Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türken

Depo olacaktı en son bildiğim kadarıyla zaten başkada bir işe yaramaz üçgen yer. :bandit: @ahmet türken
Ne bileyim @Necmi abi . Ordan gelecek hayır Allah tan gelsin. Diğer yerlerde  @yigitcan1903 ında dediği gibi ciddi ilerleme görmeyince gözüme daha çok batıyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Yayını açamıyorum yeni açıktan prekast için caps atar mısınız?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 14:23:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yayını açamıyorum yeni açıktan prekast için caps atar mısınız?
kapalı yeni açık köşenin üstler de takılmış güzel olmuş.
numaralı yeni açık köşedeki loca önü prekastlara da başlamışlar gördüm.
resim çekip atabilen varsa daha netleşir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

teşekkürler kardeşim. :ok:
@ahmet türker abi sana kotu Bi haberim var maalesef
Oparenin performansının ardından , Porto 1.1 Milyonluk Bonservis bedelini 3 milyona çıkartmış :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı toedeyou

Bu gün üç vinç aynı anda çalışınca prekastlar bayağı toparlandı bir hafta bu hızda çalışsalar bu iş biter... :claps: :claps: :claps: :halay: :halay: :halay:

bendemi sorun var aceba
bu sari vinc ve paletli bugun nerelere precast takti bi soylermisiniz kafayi yemek uzereyim 

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 14:28:51 FARUK ]

Çevrimdışı yigitcan1903

kapalı yeni açık köşenin üstler de takılmış güzel olmuş.
numaralı yeni açık köşedeki loca önü prekastlara da başlamışlar gördüm.
resim çekip atabilen varsa daha netleşir...
Teşekkür ederim

Sağolasın  :ok:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 14:27:59 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yeni açık alt son sıra prekastları ne zaman koyacaklar?

Çevrimdışı SDemirsoy

beyaz vinçte askısında prekast var sarı vinçte yeni açığa yöneldi :friendship:

Çevrimdışı ahmet türker

43 bin yazıyor ya,  çıkarım ordan  @adebe
geçen hafta ,nerede okuduğumu hatırlamıyorum şöyle bir diyalog okudum .  biri diyor ki konya stadı 42086 ise bizim stad çok rahat 48 bin , diğeri de bizim stadın kapasitesini düşürecek ya ,konya stadı 42086 değil 38 bin demiş. @ahmetx  kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:  benim stadın kapasitesi üzerinde çok fazla hesap yapmamın sebebi ,renkliler ile sidik yarıştırmak hiç değil, fazladan  her bir koltuk beşiktaşımıza fazladan para demektir ben bu hesabın peşindeyim . renklilerin stadı beni zerre kadar ilgilendirmiyor .herkesin stadı kendine sevgili @ahmetx kardeşim. :)

o köşe benim de dikkatimi çekmekte. tam bir vizyonsuzluk örneği. biz 3 kuruşluk gelirimizle forma/atkı alalım, fikret orman parayı işe yaramaz bir üçgene yatırsın. adalı başkan olsaydı, orayı prizma yapardı.
harbi ya, inşaatta sona gelindikçe insan çatacak yer arıyor. ki bana göre stat çevresinde kazanılacak her metrakare altın değerindedir. çok dert etmemek lazım.

Çevrimdışı FARUK

çatı iskeleleri hazırlığı devam ediyor

Çevrimdışı Tolga

o köşe benim de dikkatimi çekmekte. tam bir vizyonsuzluk örneği. biz 3 kuruşluk gelirimizle forma/atkı alalım, fikret orman parayı işe yaramaz bir üçgene yatırsın. adalı başkan olsaydı, orayı prizma yapardı.
harbi ya, inşaatta sona gelindikçe insan çatacak yer arıyor. ki bana göre stat çevresinde kazanılacak her metrakare altın değerindedir. çok dert etmemek lazım.
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

Selamlar merak ettiğim bir konu var stad izni alırken sadece bu proje mi sunuldu yoksa bir kaç proje içerisinden bu projeye mi izin çıktı :) Örneğin 3 proje sunuldu 2 sine onay çıktı ama bu proje yapıldı gibi.
bildiğim kadarı ile tek bu
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı iskeleleri hazırlığı devam ediyor
sanırım @Efe abinin dediği gibi zemine denk gelecek o iskeleler Faruk hocam

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi sana kotu Bi haberim var maalesef
Oparenin performansının ardından , Porto 1.1 Milyonluk Bonservis bedelini 3 milyona çıkartmış :s20: :s20:
böyle bir şey yapabilirmi ki anlaşmada yazanı nasıl bozar @Yunus Emre Dökmeci kardeşim , bir yanlışın olmasın.

Çevrimdışı FARUK

yani köşelere yakın kısım ve köşelerde saha içinde diğer yerlerde tribün üstünde tüm stadı dolanacak

Çevrimdışı ahmet türker

Ne bileyim @Necmi abi . Ordan gelecek hayır Allah tan gelsin. Diğer yerlerde  @yigitcan1903 ında dediği gibi ciddi ilerleme görmeyince gözüme daha çok batıyor
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

böyle bir şey yapabilirmi ki anlaşmada yazanı nasıl bozar @Yunus Emre Dökmeci kardeşim , bir yanlışın olmasın.
Konu dışı olmasın ama belli bir bonservis bedeli yok abi. Sadece satış opsiyonu bizde. Aynı rakamı veren iki takım olursa ilk tercih biz olacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Kapalıdaki iskeleler 4 kat yapıldı. Şuan monte edilen iskelelerde 4 kat yapılıyor.

Zemine koyacakları iskelelerin diğerlerinden daha yüksek olması gerekmez mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatı kirişi tahmin ettiğim gibi daha önceki ilk konan çatı kolonları gibi sadece deneme amaçlı kondu. Diğerlerinin konulması için bir süre daha beklememiz gerekecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Kapalıdaki iskeleler 4 kat yapıldı. Şuan monte edilen iskelelerde 4 kat yapılıyor.

Zemine koyacakları iskelelerin diğerlerinden daha yüksek olması gerekmez mi?

nihai olarak bitmedi galiba hocam

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Brugge maçı biletleri peynir ekmek gibi satılıyor gelsin sıcak para :halay: