Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707436 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı riza calli

resmi olarak dediğin doğruydu zaten, ama benim tahminim 43.500-44 000 arası koltuk olacak stadda, hele bir koltuk arası mesafeleri  @bjk_mabet söylesin  o zaman @FARUK tan alırız gerçek kapasiteyi...
Eski acik 11000 kisi. Oluyoda kapali nasil 9000 oluyo onu anlamadim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acik 11000 kisi. Oluyoda kapali nasil 9000 oluyo onu anlamadim.
Eski Açık Koşeler de var , Uzunluk olarak Eski açık , Kapalıdan daha uzun bu nedenle kapasite olarakda Daha büyük :ok: @riza calli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Gerçek kapasiteyi hepimiz biliyoruz zaten :bandit:
Ama Resmi sitede Stadımız 40.000 koltuk olarak tasarlanmıştır + 1847 Loca koltuğu bulunmaktadır diyor , Bu hesaba Göre
Yeni Açık : 13.000
Eski Açık : 11.000
Kapalı : 9.000
Numaralı : 7.000 = 40.000 + 1847 Loca koltuğu = 41.847
Hesabım Buyuk oranda Doğru
@ahmet türker @asi_kartal @ahmetx
Sen onu 15.000, 12.000, 10.000 ve 8.000 yap @Yunus Emre Dökmeci :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen onu 15.000, 12.000, 10.000 ve 8.000 yap @Yunus Emre Dökmeci :)
Gerçeği Senin dediğin gibi ama Resmi olanı Benim yazdıgım :iscrewy: @anilt
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Gerçeği Senin dediğin gibi ama Resmi olanı Benim yazdıgım :iscrewy: @anilt
Hayırlısı bakalım :)

Çevrimdışı TØLGA

@anilt şu güneş panellerinin yerini söyle sınava vicda'nın rahat gir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@anilt şu güneş panellerinin yerini söyle sınava vicda'nın rahat gir  :biggrinking:
Gayet rahat vicdanım :D Sınavım iyi geçerse akşam paylaşırım burda tabii @bjk_mabet in de izniyle :)

Çevrimdışı TØLGA

Gayet rahat vicdanım :D Sınavım iyi geçerse akşam paylaşırım burda tabii @bjk_mabet in de izniyle :)
anıl bilir dediğine göre sıkıntı yok :D iyi geçerse diyo yaaaaa bide iyi geçmeme ihtimali hiç yokmuş gibi  :biggrinking:
(şaka bir yana inşallah iyi geçer sınavın kardeşim istediğin puanı alırsın )
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

anıl bilir dediğine göre sıkıntı yok :D iyi geçerse diyo yaaaaa bide iyi geçmeme ihtimali hiç yokmuş gibi  :biggrinking:
(şaka bir yana inşallah iyi geçer sınavın kardeşim istediğin puanı alırsın )
Sağol valla inşallah istediğim gibi geçer diyeyim  :icool:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

stad içindeki çalışmalarda hangi aşamaya geldik?

Çevrimdışı Efe

stad içindeki çalışmalarda hangi aşamaya geldik?

şuan locaların ince işleri yapılıyor yine tesisat işleri alçıpan işleride sürüyor fotolardan görünen şekilde şu rampa açılınca işler yolunda devam eder iç kısımda artık durmaksızın bi işleyiş var durmadan çalışacaklar ince işler ancak bu şekilde bitiyor yaz sonuna kadar durmadan çalışılacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Ya şu oktay derelioğlumudur nedir allah aşkına beşiktaş özelliklede stad hakkında konuşmasın stat en az 2sene daha acılamazmış ve yönetim stat konusunda başarısızmış.   :s20: :s20: :akuma: :steamed:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya şu oktay derelioğlumudur nedir allah aşkına beşiktaş özelliklede stad hakkında konuşmasın stat en az 2sene daha acılamazmış ve yönetim stat konusunda başarısızmış.   :s20: :s20: :akuma: :steamed:
@Melekcik kafanı yorma gereksiz kişilerle...! O stat yıkılıp kaba bittiğini ve 6 ay sonra maç oynanacak seviyeye geldiğini daha bilmiyor...! Hala Anıtlardan Onay bekliyor...! :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik kafanı yorma gereksiz kişilerle...! O stat yıkılıp kaba bittiğini ve 6 ay sonra maç oynanacak seviyeye geldiğini daha bilmiyor...! Hala Anıtlardan Onay bekliyor...! :kop: :kop:
Moral bozmak için doğmuş resmen  :s20:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Factatum

Nefretle beslenen bir tip. Luzum görüp ekrana taşıyanların ayıbı tüm söyledikleri.

"Etoo bitmiş"   :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Merak ediyorum bu şahıslar statla ilgili atıp tutarken bir kez bile yönetimden biriyle konuşuyorlar mı acaba

Sadece stadın yanından geçip inşaata bakarak stat 2 senede açılmaz diyorlar hakikaten şaka gibiler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Moral bozmak için doğmuş resmen  :s20:
@Melekcik Moralini bozma gül geç...! hatta o konusurken dikkatini dağıt

Çevrimdışı Melekcik

Merak ediyorum bu şahıslar statla ilgili atıp tutarken bir kez bile yönetimden biriyle konuşuyorlar mı acaba

Sadece stadın yanından geçip inşaata bakarak stat 2 senede açılmaz diyorlar hakikaten şaka gibiler.
Yok yok bizim toplumun genel sorunu bilmediği konu hakkında uzman kesilmesi.  Sırf vurma için vuruyor ve biride cıkıp ulan sen kimsin demiyor.  Demedikce de böyle devam ediyor

Çevrimdışı Tolga

Yok yok bizim toplumun genel sorunu bilmediği konu hakkında uzman kesilmesi.  Sırf vurma için vuruyor ve biride cıkıp ulan sen kimsin demiyor.  Demedikce de böyle devam ediyor
Aynen öyle çok haklısın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tarık16

Asporda Oktay stad 2016 - 2017 de açılacak diyo ... Kafayı yicem hiçmi takip etmiyo stadı arkadaş.. Birde Beşiktaşlı olacak.. Bit artık vodafonearena bitttt..

Çevrimdışı ahmet türker

kardeşim bunlar birilerinin insanı ,bunların sahipleri var ,yani sahibinin sesi ,hiç kafanı takma ,bir kaç ay sonra stad açıldığında ,gidip söylesen hiç utanmazlar bunlardan toplumda çok var, asıl mesele bunların sözlerine camiada kimsenin rağbet etmemesi .ama malesef camiada da en hafif deyimi ile art niyetliler var ,kervan yürümekte  .. ürüsün ne farkeder. :ok:

Çevrimdışı murat

bizim stadın

yeni açık %31
eskiaçık  %24
kapalı     %21.5
numaralı %18.5
loca+engelli % 5
gibi olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

stad 30 ağustos 30 eylül aralığında bi gün açılacak gerisi konuşup dursun :D
Şampiyon Beşiktaş JK