Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

o köşe benim de dikkatimi çekmekte. tam bir vizyonsuzluk örneği. biz 3 kuruşluk gelirimizle forma/atkı alalım, fikret orman parayı işe yaramaz bir üçgene yatırsın. adalı başkan olsaydı, orayı prizma yapardı.
harbi ya, inşaatta sona gelindikçe insan çatacak yer arıyor. ki bana göre stat çevresinde kazanılacak her metrakare altın değerindedir. çok dert etmemek lazım.
orda bir arazin varsa her santimini değerlendirmek gerekir orayı yapma bırak gibi bir şey olamaz altın değerinde belkide altından değerli bir arazi  :D zaten depo olarak bile kullanılsa zaten depoya ciddi ihtiyaç olacak orayı depo yapmasan bu sefer daha değerli yerlere depo yapmak zorunda olursun yani oranın depo olması başka değerli bir yeri kurtarır birde böyle bir önemi var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Brugge maçı biletleri peynir ekmek gibi satılıyor gelsin sıcak para :halay:
6 milyon tl sıcak sıcak para :) bi çeyrek final de yaparsak son üç turdan cebimize 17 milyon tl'ye yakın para girecek sırf hasılattan. Ayrıca ben ligdeki son üç maçımızın gidişata göre Olimpiyat stadında oynanması taraftarıyım. Son üç maçtan 15 milyon tl para kaldırabiliriz ki ilaç gibi olur bizim için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Passo olmayınca Olimpiyat Stadı bile olsa taraftar maç izlemeye gidiyor işte :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Konu dışı olmasın ama belli bir bonservis bedeli yok abi. Sadece satış opsiyonu bizde. Aynı rakamı veren iki takım olursa ilk tercih biz olacağız.
:ok:

Çevrimdışı Easthanbool

@Easthanbool bende gecikmeli olarak doğum gününü kutlayayım bu aralar pek foruma bakamuyorum her şeyi gecikmeli takip ediyorum :D

Estağfurullah Necmi abi teşekkür ederim :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmet türker

@mete kardeşim doğum günün kutlu olsun mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.

Çevrimdışı Necmi

Konu dışı olmasın ama belli bir bonservis bedeli yok abi. Sadece satış opsiyonu bizde. Aynı rakamı veren iki takım olursa ilk tercih biz olacağız.
rakam koymadan bir opsiyon koyamazsınki opsiyon varsa rakamda vardır yoksa opsiyonun bir anlamı kalmaz opsiyon demek senden seneye bu rakama alacağım demektir belirlenen bir tarihe kadar şu miktarda parayı hesabına yatırıp alırım demek oluyor ve bu anlaşma bozulamaz en kötü opsiyon değerini uefaya yatırır lisansını çıkartırsın dediğin gibi bir şeyin ucu açıktır bilemezsin kim ne kadar teklif ediyor istemezse şu kadar veren var der çıkar işin içinden

Çevrimdışı Easthanbool

Brugge maçı biletleri peynir ekmek gibi satılıyor gelsin sıcak para :halay:

Almayanı dövüyorlarmış  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı alperrr

konu dışı olmasın ama o nasıl bi opsiyonmuş yaw?  :halay:

porto da iyi satış yapıyomuş valla.  :boxin:

herifler boşuna porto olmuyo demek ki  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

geçen hafta ,nerede okuduğumu hatırlamıyorum şöyle bir diyalog okudum .  biri diyor ki konya stadı 42086 ise bizim stad çok rahat 48 bin , diğeri de bizim stadın kapasitesini düşürecek ya ,konya stadı 42086 değil 38 bin demiş. @ahmetx  kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:  benim stadın kapasitesi üzerinde çok fazla hesap yapmamın sebebi ,renkliler ile sidik yarıştırmak hiç değil, fazladan  her bir koltuk beşiktaşımıza fazladan para demektir ben bu hesabın peşindeyim . renklilerin stadı beni zerre kadar ilgilendirmiyor .herkesin stadı kendine sevgili @ahmetx kardeşim. :)
Proje ilk açıklandığında 42 bin beni hiç tatmin etmemişti,hatta arkadaşlar bilirler eski açık yükselir mi diye wow da bjk_mabed den haber beklerdik.Ama artık düşüncem odur ki Stadyumun malzeme kalitesi,işlevselliği,koltukların rahatlığı ve maddi getirisi daha önemli, ha bu özellikler korunarak kapasite atararsa da hayır demem .Koltuklarla ilgili üzüldüğüm tek şey, numaralıdaki 54 adet vip koltuk kaybımız (216 bin dolar zararımız). @ahmet türker abi.

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 15:23:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Eski acik kosedeki caticilarin vinci calisiyor calismiyor diyenlerr duyrulur :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski acik kosedeki caticilarin vinci calisiyor calismiyor diyenlerr duyrulur :halay:
Sütun koymaya başladılar mı?

Çevrimdışı ahmet türker

Proje ilk açıklandığında 42 bin beni hiç tatmin etmemişti,hatta arkadaşlar bilirler eski açık yükselir mi diye wow da bjk_mabed den haber beklerdik.Ama artık düşüncem odur ki Stadyumun malzeme kalitesi,işlevselliği,koltukların rahatlığı ve maddi getirisi daha önemli, ha bu özellikler korunarak kapasite atararsa da hayır demem .Koltuklarla ilgili üzüldüğüm tek şey, numaralıdaki 54 adet vip koltuk kaybımız (216 bin dolar zararımız). @ahmet türker abi.
futbolcu çıkış tünelini kastediyorsun , nasıl bir şey yapılabilirdi ki sence . :alala:  :alala: @ahmetx kardeşim. alttan çıkmalı mı.

Çevrimdışı Efe

Rampada beton dökülüyor galiba.

perdelere atiyorlar bayadir orda fiskiritici
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sütun koymaya başladılar mı?
yok o buyuk vinc degil ufak olan cati iskelelerini duzenliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik kapali birlesimi harika gorunuyor prekastlari bitti :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe @ahmetx
buraya bir çözüm yok mu abi böyle mi olacak o köşe ?  sanırım Bursanında başı bu düzensizlikle dertte 

Çevrimdışı ahmetx

futbolcu çıkış tünelini kastediyorsun , nasıl bir şey yapılabilirdi ki sence . :alala:  :alala: @ahmetx kardeşim. alttan çıkmalı mı.
bir önceki mesajımda en altta resmi var,alttan çıkmalı evet.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe @ahmetx
buraya bir çözüm yok mu abi böyle mi olacak o köşe ?  sanırım Bursanında başı bu düzensizlikle dertte 
valla bazi bolumler oyle olabilir yapan sirket ise baslasin sıkıstiririz onlari duzgun yapsinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Efe @ahmetx
çözümü çok basit aslında,köşelerde her sıranın farklı koltuk aralığı olması lazım.Aynı uzaklıkta yapılınca düzensiz görüntü ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

bir önceki mesajımda en altta resmi var,alttan çıkmalı evet.
inönü stadının büyütülmeden önceki hali gibi alttan çıkış diyorsun . :ok:

Çevrimdışı Yakup

çözümü çok basit aslında,köşelerde her sıranın farklı koltuk aralığı olması lazım.Aynı uzaklıkta yapılınca düzensiz görüntü ortaya çıkıyor.

koltuk aralığı koltuk ebadıyla köşelerde oynansa da olabilir gibi. zaten koltukta oturan taraftar mı var  :kop: :kop: :kop:

yayvan yayvan oturmasın  ayakta dursun  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Kapalıdaki iskeleler 4 kat yapıldı. Şuan monte edilen iskelelerde 4 kat yapılıyor.

Zemine koyacakları iskelelerin diğerlerinden daha yüksek olması gerekmez mi?

hayir belirli uzunlukta olmasu gerekir yukseklikleri cok sıkıntı degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ufak bir şey gibi gözükebilir ama kötü duruyor böyle abi