Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

yok kupada ayrı aldılar liggde ayrı aldılar necmi ab:D kacarı yok ama migros tribün konusunu azizeleriyle ortaklasa almıslardır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Fenerli bir arkadaşdan aldıgım bilgiye göre saraçoglu migros 10.813 kişi okul açık 10.934 kişi. 2 Tribünde kale arkasıdır.. (Not edelim bi yere ilerde karşılaştırırız)  :D
bizim stadını fener stadıyla karşılaştırmayın lütfen
1. kale arkaları 13 m,maratonlar 10m uzakta sahadan dolayısıyla sıra uzunlukları farklı
2.sıra genişlikleri 80 cm den az.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı asi_kartal

Vodafone Arena

Yeni Açık :13.000
Eski Açık : 11.000

Saraçoğlu

Migros :10.813
Okul açık :10.934

Net olmayan gerçeğe en yakın tahminler bunlardır :)

@Necmi

Abi bu cezayı derbide çekecekler  :bandit:

Dipnot : Ahmet abinin uyarısını dikkate alarak saraçoğlu ile vodafone arena tribün yapıları farklı o yüzden karşılaştrımak mantıklı değil..

ahmetx;

1. kale arkaları 13 m,maratonlar 10m uzakta sahadan dolayısıyla sıra uzunlukları farklı
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2015, 18:31:20 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Evet Verdigim Kapasite Rakamları Doğru :ok: @ahmet türker abi
Şimdi Resmi siteye baktım koltuk kapasitesi 40.000 diyor + 1847 loca koltuğu diyor ..
Yani hesabım dogru :halay: :halay:

Onlar sadece resmi rakamlar :upto:

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı asi_kartal

@Yunus Emre Dökmeci

Mabet gecen hafta koltuk ölçüleri ve aralıgı belli oldu demişti bence sayılar daha farklı olacak :) Ayrıca mabet gecen hafta persembe günü yani bugün sızma olabilir demişti..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

fener stadının aynısını İngiltere de yapsınlar en fazla 45 bin olur kapasite ... :tabe:
zaten uefa maçlarında 45 bin den fazla seyirci alamıyorlarmış @ahmetx kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

İskeleler prekastın üzerinde
iç halkaya daha sonra ekleme yapılarak içeri doğru çatı uzatılıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

@Yunus Emre Dökmeci

Mabet gecen hafta koltuk ölçüleri ve aralıgı belli oldu demişti bence sayılar daha farklı olacak :) Ayrıca mabet gecen hafta persembe günü yani bugün sızma olabilir demişti..
yine karıştırdınız ,haftaya perşembe yani  19.03 demişti.

Çevrimdışı ahmetx

zaten uefa maçlarında 45 bin den fazla seyirci alamıyorlarmış @ahmetx kardeşim.
evet,milleti istifleyip sonra sidik yarıştırıyorlar.Kendi taraftarlarına saygıları yok..

Çevrimdışı ahmetx

yine karıştırdınız ,haftaya perşembe yani  19.03 demişti.
ben de bu hafta mı önümüzdeki hafta mı anlamamıştım.

Çevrimdışı ahmet türker

bizim stadını fener stadıyla karşılaştırmayın lütfen
tek kıyaslayacağımız şey sıra sayıları . biz alt katta 3 sıra fazlayız ,onlar üst katlarda 3 sıra fazla ,bu rakamlar ortalamadır ,bizm alt kat 27 sıra onların 24 sıra.

Çevrimdışı ahmetx

tek kıyaslayacağımız şey sıra sayıları . biz alt katta 3 sıra fazlayız ,onlar üst katlarda 3 sıra fazla ,bu rakamlar ortalamadır ,bizm alt kat 27 sıra onların 24 sıra.
sıra uzunlukları farklı olduğu için sıra sayısından kapasite tahmini yapmak yanıltıyor işte..

Çevrimdışı ahmet türker

sıra uzunlukları farklı olduğu için sıra sayısından kapasite tahmini yapmak yanıltıyor işte..
hangi uzunluklar kardeşim onların 4 köşesi apartman o köşelerden çok kayıpları var ,iddia ederim bizim stad en az onların stadı kadar ,kapasite sınırlaması var o ayrı mesele , amacım stad yarıştırmak değil gördüğümü söylemek @ahmetx kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Çook eskilerden alın size armanın stada  benzemesi  :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

en iyi kıyas tribün mesafeleri bize yakın olan san mames ve tt arena bence, ama bizim koltuklar 1 cm daha dar...

Çevrimdışı ahmetx

hangi uzunluklar kardeşim onların 4 köşesi apartman o köşelerden çok kayıpları var ,iddia ederim bizim stad en az onların stadı kadar ,kapasite sınırlaması var o ayrı mesele , amacım stad yarıştırmak değil gördüğümü söylemek @ahmetx kardeşim. :ok:  :ok:
bir de köşeleri var doğru ,fener stadını konuşmak bile hata  burada..
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2015, 18:56:49 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Çook eskilerden alın size armanın stada  benzemesi  :bandit:
armalı dizaynı tribüne yapsınlar ben onu istiyorum..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gerçek kapasiteyi hepimiz biliyoruz zaten :bandit:
Ama Resmi sitede Stadımız 40.000 koltuk olarak tasarlanmıştır + 1847 Loca koltuğu bulunmaktadır diyor , Bu hesaba Göre
Yeni Açık : 13.000
Kapalı : 9.000
Numaralı : 7.000 = 40.000 + 1847 Loca koltuğu = 41.847
Hesabım Buyuk oranda Doğru
@ahmet türker @asi_kartal @ahmetx
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

artık maça konsantre olalım.Allah utandırmasın,vurduğumuz gol olsun.

Çevrimdışı ahmetx

Gerçek kapasiteyi hepimiz biliyoruz zaten :bandit:
Ama Resmi sitede Stadımız 40.000 koltuk olarak tasarlanmıştır + 1847 Loca koltuğu bulunmaktadır diyor , Bu hesaba Göre
Yeni Açık : 13.000
Kapalı : 9.000
Numaralı : 7.000 = 40.000 + 1847 Loca koltuğu = 41.847
Hesabım Buyuk oranda Doğru
@ahmet türker @asi_kartal @ahmetx
resmi olarak dediğin doğruydu zaten, ama benim tahminim 43.500-44 000 arası koltuk olacak stadda, hele bir koltuk arası mesafeleri  @bjk_mabet söylesin  o zaman @FARUK tan alırız gerçek kapasiteyi...

Çevrimdışı BlackEagle26

iç halkaya daha sonra ekleme yapılarak içeri doğru çatı uzatılıyor.

5-6 sayfa geride atex e dönüşle birlikte iç halka olma ihtimali azaldı diye gördüm o yüzden dedim. Maça odaklanma zamanı geldi  :sevinc :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

resmi olarak dediğin doğruydu zaten, ama benim tahminim 43.500-44 000 arası koltuk olacak stadda, hele bir koltuk arası mesafeleri  @bjk_mabet söylesin  o zaman @FARUK tan alırız gerçek kapasiteyi...
Ben 46.000 diyorum Israrla ama Şuan Bu rakama mümkün değil İzin vermezler @ahmetx abi
Bizim Kısa kalıyor diye , Küçük diye Moralimizi Bozdugumuz Eski Açık tribünü Kapasite olarak Ş.Saraçoglunun her 2 Kale Arkasi tribününden de Daha büyük :bandit: :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

cezasını kupa maçında çekecekmiş diye duydum :bandit:
fenerin kupa maçı 07.04.2015 20.30 da .Diye  biliyorum.Bizim maçta çekerler  cezalarını  tabi  affedilmez  veya  ertelenmezsse  cezaları

Çevrimdışı ahmetx

5-6 sayfa geride atex e dönüşle birlikte iç halka olma ihtimali azaldı diye gördüm o yüzden dedim. Maça odaklanma zamanı geldi  :sevinc :halay:
şeffaf iç halkadan bahsetmiştim @BlackEagle26