Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Mabet patlatmış bombayı Koltuk ölçüleri ve aralığı belli olmuş varsa bilen hesap kitap yapsın kapasiteyi netleştirelim  :halay: :uhohu: :ishock:
:naughty:
hani nerde ?!

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi diğer takımların konuşulduğu başlığımız var aslında.

Spor Toto Süper Lig başlığında ligin genel değerlendirmesini yapıyoruz ama arkadaşlar orada kimse okumaz sanıp yazmıyorlar maalesef. :)
zaten Beşiktaş forumlarında renklileri kimse okumaz  :D o yüzden buraya yazılmasıda bir anlam ifade etmiyor en fazla maç esnasında bir kaç yorum olur o kadar kimse burda renklilerden yazmıyor konuşmak istemiyorsa senin gelip buraya yazman ve insanları okumaya mecbur etmen saygısızlıktır demekki başlığınada girip okumak istemiyorlar peki o zaman neden zorlanıyor mecburmuyuz stad başlığında renklilerden bahsetmeye bize ne fikstürlerinden hoş iki maç üst üste içerdeyse demekki ilk yarıda dışardaydı yani bunun bir avantajı yok hatta dez avantajı bile var çünkü gs avrupa maçıda oynuyordu şimdi oynamıyor lehine bir durum değil bu bunları yazmadan öncede düşünmek gerekir bu başlıkta tartışma açacak bir konuyu gelip yazmayacaksın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anladım abi sağolasın :ok:
Önceden çok imrenirdim o stada, yalan yok.. Fener orda hiç kaybetmiyo acaip baskılı oynuyo diye. Ama 2015 sonbaharından itibaren İnşallah oranın baskısı atmosferi vs. bizim stadın yanında devede kulak bile sayılmayacak :super:
Ben Ş.saraçoglunda hem Deplasman tribününde hem de Fbli lerin arasında Bjk-Fb maçı izlemiş adamım , Öyle Çok baskılı bir stadyum değil aslında , C60 Goruş Açısına sahip , Stadın bir çok yerinde Özellikle de Kale Arkaları ile maratonların birleştiği yerlerde çok sayıda KÖR nokta mevcut , Saha gozukmuyor bazı bolumlerden..
Saha olçuleri yani Tribünlerin sahaya olan uzaklıkları Kale arkaları Tribün mesafesi : 9.1 metre
Maraton Taç Çizgisi uzaklıgı ise 10 metre
@Yusuf Tekeli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu forumda renklilerin başlığı yok yazacak bir yerde yok o yüzden yazmayacaksın biraz önce yunus emreye forumda sürekli konu dışı yapan mimlenmiş 2-3 kişi var demiştim ya onlardan biride sensin bu başlıkta en fazla konu dışı yapan sensin ve aynı zamanda küfürde ediyorsun ben maçlarda dışarda olduğum için yırtıyorsun @çağrı silmekle yetiniyor bana denk geldiğin ilk mesajda mod onayına alınacaksın ben bu forumda hangi nedenle olursa olsun küfüre izin vermem diğer yöneticilerinde izin vermemesi gerekiyor :bandit: @Yusuf Tekeli  yunus emreden daha fazla mimlisin onu söyleyeyim o en azından foruma karşı son derece saygılı senin gibi ağzına geleni söylemiyor
Son iletilerime bakabilirsin abi. En fazla konu dışı yapan sensin diyosun. Benim en fazla 2-3 mesajım silinmiştir. Tek tek göster bana deki aha bunların hepsi konu dışıdır de, anlarım ama harbiden haksızlık yapıyosun. Burda bazen sohbetler oluyo ediyo sayfalarca okuyoruz bişide yazmıyoruz ama en fazla konu dışı yapan oluyoruz.. Bu mudur yani? Göz alışkanlığımız var konu dışını en çok sen yapıyosun. Bırak Allahını seversen..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Ş.saraçoglunda hem Deplasman tribününde hem de Fbli lerin arasında Bjk-Fb maçı izlemiş adamım , Öyle Çok baskılı bir stadyum değil aslında , C60 Goruş Açısına sahip , Stadın bir çok yerinde Özellikle de Kale Arkaları ile maratonların birleştiği yerlerde çok sayıda KÖR nokta mevcut , Saha gozukmuyor bazı bolumlerden..
Saha olçuleri yani Tribünlerin sahaya olan uzaklıkları Kale arkaları Tribün mesafesi : 9.1 metre
Maraton Taç Çizgisi uzaklıgı ise 10 metre
@Yusuf Tekeli
Anladım abi :) O kör noktaları bende görmüştüm. Duvarın dibinde koltuklar var, adamlar sadece yarı sahayı görebiliyolar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Düzeltme boy olarakta 15 metre civarı daha küçük saraçoğlunun kapasitesi 50000  52000 olan toki stadı
Edit : Saraçoglu : 50.509
Toki Arena : 52.652 imiş @Necmi Abi
Bu Arada Boy olarak Derken abi :alala:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 17:26:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

@Serkan_KaNaDa

@ahmetx sen haklisin o zaman arkadasim. Ben oraya 54 koltuk sigabilecegini hayal bile edemezdim. Fotograflar cok yaniltici gercektende.

Senin dedigin gibi oraya tunel gibi yapilabilirdi. isin kolayina gidilmis.

Çevrimdışı Tolga

zaten Beşiktaş forumlarında renklileri kimse okumaz  :D o yüzden buraya yazılmasıda bir anlam ifade etmiyor en fazla maç esnasında bir kaç yorum olur o kadar kimse burda renklilerden yazmıyor konuşmak istemiyorsa senin gelip buraya yazman ve insanları okumaya mecbur etmen saygısızlıktır demekki başlığınada girip okumak istemiyorlar peki o zaman neden zorlanıyor mecburmuyuz stad başlığında renklilerden bahsetmeye bize ne fikstürlerinden hoş iki maç üst üste içerdeyse demekki ilk yarıda dışardaydı yani bunun bir avantajı yok hatta dez avantajı bile var çünkü gs avrupa maçıda oynuyordu şimdi oynamıyor lehine bir durum değil bu bunları yazmadan öncede düşünmek gerekir bu başlıkta tartışma açacak bir konuyu gelip yazmayacaksın
Söylediklerinde haklısın stat başlığında futbol konusu açılmaması lazım.

Beşiktaş'ımız ile ilgili futbol başlıklarında bile sırf diğer takımlarla ilgili bazı konuşmalar geçiyor diye @Çağrı Spor Toto Süper Lig başlığını açtı.

Ama bazen orada bile konu dışı yapılıp asıl yazılması gereken yere yazılmayıp diğer takımlarla ilgili haberleri BJK başlığına yazan arkadaşlar da oluyor :D

Maalesef her konuyu kendi başlığın da konuşulması konusunda bir türlü standart sağlayamadık :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Ayrıca sen uyardın diye küfürü kullanmadım bi daha. Haksızlık ediyosun.

hiçte haksızlık etmiyorum bak ben tepkiyi genelde genç arkadaşlara gösteriyorum neden hiç düşündünüzmü genelde sizin kullandığınız üslup renkli üslubu ve Beşiktaş taraftarı bu demek değildir biz burda küfürün yanlış olduğunu göstereceğizki yarın maçtada edilmesin takımda ceza almasın bu işler önce burda forumlarda düzelir artık Beşiktaşın küfre tahammülü kalmadı ceza alıyoruz sonra cezalı maçta puan kaybediyoruz hem çirkin bir profil gösteriyoruz hemde Beşiktaşa zarar veriyoruz maddi kaybıda çabası ne faydası var hiç ne zararı var çok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hiçte haksızlık etmiyorum bak ben tepkiyi genelde genç arkadaşlara gösteriyorum neden hiç düşündünüzmü genelde sizin kullandığınız üslup renkli üslubu ve Beşiktaş taraftarı bu demek değildir biz burda küfürün yanlış olduğunu göstereceğizki yarın maçtada edilmesin takımda ceza almasın bu işler önce burda forumlarda düzelir artık Beşiktaşın küfre tahammülü kalmadı ceza alıyoruz sonra cezalı maçta puan kaybediyoruz hem çirkin bir profil gösteriyoruz hemde Beşiktaşa zarar veriyoruz maddi kaybıda çabası ne faydası var hiç ne zararı var çok
Tamamm abi anladım ama bende diyorumki; sen uyardıktan sonra bi daha kullanmadım. Şimdi sen gelip bana dersenki "küfür ediyosun, foruma saygısızlık yapıyosun" kusura bakma ama ben alınırım. Haksızlık karşısında da susmam. Yapsaydım eyvallah abi derdim özür de dilerdim geçerdim. 2-3 defa tartışma çıkacak gibi oldu bazı abilerimizle ama ben tamam abi sorun yok kapatalım konuyu falan dedim uzatmadım. Bunlara rağmen  Saygısızlıkla itham ediliyosam ben orda haksızlığı görürüm kusura bakma.

Km
Söylediklerinde haklısın stat başlığında futbol konusu açılmaması lazım.

Beşiktaş'ımız ile ilgili futbol başlıklarında bile sırf diğer takımlarla ilgili bazı konuşmalar geçiyor diye @Çağrı Spor Toto Süper Lig başlığını açtı.

Ama bazen orada bile konu dışı yapılıp asıl yazılması gereken yere yazılmayıp diğer takımlarla ilgili haberleri BJK başlığına yazan arkadaşlar da oluyor :D

Maalesef her konuyu kendi başlığın da konuşulması konusunda bir türlü standart sağlayamadık :)
Türk insanının olduğu hiç bir yerde Standart ve Kural olmaz , Ne kadar kabul etmesekte Bu Buyuk bir gerçek , Bu Millet olarak bizim Genlerimizde var maalesef @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Forumda kufur eden arkadaslar; kendilerinden yasca cok buyuklerin oldugu bir ortamda da boyle kufur edebiliyorlar mi ?  Edemiyorlarsa demek ki onlarin bu foruma ve icindekine saygisi yok demektir.

Çevrimdışı Tolga

Km Türk insanının olduğu hiç bir yerde Standart ve Kural olmaz , Ne kadar kabul etmesekte Bu Buyuk bir gerçek , Bu Millet olarak bizim Genlerimizde var maalesef @Tolgaozkhrmn
Zamanla burada bunun değişebileceğini düşünüyorum @Yunus Emre Dökmeci

Şimdi stat başlığı en popüler başlık olduğu için çoğu insan da sadece buraya baktığı için insanlar da ister istemez yazdığım okunsun diyerek buraya yazıyor :)

Fakat stat bittikten sonra forumun diğer başlıkları da daha işler hale gelecektir diye düşünüyorum. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

küsüratları saymadım :bandit:
@Necmi abi boy olarakta 15 Metre küçük demişsin , Boy Derken Uzunluk dan mı bahsediyorsun :alala: Bi de Boy olarak bizim Stad mı daha küçük 15 Metre :alala:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necmi abi bu konuda "Mac" basliklarini kontrol eden arkadaslari uyarirsan sevinirim. Kufur eden arkadalari savunacaklar neredeyse.

"Mac stresi, mac heyecani, Besiktas aski" falan gibi kabahatlerinden buyuk mazeretlere siginiyorlar.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 17:31:46 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Necmi

Km Türk insanının olduğu hiç bir yerde Standart ve Kural olmaz , Ne kadar kabul etmesekte Bu Buyuk bir gerçek , Bu Millet olarak bizim Genlerimizde var maalesef @Tolgaozkhrmn
kural olmazmı  :alala: şu söylediğinle bile kural koyuyorsun :D kelime çelişkili değilmi

kural olmazmı  :alala: şu söylediğinle bile kural koyuyorsun :D kelime çelişkili değilmi
:D :D Yok Abi Kural tanımayan kuralları çignemeyi Bir marifet miş gibi gören bir millet oldugumuzu belirtmek istedim :ok: @Necmi abi

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi boy olarakta 15 Metre küçük demişsin , Boy Derken Uzunluk dan mı bahsediyorsun :alala: Bi de Boy olarak bizim Stad mı daha küçük 15 Metre :alala:
enine ekseninde 8 metre biz fazlayız, boyuna ekseninde 22 metre biz daha fazlayız . enine de boyuna da bizim stad daha büyük ,yükseklikte de 4 yada 6 metre daha yükseğiz.

Çevrimdışı ahmet türker

:ok:

öğlen okuyabildim
ama senin yazdığından rakam vermiş gibi algıladım  :ebebe:
dün gece 3.45 e kadar forumdaydım rakam verilmedi @KUMANOVALI kardeşim . :ok:  :ok:

enine ekseninde 8 metre biz fazlayız, boyuna ekseninde 22 metre biz daha fazlayız . enine de boyuna da bizim stad daha büyük ,yükseklikte de 4 yada 6 metre daha yükseğiz.
Genişlik olarak 7 Metre , Yukseklik olarak da 5 Metre daha buyuguz diye biliyorum @ahmet türker abi :)
@Necmi abi öyle demişti , Şimdide uzunluk olarak 15 mtre küçük yazmıştı bende uzunluk olarak bizimki daha küçük sandım oyuzden onaylatıyım dedim , Sağol :ok: @ahmet türker abi

Çevrimdışı ErsinA.

Rampada beton var yine.

Prekastçılar paydos etti ama iyi iş çıkardılar bugün. Yarında aynı performansı bekliyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi bu konuda "Mac" basliklarini kontrol eden arkadaslari uyarirsan sevinirim. Kufur eden arkadalari savunacaklar neredeyse.

"Mac stresi, mac heyecani, Besiktas aski" falan gibi kabahatlerinden buyuk mazeretlere siginiyorlar.
işte şimdi kuralları çok keskin uygulasak küfür edenin bu forumdan uzaklaştırılması gerekiyor özelliklede Beşiktaş değerlerine küfür edenin bu böyle oluncada Yusuf Tekeli iki ay önce forumdan giderdi bunun yerine uyarmak mod onayına almak vs çeşitli şekillerde belli bir çizgiye çekmek at kurtul mantığından daha değerli bence Beşiktaş forumlarını diğer forumlardan ayıran bir özellikde bu önce insanlara Beşiktaşlı olmanın farkını gösteriyoruz ama korkarım bu değerde son dönemlerde bayağı bozuluyor tepedeki belli insanlarda mefaatleri için küfürü silah olarak kullandıklarından kendi platformlarında böyle şeylere izin veriyorlar buda genç taraftarı dejenere ediyor biz bu değiliz buna karşıda direnmemiz gerekiyor