Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Rica ederim :) isler tum hizla devam ediyor az daha #sabret :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi
otopark kısmındaki bu büyük boşlukların espirisi ne abi ?!
Orası yaşam mahali yeni açık alt kat girişler binlerce insan olacak orada ve oksijen sağlamak oldukça zor olur birde üstüne araçların eksoz gazları olacak havalandırma sağlamak mümkün değil gibi bir şey o yüzden en güzel çözüm üstünü açık bırakmaktı aynı zamanda estetik oldu @KUMANOVALI

Çevrimdışı Berkayakcay1903

cok konu dışına çıktık akraba bulan Müge anlıya doncez sımdı benım yerım net madencı Anıtı'nın karşısında Levı's magzası😁

Mustafa Varlık'ın eski yeri diyosun :) İkinci defa mesaj yazdım görünce dayanamadım. Konu dışı için kusura bkamayın

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi
@KUMANOVALI  abi Mimar yapmış sorgulamayalım :) geri dönüşü olmaz yapılmış artık...! Acil Çıkış kapısı farz edelim UEFA orada çıkış kapısı var olarak görüyor...! :evillol: :evillol:
Yagmur suyu depolancak ya Yagan yağmur boşa gitmesin diye içeri girenleri de depolayayım diye yapılmışta olabilir  :evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 18:36:51 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Geovani

Otopark kuleler,genel çizgileriyle sanki bizim ambleme oturtulmuş gibi stad planı bana mı öle geliyor? tam havadan görülen bi foto olsa daha iyi anlaşılır gibi sanki
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

ysariusta

• Ziyaretçi

Otopark kuleler,genel çizgileriyle sanki bizim ambleme oturtulmuş gibi stad planı bana mı öle geliyor? tam havadan görülen bi foto olsa daha iyi anlaşılır gibi sanki
enteresan fikir. epey yukarıdan bir foto şart anlamak için. ama çok yakın

Çevrimdışı ahmet türker

ne güneş ışığı  :ebebe:

oraya üstlü altlı 50 araç temiz sığar

hatta komik gelebilir
bana kalsa ben çatı hizasına kadar bina gibi çıkardım otopark kısmını  :halay:
bana hiç komik gelmedi, hatta iyi fikir ,değerlendirilebilirmiş. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

ben de şimdi düşündüm amblemin alt tarafı oto parka çok benziyor ,bana çok haklısın gibi geliyor ,ama bilerek mi yapıldı yoksa öyle mi denk geldi ,bilemem.@Geovani kardeşim.

Çevrimdışı selçukaras

görüntü o şekilde ay sonuna kalmadan eski açık rampada bitecek yine yeni açık bitecek ay sonu prekast bitme aşamasına gelecek  :super:
@Efe  bana ay sonuna kadar prekastlar bitecek yada belirli bir seviyeye gelecek gibi durmuyor dostum.
sanki yavaş gibiler. rampa açılınca daha prekast gelecek onları indirmeleri bile gün alıyor.
bir yandan indir sonra yerlerine yerleştir valla nisan ortası bitse öpüp başımıza koyalım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben de şimdi düşündüm amblemin alt tarafı oto parka çok benziyor ,bana çok haklısın gibi geliyor ,ama bilerek mi yapıldı yoksa öyle mi denk geldi ,bilemem.@Geovani kardeşim.
http://www.3dkonut.com/projeler/tam-ekran/vodafone-arena
Burdan bakabilirsiniz abiler :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

estetik ve gün ışığı alması olabilir alt tarafların :)

yonetime sunulması gerekiyr bu

http://www.donanimhaber.com/diger-bilim-ve-teknoloji/galerileri/Gunes-isigini-taklit-eden-tavan-penceresi-aydinlatmasi.htm

http://www.donanimhaber.com/diger-bilim-ve-teknoloji/haberleri/Yeni-nanoteknolojik-aydinlatmali-tavan-penceresi-gunes-isigini-taklit-edebiliyor.htm

buradaki teknoloji cok acayip gunesi bildiğin taklit ediyor sadece sıcaklıgını getirmiyor fakat gerisini hallediyor

hem bu sekilde yer altında kalan daireler ısıklanıyor ve dogal pencere havası bırakıyor
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 19:36:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

@Efe  bana ay sonuna kadar prekastlar bitecek yada belirli bir seviyeye gelecek gibi durmuyor dostum.
sanki yavaş gibiler. rampa açılınca daha prekast gelecek onları indirmeleri bile gün alıyor.
bir yandan indir sonra yerlerine yerleştir valla nisan ortası bitse öpüp başımıza koyalım.

bitmez zaten bitme aşamasına gelir dedim bende biterse harika iş olur nisan ayının 10-15 günü daha prekastı göreceğiz gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Mustafa Varlık'ın eski yeri diyosun :) İkinci defa mesaj yazdım görünce dayanamadım. Konu dışı için kusura bkamayın
hayır hala onun yerı bende kardeşıyım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı samet67

@Necmi abi
Ben turnikeler için birakildigini düşünüyorum. Belki bu düşünceye göre çok büyükler ama başka birşey gelmedi aklima. Nasıl turnikeler için dersek bildiğiniz gibi kolonların araları açık, kaçak geçişleri önlemek için böyle açıklıklar bırakıldı ve stada geçiş olan bölümlere de turnike konulması planladı.

Çevrimdışı selçukaras

bitmez zaten bitme aşamasına gelir dedim bende biterse harika iş olur nisan ayının 10-15 günü daha prekastı göreceğiz gibi görünüyor :)

@Efe  yani gene 15 20 gün sarkma olacak öyle mi dostum.
her gün bakıyoruz ve üzülüyoruz dostum. mesela bu gün 4 gibi beyaz vinç personeli bıraktı.
bu prekastçıların mesaisi kaça kadar sürüyor biliyor musunuz.

Çevrimdışı Efe

@Efe  yani gene 15 20 gün sarkma olacak öyle mi dostum.
her gün bakıyoruz ve üzülüyoruz dostum. mesela bu gün 4 gibi beyaz vinç personeli bıraktı.
bu prekastçıların mesaisi kaça kadar sürüyor biliyor musunuz.

saat 17den sonra kaba inşaat ve prekast işleri bitiyor diye biliyorum saatler alındıktan sonra belki 1 saat kadar daha fazla çalışabilirler prekast işi şuan iyi gidiyor bu tempo kaybedilmesin yeterli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Balasagun

cok konu dışına çıktık akraba bulan Müge anlıya doncez sımdı benım yerım net madencı Anıtı'nın karşısında Levı's magzası😁

Biliyorum orayı ağabey uğrarım bir gün inş. Bizim mekan üst kapı ağabey beklerim ben de öğrenci evine seni :tabe:

Çevrimdışı serti67

Biliyorum orayı ağabey uğrarım bir gün inş. Bizim mekan üst kapı ağabey beklerim ben de öğrenci evine seni :tabe:
eyvallah kardesım beklerızz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Balasagun

eyvallah kardesım beklerızz

Konu dışı için özür dilerim :)

Liverpool maçının sabahı senin dükkanın önünde bağıran bizdik ağabey Karaelmaslı Kartallar. Oradan İstanbul'a hareket ettik.

Çevrimdışı serti67

Konu dışı için özür dilerim :)

Liverpool maçının sabahı senin dükkanın önünde bağıran bizdik ağabey Karaelmaslı Kartallar. Oradan İstanbul'a hareket ettik.
bende geldım ıcınızde arkadas vardı gıden onla sohbet etım bır suree :)nese konu dısına ozelden sonra devam ederız yonetıcılerı kızdırmıyalım :))))haklı olarak
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı serti67

Bunlar silinecek tabi
zahmet olmasın :) tabıkı sılıncek kusura bakmayın bıgunde bız cıktık konudan affola
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

zahmet olmasın :) tabıkı sılıncek kusura bakmayın bıgunde bız cıktık konudan affola
arada olur. :icool:

Çevrimdışı Anıl

sen öyle san 30000 kombine satılsın bak bakalım bir kombine sahibinin yerine oturabilecekmisin akıllı stadın özelliklerinden biride bu hani bize şöyle böyle diye tanıtıyorlar ya söylemedikleri bir şey var her koltukta oturanın yüzünü tanıyacak o stadda yönetim istemesin nefes bile alamayacaksın kimse daha işin bu boyutunun farkında değil artık tesbit o kadar kolayki ve giriş çıkış kontrolü kendi ellerinde artık bu sistemle staddaki mutlak hakimiyet yönetimin eline geçiyor kimse kafasına göre haraket edemez işin birde adli boyutu var bir şey atıldı hangi koltuktan atıldı tesbit ediyorlar ve o koltuğun sahibi staddaysa ihale onda kalır biletli içinde geçerli kombine içinde kimse koltuğunu bir yabancıya bırakamaz biri otursun koltuğuna yüzünü sarsın atkıyla kalksın sahaya bir şey atsın bakalım bir daha o stada girebiliyormusun birde gelir seni evinden alırlar koltuğunu başkasına bırakmanın birde böyle sakıncası var artık koltuğu sen kiraladıysan o koltuktan mesulsun emin ol artık hiç kimse koltuğunda bir başkasının oturmasını göze alamaz @halvetifarazi yani başka koltuğa gidebilirsin boş bir koltuğa oturursun ama unutma arkada sana ait boş bir koltuk bırakıyorsun biri bir halt yiyecekse gelir o boş koltuktan yer yüzünü sarar yapacağını yapar sonrada kalabalığın içinde kaybolur kameralar hangi koltuktan atıldığına bakar sonra o koltuğu kim tutmuş ona bakar sen istediğin kadar ben değildim de hiç bir şey kanıtlayamazsın koltuğunu bırakmayacaksın onun için sözleşme imzalıyorsun
Konu geçeli çok olmuş ancak konuyla ilgili birşey söylemek istiyorum. Bu Passolig olayıyla beraber tüm stadlara çok yüksek çözünürlüklü akıllı kameralar yerleştirildi sezon başından beri. Hatta bu kameraların kurulumunu da babamların şirketi yaptı. Malumunuz Fenerbahçe-Galatasaray maçında yardımcı hakeme madeni para atılmıştı ve hakemin başına gelmişti. Olay sonrası kameralardan atan kişiyi tespit etmişler ve ömür boyu stadyumda maç izlemekten men etmişler :ok: