işte şimdi kuralları çok keskin uygulasak küfür edenin bu forumdan uzaklaştırılması gerekiyor özelliklede Beşiktaş değerlerine küfür edenin bu böyle oluncada Yusuf Tekeli iki ay önce forumdan giderdi bunun yerine uyarmak mod onayına almak vs çeşitli şekillerde belli bir çizgiye çekmek at kurtul mantığından daha değerli bence Beşiktaş forumlarını diğer forumlardan ayıran bir özellikde bu önce insanlara Beşiktaşlı olmanın farkını gösteriyoruz ama korkarım bu değerde son dönemlerde bayağı bozuluyor tepedeki belli insanlarda mefaatleri için küfürü silah olarak kullandıklarından kendi platformlarında böyle şeylere izin veriyorlar buda genç taraftarı dejenere ediyor biz bu değiliz buna karşıda direnmemiz gerekiyor
bu foruma katılmadan önce bende bilmiyordum ,bir de şöyle bir durum gördüm . bazı genç taraftarlarımız klübün büyüklüğünün hiç farkında değiller ,kendilerini küçük görüyorlar . bir tür aşağılık kompleksi oluşmuş ,yenildiğimiz veya berabere kaldığımız maçlardan sonra inanılmaz tepkiler veriyorlar ,dünyanın sonuymuş gibi abartısı çok yüksek eleştiriler yapıyorlar , birde şöyle vahim bir durum var seçilen başkana karşı ,eğer sevmiyorlar veya kendi istedikleri insan başkan olmadıysa eleştimek için en ufak fırsatı kaçırmıyorlar hakarete varan eleştirilerden hiç sakınmıyorlar ,beşiktaş başkanının yani bulunduğu makamın beşiktaşın en önemli değerlerinden biri olduğunu ya bilmiyorlar ya da kasıtlı yapıyorlar .beşiktaşımız bir tane ,futbol takımımız da bir tane. başka gidecek yerimiz yok , yenildiğimizde ve berabere kaldığımızda destek olmayacaksak biz taraftarmıyız ,bunun tanımı ancak ve ancak iyi gün dostu olmaktır , klübümüzün gerçekten gönülden destekleyecek taraftarlara ihtiyacı var hele ki çağ atlamak üzere olduğumuz bu zaman aralığında .inşallah genç gönülden beşiktaşlı arkadaşlarımız bu çığlığımı anlarlar ,ben beşiktaşımın formasına klübümüz armasına aşığım ,beni futbol takımının aldığı sonuçlar elbette sevindirir ya da üzer ama beşiktaş a,beşiktaşıma olan sevgim ve aşkım hiç bir zaman azalmaz . biz her sene beşiktaşımız kupa alsın diye beşiktaşlı değiliz biz beşiktaşımız ilelebed devam etsin torunlarımız ve onlarında torunlarına sağ salim teslim edelim diye beşiktaşlıyız ilk defa bu kadar uzun bir yazı yazdım ,ama bazı yazılar gerçektende ,beşiktaşlılık kanıma dokunuyor ,bu yüzden de geçmişte bazen aşırı tepki verdiğim oldu .arkadaşlar bir tane beşiktaş var o da bu ,elimizden geldiğince maddi manevi sahip çıkalım .