Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712323 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Altuğ

Sağoun Ahmet abi.

Bu arada imza kampanyası için gösterilen hassasiyet için teşekkür ederim  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı riza calli

Ben az önce 23.000 lik sayfası olan , Bir çok sayfa adminini tanıyan , Sitemizide takip eden bir Arkadaşıma durumu ilettim , Sayfasında paylaşacak , Kendi profilinden ve twitterden de destek isteyecek  :ok:
Aklının almayacagı kadar sayfaya ve kişiye ulaşırım dedi :halay: :halay:
Hadi bitirelim şu işi @Altuğ abi..
Ben hic ihtimal vermiyorum heykel filan eski acigin onune iki kule arasina hic bisey yapamayiz anitlardaki abiler kizar sonra.

Çevrimdışı bjkfatih63

Sa arkadaşlar uzun bi aradan sonra girebıldım foruma. İşyerindeki bilgisayardan giremıyorum artık . Bit artık gözünü sevdiğim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cingoz

o nasıl olacak  :alala: başkasının hakkınımı gasp edeceksin dikkat et Beşiktaş taraftarı hakları konusunda çok hassastır :evillol:

Olimpiyat stadı için örnek verirsem mesela Doğu üst'ten bilet alsak bile alt'dan da izleyebiliriyoz.
Kimse kimsenin yerine takmıyor. O anlamda dedim.

Çevrimdışı ahmet türker

Olimpiyat stadı için örnek verirsem mesela Doğu üst'ten bilet alsak bile alt'dan da izleyebiliriyoz.
adam kombineye 4000 lira vermiş sen 1850 lira vermişsin. sence oraya oturtur mu seni .  :lol:  :lol:

Çevrimdışı KAP

Sitenin tablet versiyonunda sayfanın en altındaki "sayfaya gidin" kısmı sayfanın en üstünde de olsa ve "en son sayfaya gidin" butonu da eklense tadından yenmez, bilginize :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar imza kampanyasi icin sosyal medyadan toplu halde yuklenmemiz lazim.ozellikle fazla sayida olan Besiktas sayfalarindan destek almamiz lazim.stadda su olsun bu olsun demek olmuyor ne olacaksa bizim cabalarimizla olacak.eger bu heykeli yaptirabilirsek hepimizin emekleri ile bu olmus olacak.simdiden 1200 imza destegi geldi.eger bunun takipçisi olursak yuzbinlerce imza toplayip bunun ilgili kisilere ulasmasini saglayabiliriz.destekleriniz cok onemli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı charly

Kartal Heykeli ile ilgili olarak Face'den tüm BJK'li arkadaşlarıma mesaj attım. Ayrıca da sayfamda paylaştım. An itibarı ile imza sayısı 1297 oldu. Haydi KARAKARTALLAR, hep birlikte yüklenin  :claps:

Çevrimdışı ALBATROS

zaten eski belediye başkanı söz vermişti sırf belediyenin başındaki isim değişti diye yapmamazlık yapmazlar umarım

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bizim jetfan ve VRF,Chiller mevzusu vardi bugn yazacaktin? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALBATROS

3-4 tane kiriş gelsede monte etseler çatı işi uzucak gibi

Çevrimdışı Efe

adam kombineye 4000 lira vermiş sen 1850 lira vermişsin. sence oraya oturtur mu seni .  :lol:  :lol:

tüm giriş çıkışlar yönlendirmeli olacaktır kimse kapıdan girdikten sonra sağa sola gidemez kafasına göre alt kat girişi alt kata yönlenir üst kat girişi üst kata yönlenir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

birincisi olimpiyatta 76000 kişilik bir stada 5000 kişi olduğu için nereye oturursan otur farketmiyor
stadımız 42000 talep 80000 olacak yani bilet alıp seyredeceğim diyorsun ya o iş bence çok zor o bileti bulabilirsen alırsın çünkü genelde insanlar kombineli olacak kalacak olan az sayıda bilette rezerve olur satışda bilet yakalamak zor olacak kombine fiyatının yarısını geçer önemli maçlarda bilet fiyatları karaborsada hiç bir kombine sahibide yerine kimsenin oturmasına izin vermez zaten artık yasak olimpiyatta kontrol edilmiyor ama stadımızda bu kontrol edilecek e bilet uygulamasının ana ergumanlarından biridir herkesin yerine oturması kombine sahibisin yerine biri oturdu sende itiraz etmedin gittin başka yere oturdun bir sonraki maça gireceksin bir bakmışsın kombinen iptal olmuş artık bu iş şaka değil birilerinin canı yanacak biletlilerde öyle bir sonraki maça bilet alamama riskin var

Çevrimdışı Oktay

tüm giriş çıkışlar yönlendirmeli olacaktır kimse kapıdan girdikten sonra sağa sola gidemez kafasına göre alt kat girişi alt kata yönlenir üst kat girişi üst kata yönlenir  :)
yanlız  şu anki mevcut sistemde(olipiyat sdadında) bir açık farkettim @ZEKI hocam ve @AdemG  ne dediğimi iyi anlıyacak olipiyat batı tribününde kombinen varsa vip tribüne girebiliyosun hemde görevlilerin kontrol etmesine rağmen...

bu açığıda ademG buldu ama kendi kombinesi vip girdiği için ekmeğini ben yiyorum :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 23:16:41 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

@Efe sadece alt kat üst kat değil kale arkalarında farketmiyor ama numaralı ve kapalı kendi içindede bölünür fiyat farkları var ve hakları koruyacak olanda kulüptür