bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

İşte @Melekcik Kupa kızını Maça Papazına bırakıyorlar...! 22 Mart 2015 Pazar günü Forum düşünsün...!  :upto: :upto: :upto: :upto:
Foruma nükükleer bomba geliyor kaçın @ALI RIZA  :kop: :kop: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı BlackEagle1989

Prekastcilar bugun iyi calisir insallah su rampada bitsede iceriye prekast girse artik

Yeni acik otoparktan girme sansi yok mu? sonucta ordaki rampalar bitti..  :alala:

Çevrimdışı Efe

Yeni acik otoparktan girme sansi yok mu? sonucta ordaki rampalar bitti..  :alala:
ordan iceri malzeme sokmazlar bence eski acik arka kismdan tek tek te alabilir paletli iceri ama ilk su icerideki prekastlar bitsin o zamana kadar rampada acilir belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Şuan prekast isleri suruyor numarali uste tam olarak ne zaman gececekler bakalim

yarım saat kadar önce sarı vinç yeniaçık kenarıda duran balkon prekastlarında düzenleme yaptı aslında ama öğleden sonra bakalım ilk balkon konacakmı numaralıya

Çevrimdışı BlackEagle1989

ordan iceri malzeme sokmazlar bence eski acik arka kismdan tek tek te alabilir paletli iceri ama ilk su icerideki prekastlar bitsin o zamana kadar rampada acilir belki

aynen icerde zaten yeterince var. isteseler numarali alt bugun biter..

Çevrimdışı Easthanbool

Konu dışı mesajlardan sürekli dem vuran yetkili abiler tam 4 sayfaya yakın konu dışı okudum bilginize   :money:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bu yeni açığa konulan kamera canlı yayın için mi ?

Çevrimdışı Necmi

bildiğim kadarıyla 450 kişi var

450*50 : 22.500 tl

bizim başkanın işi değil bu
kesin sponsor  :biggrinking:
bizim başkan onları kaçak sokar demedi deme

Çevrimdışı Necmi

Konu dışı mesajlardan sürekli dem vuran yetkili abiler tam 4 sayfaya yakın konu dışı okudum bilginize   :money:
:utan :utan :utan

Çevrimdışı Deniz

Canli yayin icin oldugunu sanmiyorum belgesel icin olabilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

hayir guvenlik kamerasi :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

İşte bu haykırın isyanınızı belirtin @Easthanbool ben gecen demiştim karışmayacagım konu dışılara  :bandit: kavga tartısma olursa karısım demiştim...! Eğer problem oluyorsa Konu dışılar tekrar el atabilirim  :ishock: :ishock:
@Necmi abi  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı serti67

hocam 2.sıra bir ytong çekilir yada panelle kapatılır oralar
iç kısımda çok fazla wc var ve şuan görünmüyor hiçbir atıksu borusu
bısekılde kapatılacaktır ole bırakılmaz zaten
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı smtcglr

prekastlar iyi gidiyor bu aralar maşalllah diyelim  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmet türker

lütfen konu dışı yapma kardeşim . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SeMiHReX

Arkadaşlar numaralıdaki vinç ve numaralı-yeni açık arasındaki vincin işi tamamen bitti dimi.çünkü perde betonlarda atıldı.Bunların sökülmesi için rampanın açılmasımı bekleniyor?
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone