Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Sabah gördüğümde çatıyla ilgili sandım ama kalıp malzemesi sanırım.

Teşekkür ederim kardeşim...
TURSAN

Çevrimdışı martin40

Bence tum halde halledilir

@Emre şahin abinin fotografina bakarak, bu gece beton dökümü olacak galiba.  :halay:

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ErsinA.

@Efe  Kapalı-Eski Açık köşedeki çıkış kapısının diğer ucu nereye çıkıyor biliyor musun?  Sabah ortaya sordum cevap gelmedi, direkt sana sorayım dedim  :)

Rampa inşaatı sırasında alternatif olamaz mı bu çıkış kapısı?

Çevrimdışı Mehmet92

@Efe  Kapalı-Eski Açık köşedeki çıkış kapısının diğer ucu nereye çıkıyor biliyor musun?  Sabah ortaya sordum cevap gelmedi, direkt sana sorayım dedim  :)

Oranın bağlandığı ayrı bi rampa yok,muhtemelen orada çimle alakalı araçlr muhafaza edilecek gene heryol eski açık rampaya çıkıyo

Çevrimdışı Serbestilker

Bi hayır sever aranıyor 2 günlük yeni açık ve numaralıdaki prekast değişimini görebilceğimiz bir foto hazırlasa  :photo:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğime bak arkadaş :evillol:

Her zaman Soyledim , Bizim yeni açık tribün 2 Katlı olmasına Rağmen , Tek katlı Bursa kale arkalarından Daha baskılı olacak dedim , Şu egimi görünce bana hak vereceksiniz , Tribünün 2.ci katı sanki Sahanın içinde gibi duruyor , Buda baskı ve Atmosfer demektir ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Klübün üst kattan bilet alanların yükseklik korkuları olup olmadığını kontrol etmeleri lazım  :lol:
Ben stadı gezerken , Tutunacak yer aramıştım , Başım dondu resmen ama O Duygu yukseklikten dolayı değil Diklikten dolayı , O kadar Dik ki aşağı düşeceğim sanıyorsun :bandit:

Çevrimdışı martin40

Bi hayır sever aranıyor 2 günlük yeni açık ve numaralıdaki prekast değişimini görebilceğimiz bir foto hazırlasa  :photo:

Bende var, aksam fotograf atarim  :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Caner

Abi müsait olduğun bir vakit kalan prekast sayısını paylaşır mısın, ne kadar ilerleme olduğunu görmemizin en iyi yolu o @bjk_mabet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İddia ediyorum bu statta hiçbir rakip bize karşı konsantre olamaz. 42 bin kişinin nefesini enselerinde hissedecekler çünkü :super: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Kapalı üste yeni Güvenlik Agı ve Beyaz iskele kurulmuş , 2.ci Yatay Kiriş için hazırlıklar tamam gibi gızukuyor :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ErsinA.

Oranın bağlandığı ayrı bi rampa yok,muhtemelen orada çimle alakalı araçlr muhafaza edilecek gene heryol eski açık rampaya çıkıyo

Tek Yol Rampa   diyosun yani..  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11.03.2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Devamı Beşiktaş Arena Haber Portalında  :photo:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 16:17:11 Altuğ ]

Çevrimdışı ahmet türker

oradan stadın dışına direk çıkılan yer yok , orasını bir sığınak ,sığınılacak bir yer ,ya da ambulans ya da luzumlu araçların bulanacağı bir yer olarak düşün @Birisi kardeşim.

Çevrimdışı Serbestilker

çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

haber portalındaki son fotolar farklı bir tarzı yansıtıyor ,çekenin ismi yazılmamış ama ben @Yunus kardeşimin çektiğini sanıyorum ,bir kaç resmi çok farklı ,ekolojik bir hava katmış ,ne de olsa ekoloji ödüllü bir stad demeye getirmiş teşekkürler @Yunus kardeşim.

Çevrimdışı ErsinA.

oradan stadın dışına direk çıkılan yer yok , orasını bir sığınak ,sığınılacak bir yer ,ya da ambulans ya da luzumlu araçların bulanacağı bir yer olarak düşün @Birisi kardeşim.

Abi sırf garaj veya depo amaçlı kullanmak için mi kocaman delik bıraktılar kapalı-eskiaçık köşede  :ebebe:  Kaç koltuk heba olmuştur orada?

Kapalı alttan, otopark kısmına doğru giden bir yol olabilir mi acaba??

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK