Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715331 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

tribünün zevki rakip taraftar olunca oluyor aslında...
tabi ki de öyle ama bunu ortadan kaldıran sebep renklilerin birbiri ile kavgasıdır @ahmetx kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı BORAN

@ahmet türker bencede yapılacak ne türlü pislik varsa yapılmalı , saha görüşünü kötüleştirme, giriş çıkışlarına sıkıntı çıkartmak gibi  :evillol: :steamed:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Deplasman tribününü mümkün mertebe daraltıp,köşeye ittirebiliriz
Kapasite artışı olmayacağını göz önünde bulundurarak kalan yeni açık koltuklarının arasındaki mesafeyle oynanarak yerleşim yapılabilir
Ha bunu uygularlar mı,bence çok çok düşük bir ihtimal
Uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker bencede yapılacak ne türlü pislik varsa yapılmalı , saha görüşünü kötüleştirme, giriş çıkışlarına sıkıntı çıkartmak gibi  :evillol: :steamed:
fazla ileri gidilmemeli onlar ne yaptıysa o uygun görülmeli @BORAN kardeşim.

Çevrimdışı yigitcan1903

@Necmi abi bunlar geçen Sametin çektiği fotolar değil mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

@Mehmet  kardeşimize teşekkürlerimizle
@Necmi abi galiba fotoğraflar karışmış bunlar benim cumartesi çektiğime benziyor  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı levent21

@Mehmet  kardeşimize teşekkürlerimizle

bugune ait değil fotograflar ama genede sağolsun

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

bunlar havalandır ma mı?

Evet isitma sogutma gruplari.
untes tercih edilmis keske trane,york,systemair, mitsubishi falan olsaydi.bu marka da kotu degil tabi ama ben digerlerini daha cok tercih ederim
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 16:31:42 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Eski acikta bir kolonun icine celik destek koymuslar demkki tablalrin agirligini cekecek o kolon
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Evet isitma sogutma gruplari.
untes tercih edilmis keske trane,york,systemair, mitsubishi falan olsaydi.bu marka da kotu degil tabi ama ben digerlerini daha cok tercih ederim
ben bunların 2-3 tanesini mikrodalga .büyüğünüde çamaşır makinesi sandım @Deniz kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı forzatunga

Beşiktaş'a Özel Çelik Karkas PKC60 Serisi Klima Santralleri

Üntes'in en yeni serilerinden olan çelik karkasa sahip 35 adet, DX Heat Pump özellikli klima santralleri Beşiktaş'ın renklerinde üretildi. Taraftarlara daha fazla yaşam alanı sunmak için kompakt boyutlarda tasarlanıp üretilen klima santralleri toplam 3 MW' a yakın soğutma ve ısıtma kapasitelerini dx heat pump özellikleri ile sağlıyor. 30 ülkeye ihraç edilen yüksek enerji verimli rotorlu ısı geri kazanım özellikleri ile ön plana çıkan yeni PKC serisi klima santralleri daha önce de, Galatasaray Türk Telekom Arena, Avrupa'da Lyon Golf Hotel projesi gibi birçok saygın projede başarıyla tesis edildi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Senin o dayılardan tanıdım  :evillol:
bende diyorum dayılar aynı pozu nasıl vermiş  :D

Çevrimdışı Deniz

ben bunların 2-3 tanesini mikrodalga .büyüğünüde çamaşır makinesi sandım @Deniz kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:
Oyle olmasa da sekil olarak benziyor Ahmet abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

Passo olmayınca Olimpiyat Stadı bile olsa taraftar maç izlemeye gidiyor işte :)
asteras yada partizan maçlarında fullduda bizmi görmedik acaba

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş'a Özel Çelik Karkas PKC60 Serisi Klima Santralleri

Üntes'in en yeni serilerinden olan çelik karkasa sahip 35 adet, DX Heat Pump özellikli klima santralleri Beşiktaş'ın renklerinde üretildi. Taraftarlara daha fazla yaşam alanı sunmak için kompakt boyutlarda tasarlanıp üretilen klima santralleri toplam 3 MW' a yakın soğutma ve ısıtma kapasitelerini dx heat pump özellikleri ile sağlıyor. 30 ülkeye ihraç edilen yüksek enerji verimli rotorlu ısı geri kazanım özellikleri ile ön plana çıkan yeni PKC serisi klima santralleri daha önce de, Galatasaray Türk Telekom Arena, Avrupa'da Lyon Golf Hotel projesi gibi birçok saygın projede başarıyla tesis edildi.

bunlar sanırım

Çevrimdışı Yakup

@SDemirsoy yanımda ki arkadaş diyor ki bu ctesi çekiyorum poz verin dediğiniz çalışanlar değil mi  :kop: :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy yanımda ki arkadaş diyor ki bu ctesi çekiyorum poz verin dediğiniz çalışanlar değil mi  :kop: :kop: :kop: :kop:
aynen abi onlar  :)
bu arada çatıcılar yeni açık köşede bir şeyler yapıyorlar

Çevrimdışı darkfather

Bit artık dayanılmıyor... Takımın hayatı yollarda geçti bu yıl... Kendi evimizden çok Ankara'da oynadık... İyi ki kupadan elenmişiz...

Brugge maçından gelen hasılat parası direkt yansısa ya inşaata...

Çevrimdışı Yakup

asteras yada partizan maçlarında fullduda bizmi görmedik acaba

maç seçen bir taraftar kitlesi olduğunu , bilet parasının maçlara göre belirlenmesi gerektiğini , stadyumun dağ başında olması....
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 16:42:41
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bunlar sanırım

statta bekçi vs.koruma var mı.
gelen malzemeleri hırsızlardan kim koruyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

statta bekçi vs.koruma var mı.
gelen malzemeleri hırsızlardan kim koruyor...
güvenlik var 7/24 her girişte eski açık yeni açık ve rampanın orada

Çevrimdışı ahmet türken

maç seçen bir taraftar kitlesi olduğunu , bilet parasının maçlara göre belirlenmesi gerektiğini , stadyumun dağ başında olması....
bunları zaten biliyoruz @Yakup . Takıldığım passolig olmayınca bak taraftar stadı dolduruyor lafı. Asterasta ya da partizanda passoligmi vardı?