Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Abi yarım yüzyıllik tecrübe senden kacmayacagini biliyodum zaten :busted_cop:

@ahmet türker  abi yav bişey demedim nerlere girmissin :) Doğrudur abi inşallah bizede nasip olur avatarimdaki tosunun o durumlarını görmek
sana bir şey dediğini söylemedim değerli kardeşim , biraz senin yazının üzerinden mesaj vermek istedim . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar için teşekkürler.

bu arada herkese merhabalar. İsmim Emre.
Yaklaşık 10 dk. önce aranıza katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum.

Tanışma sayfasına mesajımı atmıştım ancak, konuya direkt giriş yaptım. Değişik oldu bu, bende farkındayım.

Kendimi bildim bileli bu sevda peşinde koşuyorum.
İyi mi yapıyorum, kötümü yapıyorum bilmiyorum :)
Yanlış anlaşılmasın hemen, 40-50 yıl daha yaşamak mı zor yoksa 40-50 yıl daha Beşiktaş'ı izlemek mi?
Bu aralar baya bi sıkıntılıyız ama güzel günler yakın.

Hoşgeldin @Durukarnas  :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Kemal

sana bir şey dediğini söylemedim değerli kardeşim , biraz senin yazının üzerinden mesaj vermek istedim . :tabe:  :tabe:

Doğrudur abi , mesaj alındı , darısı başımıza  :ok:

Çevrimdışı Necmi

evet bunu bende merak ediyorum.
Mesela aynı tribün içinde ucuz olan yerden kombine alsak bile istediğimiz yerden izleyebilecek miyiz?
o nasıl olacak  :alala: başkasının hakkınımı gasp edeceksin dikkat et Beşiktaş taraftarı hakları konusunda çok hassastır :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tabla iyi duzeye gelmis 15 marta biter gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bu arada herkese merhabalar. İsmim Emre.
Yaklaşık 10 dk. önce aranıza katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum.

Tanışma sayfasına mesajımı atmıştım ancak, konuya direkt giriş yaptım. Değişik oldu bu, bende farkındayım.

Kendimi bildim bileli bu sevda peşinde koşuyorum.
İyi mi yapıyorum, kötümü yapıyorum bilmiyorum :)
Yanlış anlaşılmasın hemen, 40-50 yıl daha yaşamak mı zor yoksa 40-50 yıl daha Beşiktaş'ı izlemek mi?
Bu aralar baya bi sıkıntılıyız ama güzel günler yakın.
hoşgeldin.
 bu arada en şanslı nesiller süleyman seba dönemini gören o dönemin terbiyesini alan bizler ve abilerimiz sanırım.muhtemelen bu güzel ortamın doğmasına vesile olandasüleyman seba terbiyesi ve o dönemdeki  takımımızdaki arkadaşlık ortamı.en azından benim için bu böyle.bu forumun misyonlarından biri bizden sora gelen nesile bunları aktarmak.belki yönetime bu kadar sahip çıkmamızın nedenide o güzel dönemi bize vaad etmesi ve büyük oranda gerçekleştirmesidir.

Çevrimiçi murat

@Altuğ geçmiş olsun kardeşim.annen iyidir inşallah.

Çevrimdışı Necmi

Fotograflar için tesekkürler, pazar günü otopark biter diye umuyorum.
kalıpladıkları yer biter ama sivri kısımda perdeler falan bir hafta daha sürer sanırım @martin40 daha yukarılardada perde işleri var martın üçüncü haftası biter gibi duruyor
yanlız yeni açık bitiş tahminimde nokta atışı oluyor obitaş burayı okuyor programını benim tahminlerime göre yapıyor herhalde :evillol:
keşke daha erken deseydim :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Doğrudur abi , mesaj alındı , darısı başımıza  :ok:
avatarındaki evladın hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah çok iyi ve sağlıklı beşiktaşlı olur. :)

Çevrimdışı Kemal

avatarındaki evladın hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah çok iyi ve sağlıklı beşiktaşlı olur. :)

Eyvallah ahmet abi 6 aylik oldu bile , şimdiden besiktas maçlarında kalbini renklilerin maçlarında bibisini tutmaya başladı :)

Allah cumlemizin evlatlarini bagislasin acılarını göstermesin.

Çevrimdışı Fatih

Yeni aciktaki alana sadece sap mi atilacak yoksa yurume yoluna tas filan dosenecek mi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki alana sadece sap mi atilacak yoksa yurume yoluna tas filan dosenecek mi?
tas degilde farkli bi malzeme dosenebilir tas sokmekte ustumuze yok cunku  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

saraç oğlu enine 158 metre bizde arazi genişliği 168 metre ama çapraz olduğu içinde tam kullanamıyoruz şimdi hatırlamıyorum ama paralel iki doğrunun arasına sokarak ölçmüştüm fore kazıkları içinden aldım ölçüyü fore kazıklar araziye dahil ama stada dahil değil iki metre fore kazık kaybı var kapalı tarafında 80 cm numaralı tarafında 120 cm ondan sonrada perde beton kaybı var bir metre civarıda o gidiyor stad eni 165 metreye düşüyor arada 7 metre bir fark oluşuyor
sevgili arkadaşlarım ve gençler ,beşiktaşlıyı görüyormusunuz ,santimi santimine stadımızı ölçmüş ,belki evinin ölçülerini bilmez ama stadımızın bilir ,renklilerden böyle bir adam çıkabileceğini düşünebiliyormusunuz ,verdiğin bilgiler için teşekkürler @Necmi kardeşim ,ayrıca gönülden  :claps:  :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ geçmiş olsun kardeşim.annen iyidir inşallah.

İyi olacak abi umarım bakalım beklemedeyiz.

@ahmet türker abiye katılıyorum evinin kaç m2 olduğunu gerçekten bilmez eminim  :)

Çevrimdışı Altuğ

İmza Kampanyamıza an itibarıyla 1140 arkadaşımız katıldı.

Bunu başarabilirsek sizler sayesinde olacak.

Katılım gerçekleştirmeyen arkadaşlardan destek bekliyoruz. İmza bırakarak ve kampanyayı twitter ve facebook gibi sosyal medyada paylaşarak bize destek olabilirsiniz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İmza Kampanyamıza an itibarıyla 1140 arkadaşımız katıldı.

Bunu başarabilirsek sizler sayesinde olacak.

Katılım gerçekleştirmeyen arkadaşlardan destek bekliyoruz. İmza bırakarak ve kampanyayı twitter ve facebook gibi sosyal medyada paylaşarak bize destek olabilirsiniz.

Forza ya ve diğer Beşiktaş Forumlarına hatta Facebooktaki Beşiktaş sayfalarına da Ulaştırmamız lazım bu isteği , Ozaman İmzaMız 100.00 i geçer @Altuğ abi , Belediye in herhangi bir seçeneği kalmaz :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Balasagun

Çevrimdışı Altuğ

@Yunus Emre Dökmeci elimizden geldiği kadar duyurmaya çalışıyoruz farklı platformlarda paylaşmak elden ele çoğalarak büyüyecek bir olay.

Çevrimdışı ZEKI

@Durukarnas  :hosgeldin
@Kemal Allah anali babali saglikli ömürler nasip etsin sana Pm attim

@Yunus Emre Dökmeci elimizden geldiği kadar duyurmaya çalışıyoruz farklı platformlarda paylaşmak elden ele çoğalarak büyüyecek bir olay.
Ben az önce 23.000 lik sayfası olan , Bir çok sayfa adminini tanıyan , Sitemizide takip eden bir Arkadaşıma durumu ilettim , Sayfasında paylaşacak , Kendi profilinden ve twitterden de destek isteyecek  :ok:
Aklının almayacagı kadar sayfaya ve kişiye ulaşırım dedi :halay: :halay:
Hadi bitirelim şu işi @Altuğ abi..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben az önce 23.000 lik sayfası olan , Bir çok sayfa adminini tanıyan , Sitemizide takip eden bir Arkadaşıma durumu ilettim , Sayfasında paylaşacak , Kendi profilinden ve twitterden de destek isteyecek  :ok:
Aklının almayacagı kadar sayfaya ve kişiye ulaşırım dedi :halay: :halay:
Hadi bitirelim şu işi @Altuğ abi..
Vaaayy amerikan filmlerindeki iyi adamların kötü adamların mekanına baskın yapmadan önceki konuşması gibi olmuş abi :evillol: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Vaaayy amerikan filmlerindeki iyi adamların kötü adamların mekanına baskın yapmadan önceki konuşması gibi olmuş abi :evillol: :evillol: :evillol:
Counter - Strike Türkçe Versiyon :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Altuğ

operation was completed successfully  :icool: teşekkürler @Yunus Emre Dökmeci ne kadar ses o kadar imza :)