Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

abi galiba numaralıya hazırlanıyor dozer orayı düzeltiyor  :alala: @Efe
valla hazirlasinlar hava guzel zaten cok zaman kaybedildi calisilsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

valla hazirlasinlar hava guzel zaten cok zaman kaybedildi calisilsin
bak sana dedim oraya geçti sarı vinç :D @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu sarı vinç te kuvvet ve dayanıklılık mükemmel ama teknik sıfır sadece fizik gücüyle çalışıyor yoksa işler çoktan bitmişti :alala: :alala:

Çevrimdışı tayfun

yoo ben hergun bakiyorum 7 bin bilet mac skoruna gore yarin bitebilir
sen,samet,ahmet abi bir de @Melamadil kardeş sayfanın müdavimisiniz zaten.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

Beyler şu iki meseleyi kaçırdım galiba 1. si bu eski açık otopark girişindeki borular ne zaman kaldırılacak ve giriş açılacak ? 2. si kule duvarları ne zaman yıkılıp yapılacak?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

2. si kule duvarları ne zaman yıkılıp yapılacak?

Bir aydır ben de aynı soruyu soruyorum. Ancak kimse yanıt verebilmiş değil.

Bence eski açık restorasyonu için çok geç kalındı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Duvarı sökmekle uğraşmaktansa yıkılmasını bekliyolar herhalde

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Bir aydır ben de aynı soruyu soruyorum. Ancak kimse yanıt verebilmiş değil.

Bence eski açık restorasyonu için çok geç kalındı.
geç kalındı ama açılışı geciktirecek bir geç kalma değil şu an için,ama bu gidiş geciktirecek gibi  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

çatı kolonu gelmiş yakaladım  :halay:
helal olsun  :claps: Numaralıya da takabilirler aslında, takmaktan zarar gelmez.

Çevrimdışı yigitcan1903

çatı kolonu gelmiş yakaladım  :halay:
O kalan 2 taneyi vince takmış gezdiriyo olmasınlar

Çevrimdışı sozkul

agır konu dısı:

diş macununu cok sıkan ve çeşme suyuyla hayatını geçirenler lütfen bi bana yazsın yada attıkları mesajın ardından belirtsinler

kücük bir arastırma yapıyorum, beynimizin sorgulama tarafı bazılarımızda hayli pasif durumda :evillol:
yada bana soylemeyin kendinize bakın egerki ikisinide uyguluyorsanız geçmiş olsun
sadece birini yapıyorsanız o zaman ondan vazgecin yada azaltın...
yani kısaca yukarıdaki dediklerimi yapanların bu konuda zaafları var
tersi olanda ise yani çesme suyunu  az kullanan dis macununu az sıkan ise
pırıl pırıldır :ok:

Bu konu çok ilginç, stada bağlayalım dolayısı ile konu dışı olmasın. Ayrıca yabancı filmlerde neden dişlerini fırçalayıp tükürüp gidiyorlar, suyu az kullanan yeşil bir yaşam tarzın benimsedikleri için mi?  :)
Stadımız yeşil bir stad olacağına göre, az ve verimli akıtan musluklar ve susuz pisuarlar kullanılacak değil mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

O kalan 2 taneyi vince takmış gezdiriyo olmasınlar
o kalan 2 tane kapalıda yatıyor eski açığın arkasında var bi işler  :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

o kalan 2 tane kapalıda yatıyor eski açığın arkasında var bi işler  :icool:
Bundan da 1 tane gelmemiştir inşallah

Çevrimdışı ozan062

Bu konu çok ilginç, stada bağlayalım dolayısı ile konu dışı olmasın. Ayrıca yabancı filmlerde neden dişlerini fırçalayıp tükürüp gidiyorlar, suyu az kullanan yeşil bir yaşam tarzın benimsedikleri için mi?  :)
Stadımız yeşil bir stad olacağına göre, az ve verimli akıtan musluklar ve susuz pisuarlar kullanılacak değil mi?

heheh:))
öncelikle su muzjdeyi vereyim  diğüer sitede gordum 6-8 tane catı kolonu gelmiş bugun yarın baya iş var

konuya donersek hocam,, onlar genellikle beyine bilinc altına direk mesajlar atıyorlar pek mantık aramamak lazım filmlerde...onların derdi baska
mesela  bazılarımız dişlerini fırcalamadan once agzını yıkar yada diş fırcasını ıslatır, bu benim bilgilerim arastırmalarım sonucunda cok yanlıs oldugudur direk kanseri etkileyen maddeleri ortaya cıkarıyor... zaten suyun fazlası zarar bilinen birsey bi ara mabetin paylastıgı fotoalrda bakmıstık sensor  deniliyordu galiba o muslukalrda yoktu,, o olmazsa bizimkiler acık bırakıp giderler onun için o hassaslık lazım orayada :lol: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

6 tane  çatı kolonu  gelmiş.Tırdan  indiriyorlar.Resimleri twittırdan  gördüm.Başka  geldimi  bilmiyorum.

Çevrimdışı Anıl

Teşekkürler arkadaşlar @serti67 @yigitcan1903 @Serkan7738 ve @SDemirsoy hep birlikte nice senelere  :)

Bu arada görmeyen arkadaşlar olabilir.

Vodafone Arena 3D Sanal Tur

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-3d-sanal-tur/

Umarım en kısa zamanda @FARUK 'un hazırlamış olduğunu da gezme imkanı buluruz :)
Nice senelere @Altuğ abi :cook:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

demek doğru görmüşüm  :bandit: @yigitcan1903
Transfer kapa bildirilmeden
Kolonlar monte edilmeden inanmam :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

sarı vinç numaralıdaki kule vinci sökmeye hazırlanıyor demedi demeyin  :evillol: :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

işçiler öğlen bol yemek yeseler 5 bardak çay içseler ve o hızla öğleden sonra 12 çatı kolonu 8 çatı kirişi 6 sütun küfeki taşı kaplaması ve 45 prekast işi yapsalar bizde akşam arkamıza yaslanıp keyfle maçı izlesek :ishock: :halay: :halay: :ishock: