Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Bi şansımı deniyim dedim abey @ALI RIZA  :lol: :lol:

mimar kapıların hepsine @ALI RIZA giremez işareti koydurmuş yani stada paraşütle atlayarak girecek  :You_Rock_Emoticon: :djsmile: :mj: :tyson: :angryrazz:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Yav @Fatih düşünebiliyor musun ? giremeyeceğimi  :kop: :kop:
@Fatih in düşünmesine gerek yokki ben düşünebiliyorum  @bjk_mabet  inde düşünmesini sağlarım  :kop: :kop: :kop:
stadın çevresinde dolanır dolanır yalanırsın :nargile: hele sen biraz daha orta merdiven de mimar de sen devam et :naughty:

Çevrimdışı ZEKI

@Fatih in düşünmesine gerek yokki ben düşünebiliyorum  @bjk_mabet  inde düşünmesini sağlarım  :kop: :kop: :kop:
stadın çevresinde dolanır dolanır yalanırsın :nargile: hele sen biraz daha orta merdiven de mimar de sen devam et :naughty:
Parasutler benden @ALI RIZA ama atlamadan once @Necmi abinin kamerayida al havadan cekim yaparsin.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Fatih

Parasutler benden @ALI RIZA ama atlamadan once @Necmi abinin kamerayida al havadan cekim yaparsin.
Yuhhh be arkadaş... O durum da bile hala stadın fotoğrafını düşünüyorsunuz... @ZEKI abi  :D :D :D :D :D :D

Çevrimiçi Necmi

ama süzere çıkmak için sakın @SDemirsoy dan yardım isteme sana bir sır vereyim o kendisini bile sokamıyor daha :evillol: @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

süzere  çıkartmakta @SDemirsoy  dan hoş kendisi zor çıkıyor ama olsun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yuhhh be arkadaş... O durum da bile hala stadın fotoğrafını düşünüyorsunuz... @ZEKI abi  :D :D :D :D :D :D
@Fatih hazir havada bizden birisi var,  biri vurup indirene kadar cektikleri kar  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Öncelikle Yunus a cevap vereyim...!
Mimar efendi o gün stat a gelecek...!  :money: :money:
Başkan gelmesede olur...!  :us: :us:

Çevrimdışı Efe

ama süzere çıkmak için sakın @SDemirsoy dan yardım isteme sana bir sır vereyim o kendisini bile sokamıyor daha :evillol: @ALI RIZA
aynı düşüncedeyiz her zaman ki gibi abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yoo paraşütsüz atarız 4 saniyelik bir çekim olur ama gösterim rekorları kırar gider ayak foruma bir katkı @ALI RIZA yanlış anlama :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam boşa gitmesin diyorsun Hallederim ipucuyu da aldım  :evillol: :evillol:

Ne yaptı etti sonunda Girdi ama @Necmi abi
@SDemirsoy daki azim kimsede yok , Napıp edip biyerlerden Kanal buluyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

Öncelikle Yunus a cevap vereyim...!
Mimar efendi o gün stat a gelecek...!  :money: :money:
Başkan gelmesede olur...!  :us: :us:

mimar gelirse stada hiç sokmaz anca dışarıda konuşursun adama bu kadar laf söyledin  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Eee bu iş böyle Boşa atlama olmaz emek olacak  :kop: :kop: Emek çekimi de olacak  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy  :upto: :upto: :upto:
@Necmi abi o işi artık @ZEKI hocam halleder  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

yoo paraşütsüz atarız 4 saniyelik bir çekim olur ama gösterim rekorları kırar gider ayak foruma bir katkı @ALI RIZA yanlış anlama :bandit:
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHHAAHHAHAHAHAHH  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

mimarda alirızayı bekliyor olabilir.güzel kafayla hemde :lol:

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy  :upto: :upto: :upto:
@Necmi abi o işi artık @ZEKI hocam halleder  :evillol: :evillol:

nasıl olsa paraşutte zeki abiden sana sadece atlamak kalıyor  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

mimar gelirse stada hiç sokmaz anca dışarıda konuşursun adama bu kadar laf söyledin  :D
İçimizdeki Mima(i)rlandalı kim acaba  :evillol: :evillol:
@Efe derim gardaş gel hele derdin davan ne derim  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi