Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707013 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi hasankale

Bugün numaralı alt tarafa baya prekast koyulmuş gibi geldi bana yanlış mı görüyorum.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bugün numaralı alt tarafa baya prekast koyulmuş gibi geldi bana yanlış mı görüyorum.
evet yanlış görüyorsun

Çevrimdışı SDemirsoy

paletli yeni açık üstteki  prekastaları zemine istifliyor sanki

Çevrimdışı Efe

@Efe  hocam sanırım kulağına bazı süprizlerin haberi gelmiş ama yaa erken diye yada kesinlik kazanmadı diye pek acık vermiyorsun.  :us: :money: Neyse #Sabret diycez bekleyip görücez cimler rulo mu olacak, yaz ekimi mi olacak.
yok herangibi duyum yok ama tarihlerle ilgili bilgim var burda aciklayamam cimden anlamam sadece rulo halinde gelmesi bir tahmin hizli olmasi acisindan ama ne yapacaklar bilmiyorun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Mart 2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok herangibi duyum yok ama tarihlerle ilgili bilgim var burda aciklayamam cimden anlamam sadece rulo halinde gelmesi bir tahmin hizli olmasi acisindan ama ne yapacaklar bilmiyorun
Efe o tarihlerin neler olduğunu az çok tahmin ediyorum ve inandırıcı olmadığı görüşündeyim mevcut durumda. Bunları belli yerlere sunuyorlar ve gidip 2015 ekim kasım yazacak değiller. Sonuçta bir iş planı çıkarmak zorundasın. O bakış açısıyla değerlendirilmesi görüşündeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bundan 5000 yıl önce Eski Mısır da Keops Piramidi nin ihalesini alan firma herbiri yaklaşık 10 ton ağırlığındaki 2 300000 taşı vinç kullanmadan üst üste yığarak 164 metre yüksekliğinde ki yapıyı yapmış.  bizim prekastçılara duyurulur...
İhale derken :alala:

Çevrimdışı ErsinA.

Teşekkürler @Mehmet

Keşke başka birşey isteseymişim... İkinci çatı kirişi de gelsin artık...

Çevrimdışı alperrr

la adam hala sallıyo la ya. şimdi uçtu efenin aklındakini de tespit etmeye başladı. uçan adam sabrinin forum versiyonu herif.

Çevrimiçi Necmi

Efe o tarihlerin neler olduğunu az çok tahmin ediyorum ve inandırıcı olmadığı görüşündeyim mevcut durumda. Bunları belli yerlere sunuyorlar ve gidip 2015 ekim kasım yazacak değiller. Sonuçta bir iş planı çıkarmak zorundasın. O bakış açısıyla değerlendirilmesi görüşündeyim.
iyide burda ne konuşacağız o zaman inanıp inanmamak tamamen insiyatife kalmış bir şey ama burda resmi olanı söylemek zorundayız ha uyabilirler veya uyamazlar sarkar ama sonuçta her firmayla mutabakat oluşturulmuş bir iş planı varsa bunun tartışması olmaz biri gecikse bu hepsine yansır ama nihayetinde firmalar şu tarihde başlayacağım şunu şu tarihde yapacağım şu tarihdede bitireceğim diyorsa bizim bunun üzerinde konuşmamız yanlış bilgi verdiğimiz anlamına gelmez sonuçta bir yerlerden uydurmuyoruz bizde aldığımız bilgi üzerinden konuşuyoruz bu yanlışda olabilir farklı sebeplerden gecikmede olabilir ama farazi bir şekilde bu bitmez şöyle olur böyle olur diyemeyiz bekler ne kadarına uyuldu görürüz @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

la adam hala sallıyo la ya. şimdi uçtu efenin aklındakini de tespit etmeye başladı. uçan adam sabrinin forum versiyonu herif.
Biraz üslubuna dikkat et saygısızlık ettiğin kişi bir Beşiktaş taraftarı ve bu tip konuşmaları sıkça yapıyorsun burası Beşiktaş forumu ve burda Beşiktaşlılar yazıyor ve gerekli saygıyı hak ediyorlar yazılanlar memnun etmiyorsa okumazsın ama burda kimseyi taciz etme hakkına sahip değilsin @alperrr

Çevrimdışı ahmetx

biraz hesapta yanlışlık yaptım diye uyardı arkadaşlar iki kale arkası 4000 koltuk farkı tahmini sözlerimdi ama hesaplar biraz daha fazla gösteriyor doğru birde hesap yaparken minimum değerleri aldım üst kat köşedeki kayıpları falan koydum hesaplara ama bir şeyi atlamışım eski açık düşüp düz devam ediyor orda köşe kaybı yok bilakis artı var gece uyku sersemliği düşünemedim eski açık sanırım 10000 den fazla bir sayıda ben 9500 hesaplamışım :D iki kale arkası hemen hemen 25000 koltuk kapasitesine ulaşıyor 3 aşağı 5 yukarı yani bu bakış açısıyla verdikleri 41903 koltuk kapasitesi doğru gibi duruyor ama bunun içinde loca ve 1903 tribün yok mesela 1903 tribün 650 gösterdim ama proje 736 diyor toplamda 2583 ediyor yani benim verdiğim en minimum değerler hesap edilerek alınmış rakamlar

localar +1903 tribünü= 1847 değil mi @Necmi abi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 13 Mart 2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

kapalida kufekiler harika gorunuyor ayrica eski acik tablada isler ilerlemis pazar beton olur diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

10-13 mart arası eski açık - numaralı arasındaki bölge

böyle bakınca pek ilerleme olmamış görünüyor  :bawling:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide burda ne konuşacağız o zaman inanıp inanmamak tamamen insiyatife kalmış bir şey ama burda resmi olanı söylemek zorundayız ha uyabilirler veya uyamazlar sarkar ama sonuçta her firmayla mutabakat oluşturulmuş bir iş planı varsa bunun tartışması olmaz biri gecikse bu hepsine yansır ama nihayetinde firmalar şu tarihde başlayacağım şunu şu tarihde yapacağım şu tarihdede bitireceğim diyorsa bizim bunun üzerinde konuşmamız yanlış bilgi verdiğimiz anlamına gelmez sonuçta bir yerlerden uydurmuyoruz bizde aldığımız bilgi üzerinden konuşuyoruz bu yanlışda olabilir farklı sebeplerden gecikmede olabilir ama farazi bir şekilde bu bitmez şöyle olur böyle olur diyemeyiz bekler ne kadarına uyuldu görürüz @Serhat Akkaya
Kaba inşaat tarafında bu tecrübeleri yaşadık ve çatı konusunda yaşamamamız için hiç bir sebep yok aynı şekilde tam tersi için de bir sebep yok ama geçmiş tecrübeler o planların hep sarktığını gösteriyor abi. Ki en başından beri söylüyorum çatı kısmı bu stadın en bilinmez ve en zorlayıcı kısmı olacak.
Asla yanlış bilgi verildiği görüşünde değilim sizin tarafınızdan ki siz olanı söylüyorsunuz. Ben firmaların verdiği sözlerin ve bu iş planlarının inandırıcı olmadığı görüşündeyim.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:10:08 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

10-13 mart arası eski açık - numaralı arasındaki bölge

böyle bakınca pek ilerleme olmamış görünüyor  :bawling:

Eline sağlık. numaralı içinde böyle bir çalışma güzel olur...

Çevrimiçi Necmi

localar +1903 tribünü= 1847 değil mi @Necmi abi?
147 loca var minimum 8 kişilik hepsi böyle olsa bu rakam oluyor ama çoğunluğu daha büyük localar o yüzden o rakama 1903 tribün dahil değil sanırım
1176 + 650 = 1826 ederki bunda bir yanlışlık var gibi duruyor  @ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

bu 2. saygısız mesajın üslubuna dikkat et @alperrr

Çevrimdışı alperrr

Biraz üslubuna dikkat et saygısızlık ettiğin kişi bir Beşiktaş taraftarı ve bu tip konuşmaları sıkça yapıyorsun burası Beşiktaş forumu ve burda Beşiktaşlılar yazıyor ve gerekli saygıyı hak ediyorlar yazılanlar memnun etmiyorsa okumazsın ama burda kimseyi taciz etme hakkına sahip değilsin @alperrr
mesaj silindi
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:21:48 Necmi ]

Çevrimdışı serdart

Eline sağlık. numaralı içinde böyle bir çalışma güzel olur...

aslında günü gününe sabahları (ışık ters gelmesin diye) ekran görüntüsü alayım diyorum ama unutuyorum sonra ya da işler çok oluyor.

bu da kapalı tarafı

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:09:08 serdart ]

Çevrimdışı ozan062

biraz hesapta yanlışlık yaptım diye uyardı arkadaşlar iki kale arkası 4000 koltuk farkı tahmini sözlerimdi ama hesaplar biraz daha fazla gösteriyor doğru birde hesap yaparken minimum değerleri aldım üst kat köşedeki kayıpları falan koydum hesaplara ama bir şeyi atlamışım eski açık düşüp düz devam ediyor orda köşe kaybı yok bilakis artı var gece uyku sersemliği düşünemedim eski açık sanırım 10000 den fazla bir sayıda ben 9500 hesaplamışım :D iki kale arkası hemen hemen 25000 koltuk kapasitesine ulaşıyor 3 aşağı 5 yukarı yani bu bakış açısıyla verdikleri 41903 koltuk kapasitesi doğru gibi duruyor ama bunun içinde loca ve 1903 tribün yok mesela 1903 tribün 650 gösterdim ama proje 736 diyor toplamda 2583 ediyor yani benim verdiğim en minimum değerler hesap edilerek alınmış rakamlar

okurken gram yazılara bakmadım:D sadece sayıları gordum
ve abi sen bize sunu soyle, yukselme ihtimali yok yani dimi dedikleri gibi?
yani 45 e gelmesi bile zor
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:13:46 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

okurken gram yazılara bakmadım:D sadece sayıları gordum
ve abi sen bize sunu soyle, yukselme ihtimali yok yani dimi dedikleri gibi?
yani 45 e gelmesi bile zor
şu anki haliyle rakam zaten 45e yaklaşık bir şey çıkıyor yani işin özü üst sıra ve yeni açık ilavelerle 47000 gibi bir rakamı bulur ama hepsi o UEFA standartlarından taviz vermeden daha fazlası zor görünüyor @ozan062

Çevrimdışı Tolga

şu anki haliyle rakam zaten 45e yaklaşık bir şey çıkıyor yani işin özü üst sıra ve yeni açık ilavelerle 47000 gibi bir rakamı bulur ama hepsi o UEFA standartlarından taviz vermeden daha fazlası zor görünüyor @ozan062
44.000 civarı olur diye düşünüyorum şuan ki kapasite ama bakalım olacak mı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...