Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe sadece alt kat üst kat değil kale arkalarında farketmiyor ama numaralı ve kapalı kendi içindede bölünür fiyat farkları var ve hakları koruyacak olanda kulüptür

tabi onlarda bölünecek kapalı ortadakiler ve yandakilerde ayrı yerlerden girip çıkacaklar merdivenlerden ayrılacaktır tribünde korkulukla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

yanlız  şu anki mevcut sistemde(olipiyat sdadında) bir açık farkettim @ZEKI hocam ve @AdemG  ne dediğimi iyi anlıyacak olipiyat batı tribününde kombinen varsa vip tribüne girebiliyosun hemde görevlilerin kontrol etmesine rağmen...
O acik olimpiyatta olur @Oktay kapaliyi bilmem ama numaralida herkes pasa pasa yerine oturacak  :kop: O aick yuzunden liverpool macinda yerimize oturamiyorduk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar imza kampanyasi icin sosyal medyadan toplu halde yuklenmemiz lazim.ozellikle fazla sayida olan Besiktas sayfalarindan destek almamiz lazim.stadda su olsun bu olsun demek olmuyor ne olacaksa bizim cabalarimizla olacak.eger bu heykeli yaptirabilirsek hepimizin emekleri ile bu olmus olacak.simdiden 1200 imza destegi geldi.eger bunun takipçisi olursak yuzbinlerce imza toplayip bunun ilgili kisilere ulasmasini saglayabiliriz.destekleriniz cok onemli.
Peki belediyenin böyle bi kıyak yapma ihtimali ne kadar abi :) Ciddiye alırlarmı sence :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı halvetifarazi

başka yere oturdun bir sonraki maça gireceksin bir bakmışsın kombinen iptal olmuş artık bu iş şaka değil birilerinin canı yanacak biletlilerde öyle bir sonraki maça bilet alamama riskin var

bu söylediğinizin pratikte önümzdeki 5 yıl içinde olması mümkün değil.

Çevrimdışı EagleForce

@Efe sadece alt kat üst kat değil kale arkalarında farketmiyor ama numaralı ve kapalı kendi içindede bölünür fiyat farkları var ve hakları koruyacak olanda kulüptür

Fiyat farki olmayan yerlerde bile herkes yerine oturmali. Mesela kale arkasi boydan boya ayni fiyat ama sen onceden istedigin yeri belirleyip erkenden almissin kombineni. Baskasi gelip senin yerine oturamamali. Umarim yonetim bu konuda son derece kati olur.

Çevrimdışı Oktay

ben numaralı 124 bloktan kombinenin satılşa çıktığı ilk gün aldım hemde en önden ben baktığımda o anda 2 kişi almıştı ..şimdi ben aylar önce aldım gelip biri öne konarsa hır çıkar orda :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ZEKI

ben numaralı 124 bloktan kombinenin satılşa çıktığı ilk gün aldım hemde en önden ben baktığımda o anda 2 kişi almıştı ..şimdi ben aylar önce aldım gelip biri öne konarsa hır çıkar orda :boxin: :boxin: :boxin:
Kaldiracaksin yerine oturtma kimseyi. Biz arkadasla cok kaldirmisizdir.

Çevrimdışı Deniz

Peki belediyenin böyle bi kıyak yapma ihtimali ne kadar abi :) Ciddiye alırlarmı sence :)
Beşiktaş ilcesinden %76.1 oy alarak secilen bir belediyenin ciddiye almama gibi bir luksu olabilir mi sence kardesim?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Saracoglu ve Toki'de hangi bloktan bilet veya kombine almissan o kapidan girme zorunlulugun var...Diger turnikeler okumuyor..Ayni sistem kuvvetle muhtemel bizde de olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş ilcesinden %76.1 oy alarak secilen bir belediyenin ciddiye almama gibi bir luksu olabilir mi sence kardesim?
Öylemiymişş o zamann bi güzellik yaparlar ya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı charly

Ya tutarsa  :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Kaldiracaksin yerine oturtma kimseyi. Biz arkadasla cok kaldirmisizdir.

şimdi orda beraber geldikleri arkadaşlarına güvenip kalkmam der kalkarsındı kalkmassındı kavga çıksa staddan atsalar haklı olduğun yerde kombineyi yakıp 1 yıl staddan men cezası yemek de var. staddaki güvenlikçiler üzerinden halletmek lazım. Gerçi onlar da bu tür şeylere müdahil olmak konusunda biraz isteksiz olabilir gibime geliyor.

Çevrimiçi Necmi

bu söylediğinizin pratikte önümzdeki 5 yıl içinde olması mümkün değil.
sen öyle san 30000 kombine satılsın bak bakalım bir kombine sahibinin yerine oturabilecekmisin akıllı stadın özelliklerinden biride bu hani bize şöyle böyle diye tanıtıyorlar ya söylemedikleri bir şey var her koltukta oturanın yüzünü tanıyacak o stadda yönetim istemesin nefes bile alamayacaksın kimse daha işin bu boyutunun farkında değil artık tesbit o kadar kolayki ve giriş çıkış kontrolü kendi ellerinde artık bu sistemle staddaki mutlak hakimiyet yönetimin eline geçiyor kimse kafasına göre haraket edemez işin birde adli boyutu var bir şey atıldı hangi koltuktan atıldı tesbit ediyorlar ve o koltuğun sahibi staddaysa ihale onda kalır biletli içinde geçerli kombine içinde kimse koltuğunu bir yabancıya bırakamaz biri otursun koltuğuna yüzünü sarsın atkıyla kalksın sahaya bir şey atsın bakalım bir daha o stada girebiliyormusun birde gelir seni evinden alırlar koltuğunu başkasına bırakmanın birde böyle sakıncası var artık koltuğu sen kiraladıysan o koltuktan mesulsun emin ol artık hiç kimse koltuğunda bir başkasının oturmasını göze alamaz @halvetifarazi yani başka koltuğa gidebilirsin boş bir koltuğa oturursun ama unutma arkada sana ait boş bir koltuk bırakıyorsun biri bir halt yiyecekse gelir o boş koltuktan yer yüzünü sarar yapacağını yapar sonrada kalabalığın içinde kaybolur kameralar hangi koltuktan atıldığına bakar sonra o koltuğu kim tutmuş ona bakar sen istediğin kadar ben değildim de hiç bir şey kanıtlayamazsın koltuğunu bırakmayacaksın onun için sözleşme imzalıyorsun

ysariusta

• Ziyaretçi

NTV SPOR havadan çekim yapmış. Yeni mi? Gerçi haberde bizim bilmediğimiz bir bilgi yok ama, görüntüler güzel. Hava çok açıktı görüntülerde bugüne ait değil gibi geldi bana. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

NTV SPOR havadan çekim yapmış. Yeni mi? Gerçi haberde bizim bilmediğimiz bir bilgi yok ama, görüntüler güzel. Hava çok açıktı görüntülerde bugüne ait değil gibi geldi bana.
Abi nerde ben göremedim :alala:

Çevrimdışı jepaq

ben de ankara'dan örnek vereyim..mesala ilk yarıdaki sivas maçına gitmiştim. biletler satışa çıktığında tam ortadan en iyi yerden almıştım.. passolig var ya heralde herkes yerine oturmuştur diye düşündüm. içeri bir girdim bütün maraton ortada kümelenmiş yanlar boş  :lol:

o kalabalıkta merdiven boşlukları bile görünmüyordu mecbur biraz kenardan izlemek zorunda kalmıştım. bizim taraftar yeni statta kale arkalarında yine aynı şekilde davranır belki bi süre sonra herkes kendi yerinde oturmaya başlar.

diğer tribünler yüksek fiyattan satıldığı için böyle sorunlar yaşanmaz elbette.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben de ankara'dan örnek vereyim..mesala ilk yarıdaki sivas maçına gitmiştim. biletler satışa çıktığında tam ortadan en iyi yerden almıştım.. passolig var ya heralde herkes yerine oturmuştur diye düşündüm. içeri bir girdim bütün maraton ortada kümelenmiş yanlar boş  :lol:

o kalabalıkta merdiven boşlukları bile görünmüyordu mecbur biraz kenardan izlemek zorunda kalmıştım. bizim taraftar yeni statta kale arkalarında yine aynı şekilde davranır belki bi süre sonra herkes kendi yerinde oturmaya başlar.

Bence başta düzenli oturulur sonra gol anlarında herkes kendini başka yerlerde bulur :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

sen öyle san 30000 kombine satılsın bak bakalım bir kombine sahibinin yerine oturabilecekmisin akıllı stadın özelliklerinden biride bu hani bize şöyle böyle diye tanıtıyorlar ya söylemedikleri bir şey var her koltukta oturanın yüzünü tanıyacak o stadda yönetim istemesin nefes bile alamayacaksın kimse daha işin bu boyutunun farkında değil artık tesbit o kadar kolayki ve giriş çıkış kontrolü kendi ellerinde artık bu sistemle staddaki mutlak hakimiyet yönetimin eline geçiyor kimse kafasına göre haraket edemez işin birde adli boyutu var bir şey atıldı hangi koltuktan atıldı tesbit ediyorlar ve o koltuğun sahibi staddaysa ihale onda kalır biletli içinde geçerli kombine içinde kimse koltuğunu bir yabancıya bırakamaz biri otursun koltuğuna yüzünü sarsın atkıyla kalksın sahaya bir şey atsın bakalım bir daha o stada girebiliyormusun birde gelir seni evinden alırlar koltuğunu başkasına bırakmanın birde böyle sakıncası var artık koltuğu sen kiraladıysan o koltuktan mesulsun emin ol artık hiç kimse koltuğunda bir başkasının oturmasını göze alamaz @halvetifarazi yani başka koltuğa gidebilirsin boş bir koltuğa oturursun ama unutma arkada sana ait boş bir koltuk bırakıyorsun biri bir halt yiyecekse gelir o boş koltuktan yer yüzünü sarar yapacağını yapar sonrada kalabalığın içinde kaybolur kameralar hangi koltuktan atıldığına bakar sonra o koltuğu kim tutmuş ona bakar sen istediğin kadar ben değildim de hiç bir şey kanıtlayamazsın koltuğunu bırakmayacaksın onun için sözleşme imzalıyorsun
bu yazının içinde çok önemli bilgiler var bu konu öyle hafife alınacak bir konu hiç değil ,anlaşılan şu ki kartını okutup stada girdin mi ,koltuğundan sen sorumlusun ,koltuğuna başkası oturduğunda kaldıramıyorsan ,polise bile müracaat edebilirsin çünkü başının derde girmesi söz konusu polis de senin müracatını göz ardı edemez ,bu yazıdan benim anladığım bu . bu yazıyı kombine alan almayan bütün herkes okumalı çok önemli bir konu .

Çevrimiçi Necmi

kontrolün bizde olmadığı misafir olduğumuz stadlardan bahsediyorsunuz bakın renklilerin stadına insanlar biletlerinin dışında bir yere oturabiliyormu e bilet daha bu sene uygulamaya alındı şu an için taraftarı korkutmak istemiyorlar pek üstüne gitmiyorlar ebiletin nimetlerinden faydalandırmıyorlar e bilet satılmaya başlasın ve stadlar eski doluluğuna ulaşsın bakın o zaman seyredin artık kombineler pahalı biletlerde pahalı olacak ve herkes o parayı verince koltuğuna oturmak isteyecek arada bir kaç kişi çıkacaktır onlarda darbeyi yer konu kapanır herkes kuzu kuzu yerine oturur kulüp kombine satıyorsa artık o kişinin rahatını sağlamak zorunda inönü değilki bir biletli girene iki kaçak giriş olsun kaçak girenlerde biletlilerin yerine çöksün o defter kapandı artık

Çevrimdışı ekesicil

hic inanasim gelmiyor türkiyede böyle biseyin olabilcegi, insallah olur ama hic sanmiyorum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen orta çizgiye bak...! Aynı hizada Çıkış kapısı yok o saçma çıkış kapısı Ancak bizde olur..!

Çevrimdışı ahmet türker

Sen orta çizgiye bak...! Aynı hizada Çıkış kapısı yok o saçma çıkış kapısı Ancak bizde olur..!
iyi de çizginin tam karşısında üstte küçük bir yol ve kocaman çıkış kapısı var ,çatal merdiven var ,sadece kapalıda 17 çıkış kapısı bir tanede 2 çıkış kapısı kadar çıkış kapısı ver biz böyle yapsaydık topla tüfekle hücum edilirdi . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

Ya tutarsa  :)

abi biraz ileti yazda şu yavru kartallıktan kurtul görende 15 yaşında sanacak  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

olsun stad bitsinde orta çizgi hizzasında merdivende olsun ne olur  :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK