Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704976 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

yoo paraşütsüz atarız 4 saniyelik bir çekim olur ama gösterim rekorları kırar gider ayak foruma bir katkı @ALI RIZA yanlış anlama :bandit:
Hakkıyla olsun el birliği ile @Necmi abi askere uğurlar misali olsun :) 1 sn 1 saniyedir

Çevrimdışı Efe

İçimizdeki Mima(i)rlandalı kim acaba  :evillol: :evillol:
@Efe derim gardaş gel hele derdin davan ne derim  :kop: :kop:

sen gelde bırak mimarı falan bjk_mabet zaten ifadeni alacak @Necmi abi alacak ikisi yeter zaten sana bize yer kalmaz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

mimarda alirızayı bekliyor olabilir.güzel kafayla hemde :lol:
:alala: :alala: Demek bekliyor  :bandit: :bandit: @MURAT abi @Necmi abi de ses çıkmadıgına göre pusuya yatmış  :kar: :kar:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen gelde bırak mimarı falan bjk_mabet zaten ifadeni alacak @Necmi abi alacak ikisi yeter zaten sana bize yer kalmaz :evillol:
Hani İfade Özgürlüğü vardı  :alala: :alala: Hep tehtid hep vurma kırma hiç sevecen yaklaşmıyorsunuz @Efe  :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimiçi Necmi

Ne yaptı etti sonunda Girdi ama @Necmi abi
@SDemirsoy daki azim kimsede yok , Napıp edip biyerlerden Kanal buluyor :bandit:
yok ya @Yunus acıdıda tuttu elinden soktu yoksa daha çok dolaşırdı süzerin etrafında ben ne zaman gitsem @SDemirsoy u yakalıyordum oralarda süzerle palatonik bir aşk yaşıyor :kop: ama hakkınıda yemeyelim stada sızmakta usta adam süzere girme mücadelesi verirken stada girmenin yollarını buldu bir garip dünya süzere çıkmak istiyor stad resmi çekmek için ama çıkamıyor membanın kaynağına giriyor ama genede tatmin olmuyor o süzere çıkılacak :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

:alala: :alala: Demek bekliyor  :bandit: :bandit: @MURAT abi @Necmi abi de ses çıkmadıgına göre pusuya yatmış  :kar: :kar:
Esas sen maci dusun @ALI RIZA her golde millet senin tepende, yumruklar mi tekmeler mi artik ne gelirse @Geovani  bile gol oldugunda en altta kaldiysa seni dusunemiyorum bile.

Çevrimdışı Efe

Hani İfade Özgürlüğü vardı  :alala: :alala: Hep tehtid hep vurma kırma hiç sevecen yaklaşmıyorsunuz @Efe  :kuserim :kuserim :kuserim
:outtahere: @ALI RIZA temsili  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

olurmu gel gel bak seni nasıl seveceğim :-*

Çevrimdışı ALI RIZA

yok ya @Yunus acıdıda tuttu elinden soktu yoksa daha çok dolaşırdı süzerin etrafında ben ne zaman gitsem @SDemirsoy u yakalıyordum oralarda süzerle palatonik bir aşk yaşıyor :kop: ama hakkınıda yemeyelim stada sızmakta usta adam süzere girme mücadelesi verirken stada girmenin yollarını buldu bir garip dünya süzere çıkmak istiyor stad resmi çekmek için ama çıkamıyor membanın kaynağına giriyor ama genede tatmin olmuyor o süzere çıkılacak :kop: :kop:
:kop: :kop: kahkaha attım resmen  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Esas sen maci dusun @ALI RIZA her golde millet senin tepende, yumruklar mi tekmeler mi artik ne gelirse @Geovani  bile gol oldugunda en altta kaldiysa seni dusunemiyorum bile.
@ahmet türker abiyi kollasın yanında yamacında kalsın gerçi ben denedim o işi ama yanından süpürdüler beni :o_o:

Çevrimdışı ALI RIZA

o tehlikeli gol saniyesini 1 sn önceden fark ediyorum zıplarım mabet üstüne  :kop: :kop: @KUMANOVALI benden sonra üstte olursa o zaman kötü

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abiyi kollasın yanında yamacında kalsın gerçi ben denedim o işi ama yanından süpürdüler beni :o_o:
@MURAT kardeşim ile ikimizin arasına gelsin diyecem ama bu sefer biz tehlıkeye girecez @ALI RIZA yı süpürelim derken bizi de süpürecekler ,bizim yanımız olmaz  :kuserim :kuserim

Çevrimdışı ahmet türker

o tehlikeli gol saniyesini 1 sn önceden fark ediyorum zıplarım mabet üstüne  :kop: :kop: @KUMANOVALI benden sonra üstte olursa o zaman kötü
bir de @Geovani var onu sakın unutma  :iscrewy:  :iscrewy:  :super:  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

bir de @Geovani var onu sakın unutma  :iscrewy:  :iscrewy:  :super:  :super:
Hayranım ona...! @Geovani abiye  :super: :super: Salı az kaldı 3 gün sonra oradayım

Çevrimdışı ahmet türker

Hayranım ona...! @Geovani abiye  :super: :super: Salı az kaldı 3 gün sonra oradayım
sana iyi bir haberim var @KUMANOVALI maça gelmiyormuş büyük bir badire atlattın ,gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun mu . :kop:  :kop:

Çevrimiçi Necmi

sen merak etme sen gol olacağını anladığın zaman biz zaten stadda yumak halinde oluyoruz sen goooll dediğinde aslında o an biz çözülmeye uğraşıyoruz fotoda görmedinmi bizim Başkan liverpool maçında penaltının kaçtığına sevinirken tv de daha penaltı atılmamıştı :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

sana iyi bir haberim var @KUMANOVALI maça gelmiyormuş büyük bir badire atlattın ,gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun mu . :kop:  :kop:
hadi ya  :o_o: ben kendimi ona siper ediyordum

Çevrimdışı ahmet türker

hadi ya  :o_o: ben kendimi ona siper ediyordum
yok beş dakika nefes alsın diye öyle söyledim , @KUMANOVALI şimdiden @ALI RIZA için hazırlıklara başlamış . :kop:  :kop:  :kop:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 01:51:39 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

biz @bjk_mabet  le yanyana gelmeden nedense gol atamıyoruz baktım gol olmuyor kendimi feda ediyorum zaten ne zaman gol olsa en tehlikeli bölgedeyim :o_o:

Çevrimdışı Geovani

@ALI RIZA kardeşim gol anında ruhunu teslim edercesine kendini bırak ortaya  :D bi an şalterler gidip gelecek liverpool maçında son penaltı kaçtığında sağ sol bacağıma iç organlarıma kadar kramp girdi abartmadan söylüyorum ciddi idman yapıyorum kaç senedir, böle bi kramp görmedim...
Diyar bekirlerden can kardeşimiz geliyor tırsıttırmayın abiler  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

biz @bjk_mabet  le yanyana gelmeden nedense gol atamıyoruz baktım gol olmuyor kendimi feda ediyorum zaten ne zaman gol olsa en tehlikeli bölgedeyim :o_o:
O zaman @Necmi abi ben araya girmeyeyim uzaktan izleyeyim  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA kardeşim gol anında ruhunu teslim edercesine kendini bırak ortaya  :D bi an şalterler gidip gelecek liverpool maçında son penaltı kaçtığında sağ sol bacağıma iç organlarıma kadar kramp girdi abartmadan söylüyorum ciddi idman yapıyorum kaç senedir, böle bi kramp görmedim...
Diyar bekirlerden can kardeşimiz geliyor tırsıttırmayın abiler  :D
Antrenmanları severim  :evillol: İşte darbeler alışığız dış mihraplar sağolsun bol bol gaz yağdırıyorlar  :evillol: :evillol:
Maca gelenler listesini temiz e çekip ekip kurup sistemi ona göre ayarlayıyım Yanıma Mabet Komanovalı sağlam almışım Ön taraf önemli  :bandit: :bandit: