Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski açığı nasıl büyüteceksin? Çatıyı mı kaldıracaksın eski açığı büyütürken?
çatıyla bir ilgisi yok esasen ama ben defalarca söyledim betonarme olarak bence imkanı yok arka (her ne kadar olur diyen arkadaşlarımız varsa da) olursa çelik tribün vs olur bence böyle gayet güzel anlamlı farklı tadilatlarla kapasite yükselebilir abi @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu eski açığı sonradan büyütme fantezisi ne zaman bitecek acaba  :alala:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Resimde işaretlediğim yerdeki kalıbı sökmüşler ama beton yok. Beton dökmeden kalıbı sökmüşler. hayırdır inşallah?  :alala:

Ben mi bir şey kaçırdım?

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu eski açığı sonradan büyütme fantezisi ne zaman bitecek acaba  :alala:
Büyütülmeyeceği için hiçbir zaman bitmeyecek :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çatıyla bir ilgisi yok esasen ama ben defalarca söyledim betonarme olarak bence imkanı yok arka (her ne kadar olur diyen arkadaşlarımız varsa da) olursa çelik tribün vs olur bence böyle gayet güzel anlamlı farklı tadilatlarla kapasite yükselebilir abi @Serhat Akkaya
Ben maksimum 2000 adetlik bir artış için bu tür şeylere girişilmesini anlamsız buluyorum. Oraya harcanacak paralara mevcut taraftarın konforunun arttırılmasının buna bağlı olarak kombine ve bilet fiyatlarının arttırılmasının daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

bizim yd nin son projesi
Alla alla? Hic hatirlamiyorum  :alala: Cok iyimis ama beee
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Birisi forzaya eklemis, hangi stad bilmiyorum fakat gordugum en guzel stadlardan birisi (dis olarak) enfes, nefis, harika...
BU stad inonu projelerinden birisi bende cok begenmistim.

Çevrimdışı ahmetx

yd her yıl bir projeyle çıktığı için hatırlamamak normal  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Resimde işaretlediğim yerdeki kalıbı sökmüşler ama beton yok. Beton dökmeden kalıbı sökmüşler. hayırdır inşallah?  :alala:

Ben mi bir şey kaçırdım?

orada galiba fazla örülmüş demir vardı o yüzden sökmüş olabilirler @Birisi

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 11:08:11 ahmetx ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gunaydin dunku yogun tempodan sonra tekrardan foruma bakabiliyorum.
Bugun prekastlarda insallah guzel gelismeler olacaktir. Stad acilis taride her zaman dedigim gibi 15 eylülden sonra 29 ekimden once. @Efe ile tahminlerimiz tutuyor. Oktay istedigi kadar konussun bosverin takmayin siz onlara,  biz kimin ne oldugunu biliyoruz

Efe Ağustos diyordu benim hatırladığım. Hatta Eylül-Ekim diyen Dökmeci'ye de sarmışlardı. :)

Çevrimdışı gdundar

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Mayis ayi yaklasiyor yd projeleri cikmasi normal.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Mayis ayi yaklasiyor yd projeleri cikmasi normal.
Kazmayı vurmaya geliyomuş yaptığımız stadı da yıkacak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

o projeden  :icool:
Eski açıktaki Kuleler bu projedede bırakılmış :icool:
Ne kuleymiş Arkadaş ama Bu projede çok komik ve kotu durmuş o kuleler çünkü stad Epey yuksek :iscrewy:
Buyuk ihtimallede bu Aşırı yukseklikten dolayı Onay almamıştır Anıtlar kurulundan :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı gdundar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Kazmayı vurmaya geliyomuş yaptığımız stadı da yıkacak
Anitlar kurulundan izin cikmis mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı gdundar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efe Ağustos diyordu benim hatırladığım. Hatta Eylül-Ekim diyen Dökmeci'ye de sarmışlardı. :)
Ben Hala Eylül 15-30 Arası diyorum :bandit:
Eylül 9 da Milli maçlar var ve 1 Hafta liglere ara var , O arada eksiklikler giderilir ve ara biter bitmez ilk Maçı Evimizde oynarız @Heliya Sîa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Otoark çıkışı

Eywallah saolasın. Kalıpları sökmüşler gerçekten.

@SDemirsoy  fazla demir örüldü diye kalıp sökülmez bence ya. Onun kontrolü kalıp bağlanmadan yapılıyordur. 

Bakalım bekleyip göreceğiz ne yapacaklarını.