Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  oyuncu cikis tunelini alttan versen bile o koltuklari gene kaybetmek zorundayiz. Tribunler sahaya cok yakin. Yedek kulubeleri yuzunden bu sekilde oldu zaten.

Eger tribunler daha uzak olsaydi zaten cikis tunelini daha ileri verip tribunu kesmezlerdi.
san mamese ve Allianz abi bak istersen @Serkan_KaNaDa
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ahmetx  oyuncu cikis tunelini alttan versen bile o koltuklari gene kaybetmek zorundayiz. Tribunler sahaya cok yakin. Yedek kulubeleri yuzunden bu sekilde oldu zaten.

Eger tribunler daha uzak olsaydi zaten cikis tunelini daha ileri verip tribunu kesmezlerdi.
Yalnız old trafford'daki yedek kulübesi çok acayip, aklıma geldide :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

martın ortasına geliyoruz kirişler gelmeli artık

Çevrimdışı ahmet türker

san mamese ve Allianz abi bak istersen @Serkan_KaNaDa
haklısın istenilirse bu statlardaki gibi olabilirmiş. :ok:  :ok:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Fatih

Sahanin ortasina neden hafriyat bosaltilmis?  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yalçın

Su videoyu neden acik sekilde ekleyemiyorum  :alala: :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler için ellerinize sağlık süper hepsi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Halledildi :)

Eyvallah  :) Dur birtane daha ekleyeyim:

edit: gecen senekiymis yahu  :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Konu Disi
Beşiktaşımız’ın 15 Mart Pazar günü saat 16.00’da Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 24. Haftasında Ankara Osmanlı Stadı'nda SAİ Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçı biletleri, yarın (10 Mart) saat 11.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi, bu küfenki kaplanan 2 kolonda 3 tarafı kaplanmış ön yüz kaplanmamış merdiven konulmuş. Nedir abi o? Birde merdivenler çok yanaşık insan nasıl ayağını koyup basacak. parmak uçlarında mı çıkıyorlar. Keremin fotolarda var.

Çevrimdışı bjksk

Daha önce bu soru sorulup cevabı illaki verilmiştir ama geriye dönük okuduğum halde göremedim.Merak ettiğim şey Kale arkaları Kapalı ve Numaralı tribünlere göre daha küçük ve alçak boy itibariyle.Nedeni sadece görsel mi belli bir zorunluluk var mı acaba?

Çevrimdışı Deniz

Daha önce bu soru sorulup cevabı illaki verilmiştir ama geriye dönük okuduğum halde göremedim.Merak ettiğim şey Kale arkaları Kapalı ve Numaralı tribünlere göre daha küçük ve alçak boy itibariyle.Nedeni sadece görsel mi belli bir zorunluluk var mı acaba?
Sadece eski acik oyle.anitlar kurulu karari ile kule seviyelerini gecemiyor.yeni acik alcak degil,stadyumda en fazla seyirci kapasitesine sahip tribun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjksk

Sadece eski acik oyle.anitlar kurulu karari ile kule seviyelerini gecemiyor.yeni acik alcak degil,stadyumda en fazla seyirci kapasitesine sahip tribun

Çok teşekkür ederim.Belli zorunluluk olduğunu düşünmüştüm zaten.Bu zorunluluk bile ayrı güzellik katmış ama mabede :) :D

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca ısıtma soğutma gruplarının gelmesi=stadın inşaatının büyük çoğunlukla bitmesi demektir arkadaşlar :)
Genelde bir proje bitirilmeden 3-4 ay önce gelir bunlar  :icool:

Çevrimdışı Oktay

Ayrıca ısıtma soğutma gruplarının gelmesi=stadın inşaatının büyük çoğunlukla bitmesi demektir arkadaşlar :)
stada köşe direkleri geldiği gün stat bitmiş demektir genelde köşe direkleri maç sabahı yerine dikilir :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

stada köşe direkleri geldiği gün stat bitmiş demektir genelde kale direkleri maç sabahı yerine dikilir :evillol:
Kale direklerini bizim taraftar söküp götürmesin de alışkın malum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Eyüp Emir

doğu türbün biletleri bitmiş arkadaşlar sadece batı var  :halay:

Çevrimdışı Yalçın

Stadyum disini cok merak ediyorum.. Vodafone stadyum disina kesin buyuk ekran tv'ler koyacaktir. Nasil yapacaklar gozumde canlandirmaya calisiyorum da.. Of off manyak olucak bu stad.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 22:03:42 Yalçın ]

Suleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yeni acık arka taraftaki dolasım alanları  makette bana cok buyuk geliyordu baya alanı oalcak diyordum taraftarların fakat oradaki o geometrik sekiller inanılmaz yer kaplıyorlar ve oyle cok buyuk topluluklar olmayacaktır
ve o bosluklar camla falan kaplanacaktır dimi? boyle bi korumalık olmalı yoksa asagıya ucuslar yasanabilir:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

doğu türbün biletleri bitmiş arkadaşlar sadece batı var  :halay:
bu bilgiyi nereden aldınız kesim mi. :)

Çevrimdışı Karabay

işçiler efil efil çalışsın diye gelmiştir belki :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

bu bilgiyi nereden aldınız kesim mi. :)
Passo sitesinden bakmışdım Ahmet abi şimdi yine baktım doğu Alt dan bir blok yeni açmışlar orada yine 1000 yakın var